Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiapsiolka

szukam przyjaciolki...

Polecane posty

Gość psiapsiolka

na pogaduchy i takie babskie spotkania Pewnie nie tylko mi brakuje psiapsiółki:) więc piszcie skad jestescie a noz sie uda:)

Gość takasobiemoli
warszawa

Gość Smierdzace kapcie z irlandii
ja moge dojechac gdzie cchesz:) ale ja jetsem ladna ,madra i bogata to nie iwem czy reflektujesz i pusta:)

Gość psiapsiolka
moze i nie pierwszy ale nikt mi nie nie odpisal w poprzednim wiec zalozylam swoj:) rozumiem ze rownież szukacie przyjaciolki (oprocz smierdzacych kapci:D) Wpisujcie sie dziewczyny:)

Gość tez sie nad tym zastanawiam
a jest ktoś z woj. śląskiego???:) Ja 23 latka:)

Gość oneka
woj. śląskie, 26 lat :)

Gość psiapsiolka
Ja z opolskiego jakby co (25lat) Bede tak dlugo siedziec na tym watku az znajde jakas babke:)

to życzę powodzenia :) też bym chciała, ale widząc, jak tego typu topiki szybki zdychają, jestem pełna pesymizmu :(

Gość oneka
to trzeba upskować :P

Gość oneka
młodziutkie jesteście, ja już stara jak na "przyjaciólkę" :(

oneka, przyjaciół można mieć w każdym wieku :) a poza tym kto młody ten młody, ja już niestety zdecydowanie bliżej 30 niż 20, jak widzę, że większość tu jak na razie.

Gość ksiezniczka ozi na bogato 2
podpinam sie pod topik kapci juz niel ubie zdradzily mnie

ale nie podoba Ci sie ze jetsem ! ladna 2 bogata 3 madra 4 pusta???

Ozi zrobilam to dla nas kuerwaaaa] przeciez jak bedziemy miec brzydsza kulezanke to na Jej tle bedziemy jescze ladniejsze dedukuj cipko

Gość ksiezniczka ozi na bogato 2
tak sie teraz tlumacz wogole nie znam kapci nie przyznaje sie ja jestem brzydka bidna glupia zapsyjaznimy sie?

Gość oneka
nibu Grafitowa zgodzę się z Tobą,ważne jest znalezienie jakiejś istotnej nici porozumienia :) a tu jakaś spora różnica wieku może być istotna

oneka, czasem tak, czasem nie, i ludzie w tym samym wieku mogą w ogóle się nie dogadywać, i w różnym wieku zawsze mogą znaleźć wspólne tematy, ale napisz ok. wiek, to może jakaś inna też się znajdzie ;)

Gość oneka
nie mówię, że z młodszymi się nie dogadam czy ze starszymi, może być jednak problem, które wszędzie i zawsze wynajduję :) niestety. Lubię poznawać ludzi :) choć bywa że mam z tym problem, jestem osobą zdystansowaną :(

ja podejrzewam, że większość osób szukających znajomych w necie, jest w jakiś sposób zdystansowana... skoro wybiera taki sposób.

Gość oneka
fakt :( mnie męczy to, że w realu mam ich za mało, może z pięc bliskich mi osób, a w mieście może tylko z jedną :(

Gość oneka
większość już zakłada swe rodzinki, a ja przez swój charakter stoję w miejscu- tak to określam.

znajdźcie sobie przyjaciela w zwierzaku... ja tak robię :) mam ich 150 i jestem szczęśliwa ludzie są ludźmi - mają słabości - zdradzają, kłamią, knują itp , a chcą nazywać się czyimiś przyjaciółmi... :( zwierzę tego nigdy nie zrobi

Gość oneka
a mnie me kotki wkurzają już, to nie drugi człowiek :( nie pogadasz z nimi, nie wyżalisz się, nie wysłuchasz, nie doradzisz ... a że się można sparzyć, to istota życia - tak już musi być

zaczarniłam... - mam przyjaciół -zwierzaki, ale z nimi nie pójdę do pubu, do kina czy na zakupy, kocham zwierzęta, ale to nie zastąpi ludzi. oneka - u mnie też większość dawnych znajomych już ma rodziny, a ja stoję w miejscu i teraz to nawet nie mam żadnej przyjaciółki, bo nic nie przetrwało czasu...

Gość oneka
ja mam jedną przyjaciółkę, która ma swą rodzinkę, kontakt nawet teraz lepszy mamy jak ma dziecko, ale męczy mnie to, że ja sama, nie jestem zapraszana ani tam gdzie idzie się z kimś ani na imprezy z pracy bo jak - solo? :( Nikt z moich znajomych obecnie nie jest samotny, a tak chętnie czasem bym się wybrała na pogaduszki. Ale cóż, sama nawet na piesze wędrówki wyruszam :)