Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek2552

zostałam sama i jest mi źle

Polecane posty

Gość pomyslmy
boshhh widzisz i nie grzmisz!!!!!!!!!:O

Gość pomyslmy
wiesz co moze ty do niego zadzwon przepros za swoje brzydkie zachowanie i najlepiej mu sie oswiadcz bo juz gorzej zblaznic sie nie mozesz:O

Gość aniołek2552
a co jest najgorsze? Ze wiem,że robie źle,że sama siebie krzywdzę ale i tak mam nadzieję że On się odezwie i że będziemy razem... jestem głupia i tak naprawdę nic mnie nie usprawiedliwia...może tylko jedno-ja się naprawdę zakochałam w tym facecie

Gość moze ty lubisz
jak ktos toba poniewiera,a ty sie umartwiasz moze potrzebujesz tego do zycia jak tlenu

Gość Jaki szacunek do siebie
A najlepiej zadzwoń, błagaj go, żeby wrócił na ile mu się zachce, a potem może zrobic sobie przerwę- jak znowu zechce to i tak go przyjmiesz z otwartymi ramionami :P

Gość ty sie zakochalas ale on nie
i tak wczesniej czy pozniej cie zostawi,jak tylko kogos pozna jsetes dla niego wersja awaryjna,teraz moesz jeszcze sobie pokladac zycie nie macie zadnych zobowiazan:O

Gość Jaki szacunek do siebie
Nie, Ty się w nim nie zakochałaś, bo miłość nie jest taka durna. Ty się od niego uzależniłaś i od jego pisego traktowania Cię - tzw. symptom ofiary. Zgnoił Cie psychicznie, ot co. Ale z tym można walczyć- wystarczy tylko chcieć, a nie dawać się dalej gnoić

Gość daj mu lepiej kopa w doopsko
moze wtedy oprzytomnieje,chociaz w to watpie

Gość aniołek2552
nie, nie lubię być poniewierana-a ktoś tak lubi? Ja po prostu nie potrafię zrozumieć że to już koniec-że tak łatwo przekreślił wszystko co nas łączyło, a naprawdę było tego dużo...nie rozumiem co się stało...

Gość ciemnosc widze ciemnosc
bedziesz tak wyla przez niego za kazdym razem i sie trzasla ze on cie zostawi,on zadje sobie z tego sparawe

Gość to trzeba bylo go spytac
tyle to chyba moglby dla ciebie zrobic, bedziesz teraz siedziec i analizowac te 7 mies ciesz sie ze nie dluzej i uciekaj od niego,przerobil cie od a do z i stwierdzil ze nie jestes dla niego:O

Gość aniołek2552
to fakt,że pranie mózgu mi zrobił...a podobno tylko chciał mi pomóc...a ja jak ta durna owieczka poszłam za nim ...macie wszyscy tutaj rację, moja część mózgu w 100% się z Wami zgadza, tylko to głupie serce nie chce tego zrozumieć

Gość to trzeba bylo go spytac
widac ze ty lubisz byc poniewierana,bo tak jak on cie traktuje to wybacz,ale jak to sie nazywa??pokaz mu ze nie jset pepkiem swita i ze masz swoj honor!!

Gość a.chylinska
czy warto bylo kochac tak.....:O

Gość hehehehee
ludzie nie po takim czasie bycia ze soba rozstaja sie, przekreslaja wszystko rownie latwo i zyja. nie dramatyzuj dziecino bo widac ze jeszcze niewiele w zyciu przeszlas :o

Gość aniołek2552
i tak mogę się pocieszyć,że mogło być gorzej-a tak wiem przynajmniej,że spędziłam fajnych siedem miesięcy. Tylko to jest tak, ktoś daje ci nadzieję , że będziecie razem-przecież jesteśmy dorosłymi ludźmi(mamy po 30 lat) a tu nagle taka informacja. Może On wcale nie był taki dojrzały jak myślałam? Zresztą jak widac ja też nie jestem dojrzała

Gość a.chylinska
ciesz sie ze nie dorobilas sie z nim dziecka,wtedy to bylby placz i zgrzytanie zebow....ludzie po 10 latach sie rostaja gdy maja dom,rodzine to dopiero dramat,a tu lament po 7 mies,wiem ze cie boli i ci przykro ale scisnij posladki i trzymaj fason

Gość a.chylinska
poprostu za duzo sobie wyobrazals,pewnie juz zaplnowals wasza wspolna przyszlosc dlatego tak cie boli,po paru mies stwierdzilas ze to ten na cale zycie,a tu takie rozczarowanie ....stad ten twoj bol

Gość aniołek2552
też się tym pocieszam,że mogło być gorzej...chociaz kiepskie to pocieszanie. Ja wiem,że dam sobie z tym radę-dużo gorsze rzeczy w życiu mnie spotkały niż to i jakoś dałam sobie radę. Najgorsze jest to,że tak mu ufałam i tak bardzo się na nim zawiodłam. ON dobrze wiedział, że mam problemy z zaufaniem,że boję sie zranienia-oczywiście obiecał,że mnie nie zrani...wiadomo. A wyszło tak ,że jednak zranił-i jak tu ufać facetom?

Gość aniołek2552
na koniec jeszcze wpędził mnie w kompleksy-po prostu to jest tak, jakbym rozmawiała z kimś innym-jakby nagle przeszedł metamorfozę

nie jestes sama masz kafe, poczeszą, przytulą, obrażą, zdołują, zignoryją, wyśmieją, zrozumieją, powspółczyją,

Gość a.dlaczegopytam sie/
wpedzil cie w kompleksy????

Gość aniołek2552
powiedział, że to moja wina , bo nie ubieram się tak jakby chciał-czyli buty na obcasie i takie tam...to że pod każdym innym względem nie jest ważne. I teraz ja głupia wpędzam sie w kompleksy że jestem mało kobieca

Gość aniołek2552
tylko w takim razie po co wogóle ze mna był??? nie rozumiem

posluchaj on nie jest dla ciebie,milam faceta raz on sie mnie pyta dlaczego nie chodze w krotkich spodniczkach bo mam super zgrabne nogi

o matko usnelo moja pisnine ehhhh

zreszta nie tylko od niego to slyszalam ,poweidzialm mu ze to nie jset moj styl i ja tak sie nie nosze,i chyba musi sobie zanalesc inna cizie:P jestesmy razem,wkladam spodniczke jak juz to bardzo krotko jak jset super upal,ale nie robie tego dla niego tylko dla siebie:) i czuje sie ok tak,niestety faceci to wzrokowcy

ale nie rozumiem jego zachowania tak jakby ci chcial cos narzucic,sluyszalas od niego czaeem komplemety jakie kolwiek??