Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Pigulka

Problem Z TABLETKA 72 godzinna,

Polecane posty

Gość gość
Wciąż wrze w tym temacie...ile osób - tyle opinii. Ja jako matka uważam, że wszystko jest dobre gdy zarzywa się to "z głową". Tylko pytanie, czy na pewno każdy tą "głowę" ma? www.MartynaG.pl - blogująca mama

Gość gościówa111
Czy komuś z Was udało się dostać tabletkę Ellaone bez recepty? dyskusja burzliwa za nami i wszystko stanęło w miejscu. Znalazłam w sieci na http://www.i-apteka.pl/search.php?text=ellaone tabletki Ellaone, które w ich ofercie widnieją jako produkt dostępny, czy to znaczy, że można je u nich zamówić?

Gość gość
Poczytajcie sobie w takim razie o tej metodzie http://caya.info.pl/ Zawsze własnie warto jest spróbowac, bo moze dla nas bedzie odpowiednia.

Gość gość
Dziewczyny nie róbcie głupot, nie zażywajcie tabletek, zamiast tego szukajcie wsparcie, gdy nie macie go u najbliższych zgloscie się w inne miejsce szpital, kościół, psycholog.

Gość gość
Gdy zwrocicie się do kogoś o pomoc to może pomoże i nie będzie to już taka trudna sytuacja. Spróbujcie proszę....

Gość gość
Każda tabletka nie jest bez znaczenia dla naszego organizmu po latach będą efekty uboczne dla zdrowia!

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Z racji tego ,ze jeszcze sama do nie dawna bylam w waszej sytuacji i sledzilam kazde forum na ten temat ,postanowilam zamiescic tutaj posta. Kazde z forum ktore czytalam nie bylo w stanie odpowiedziec na moje wszystkie pytania dlatego jesli ktos ma podobne watpliwosci jak ja dotychczas , postaram sie je potwierdzic lub tez rozwiac. Mam nadzieje ze pomoge. Jestem mloda dziewczynyna , kochalam sie z chlopakiem w 10 dniu cyklu i na nasze nieszczescie zsunela nam sie gumka,czyli zostala we mnie . Od razu ja wyciaglam, bylam pelna paniki , nie wiedzialam kompletnie jak sie w tej sytuacji zachowac. Pierwsze co - INTERNET. Z mojego zrodla wiedzy wyczytalam - TABLETKA PO Tabletke uzyskalam tego samego wieczoru. Ale jej nie zazylam od razu, czulam ze musze to przemyslec wszystko na spokojnie. Finalnie tabletke zazylam 17 godzin od nieszczesliwego stosunku. Ulotke czytalam po 10 razu,slowo w slowo, bardzo dokladnie. Jest tam mnostwo skutkow ubocznych ktore mnie przerazaly. Wiadomo kazda kobieta jest inna. U mnie nie bylo zadnego skutku ubocznego,kompletnie. No i zaczelam sie zastanawiac czy ona wgl dziala skoro nie mam zadnych objawow po. Okres mial mnie przywitac za okolo 19 dni . Przez ten czas wykonalam miliony testow- kazdy negatywny. Jednak mnie to dalej nie uspokajalo. Zadnej antykoncepcji procz gumek nigdy nie stosowalam. Przez ten caly czas w oczekiwaniu na okres ,wyszukiwalam u siebie jakis kolwiek objawow ,jednak nic . Jednym niepokojacym objawem byl bardzo kremowaty sluz,ktory nigdy u mnie nie wystepowal . Z zrodla wiedzy wyczytalam ze to moze byc objaw PRZEDWCZESNEJ CIAZY. I znow- PANIKA,STRES. Finalnie okres spoznil mi sie 2 dni. Nie byl taki jak zwykle , byl bardzo ciemny, nawet brazowy oraz skapy. Tabletke ktora zazylam to ELLAONE. Nie wiem jaka jest jej skutecznoc w praktyce Ale u mnie zadzialalo. Trzymam za was kciuki kobietki,glowa do gory. Jestesmy silne i nawet taka panikara jak ja dala rade - TO TY TEZ DASZ. Nigdy juz nie chce byc w takiej sytuacji . Bede odwiedzac raz ja jakis czas to forum,w razie jakis pyt