Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek2552

zostałam sama i jest mi źle

Polecane posty

a kiedy to sie stało?? bo moze Ty tak świeżo jestes po tym rozstaniu i jeszcze nie myślisz logicznie?

Gość a.dlaczegopytam sie/
najbadziej powalil mnie tekst,,powiedzial mi ze to moja wina bo nie ubieram sie...." on jest jakis nienormalny chyba, nie przyejmuj sie napewno fajna z ciebie babeczka a ze nie chodzisz w sukienkach nie oznacza ze nie jsetes kobieca,widocznie mu nie zalezalo i nie marnuj dla niego wiecej swojego czasu

Gość do aleoco chodzi
przeciaz ci napislal ze niedawno dzis chyba pierszy dzien z tych dwoch tyg ktore mu dala na przemyslenie!

co w nim widziałaś?? dlaczego był taki wyjątkowy?? moim zdaniem wykorzystał Cie i tyle, widzi że jestes na zawołanie, że sie nie szanujesz. Ty weź wyjedź czy cos zebyś nie dała sie mu zbajerowac od nowa.

Aniołek... Powiem Ci jak baba 30-letnia, od paru dni zmagająca się ze zmiana sytuacji, kiedy nie ma już my a jestem tylko ja, więc naprawdę wiem, co czujesz. Najwazniejsze to szacunek do siebie samej. Pamiętaj, że ludzie dookoła Ciebie się zmieniają, będziesz jeszcze w różnych związkach, relacjach, ale to na siebie patrzysz co rano w lustrze. I to siebie musisz kochać bardziej niż każdego faceta, który przewinie się przez Twoje życie... Ty jesteś najważniejsza. A teraz boli... Jasne, że boli, ale naprawdę będzie lepiej i choć pewnie sama w to nie wierzysz, to ja będę wierzyć za Ciebie :)

Gość dokladnie tak
zerwij z nim kontakt definitywnie,nie odberaj kom,od ilzoluj sie od niego to jednyne rozwiaznie,moze wtyedy wrocisz do rownowagi i zaczniesz myslec logicznie,jedno ci powiem zabawil sie twoim kosztem ,wcale cie nie kochal,dupek jeden:O

Gość aniołek2552
a ponieważ ja jestem taka,że chcę wszystko wiedzieć więc się Go spytałam jak to jest,że do łóżka to ja jestem seksowna ,a jednak twierdzi ,że nie jestem kobieca bo nie nosze spódnic i butów na obcasie. Dla mnie nie ma w tym żadnej logiki, bo albo jestem kobieca albo nie i to bez względu na to co noszę

Gość dokladnie tak
jaki cham z niego jak mozna tak powiedziec,mam nadzije ze mu wiecej nie stanie!!!:P

Gość dokladnie tak
i zobacz sama co na pisalas do lozka to bylas dobra-wybacz ale to twoje sa slowa,i wszystko w temacie!!

Gość aniołek2552
co było w Nim takiego wyjątkowego? np to,że potafił przyjechać mnie przytulić jak mnie coś bolało, był taki kochany,troskliwy,dobry w łóźku-wiem,że to nie powinno grać żadnej roli,ale dla mnie seks też był ważny, był taki jakiego zawsze chciałam. Dla mnie był ideałem, rozumieliśmy się bez słów-zawsze wiedzieliśmy co drugie z nas czuje, co myśli...a On to wszystko skreślił

Gość jest z toba dla sexu
facet musi inczej sie udusi,jak mu sie zachce to przeciez wie ze ma ciebie,kazdy facet jak ma okazje skorzysta tym bardziej ze widzi jak mu jestes oddana i tego nie przerwiesz,ma za darmo sex i czego trzeba wiecej

Gość aniołek2552
jak narazie mam wrażenie,że to jakiś okrutny żart z Jego strony, i że to się jakoś wyjaśni

Gość aniołek2552
ja wiem,że z boku to właśnie tak wygląda-ale nie do końca tak jest.

Gość prosto
tak wlasnie pozniej przeczytak jeszcze raz to co sama piszesz,moze wtedy dotrze do ciebie cokolwiek,bo ten zwiazek opieral sie na jednym na seksie

Gość prosto
jaka ty jestes slepo w nim zakochana,sama go przed soba nawet usprawiedliwiasz o rany :O

Dziewczyno! Nie mogę zniesć tego że tak sie nie szanujesz. Był kochany, przytulał, w zamian dostawał seks. Ja nie mowie, że to źle że seks jest dla Ciebie ważny. Nie możesz przyjąc do wiadomosci, że on udawał, a Ty myślałaś, że to prawda. Pomyśl, wyciągnij z tego naukę. Teraz cierpisz a jemu to obojętne. Jak mozesz go nadal kochać?? Od miłości do nienawiści malutki kroczek, zrób go. Jesteś cudowną kobietą, świetna do łóżka, ale nie tylko, kochajacą, możesz stworzyć udany związek a Ty chcesz tkwić w czymś takim?

Gość aniołek2552
macie rację-tylko jak to zrobić????

Gość aniołek2552
jak zrobić ten kroczek? żeby nie czekać, nie tęsknić nie dawać mu tej satysfakcji?

Gość prosto
poprotu brak slow ,rece opadaja !!!!!!!!jak to jak!!normalnie nie dobiersz kom,nie odpisujesz sms,przyjdzie do ciebie nie ma cie w domu i tyleale watpie aby zadal sobie tyle wysilku chyba ze bedzie mial ochote sie z toba przespac

zajmij sie czymś, weź sie do roboty, wyjedź do znajomych, odwiedź rodziców, wyjedż na wczasey zagraniczne, gdzie poznasz nowych ludzi? nie znam Cię nie wiem co mozesz zrobić? jedź na pielgrzymkę, idź do kościoła, alebo przepuśc przez łóżko kilku facetów na zatarcie śladów po tamtym, nie wiem

albo zaplanuj zemstę, porysuj mu samochód, i błagam jesli sie odezwie nie mięknij, nie wybaczaj, nie wpuszczaj za próg! wiem ze trudno, ale chcesz to zakończyc to sie wysil powodzenia

Chcesz się odkochać? To sie do tego zmuś. Najlepiej przejść przez etap nienawiści. Znienawidź za to, jak Cie potraktował, że Cie oszukał, okłamał, udawał wiele ciepłych uczuuć. Nie nastąpi to od razu, ale staraj się. Wyznacz sobie granicę, np. tydzień płaczę, ale później biorę się w garść!! Tyle życia przed Tobą!! Ja naparwdę wiem, co czujesz, ale też wiem, iż szkoda czasu na takich. Trzeba przecierpieć, przejść przez żałobę po związku, jednak nie ma co tego odwlekać w czasie. Przecież z usmiechem jesteś piękniejsza ;)

Gość do aleocochodzi
wlasnie problem w tym ze ona nie chce tego skoczyc,sama wczesniej napisala ze ucieszylaby sie zeby dzis zadzwonil ,siedzi mysli czeka ehhh jset niereformowalna i tyle,jeszcze nie raz bedzie plakala przez niego

no zauważyłam, ale ona jest przedstawicielka naszej płci i nie możemy pozwolic zeby psuła nam opinie ;-) aniołek ---> zacznij myślec tylko o tych zlych rzeczach z nim związanych, wypisz je na kartce i ciagle czytaj

ja wiem,że sobie myślicie,że jestem totalną kretynką,że chcę z nim być ...jakby ktoś mi taką historię opowiedział to moja rada byłaby taka-olej faceta, bo nie jest ciebie wart. Tylko inaczej jest,jak się jest w takiej sytuacji, całkiem inaczej...wiem nie ja jedna, nie pierwsza i nie ostatnia. Narazie staram się być złą na niego, za to,że mi takie coś zafundował-On chce zostać moim przyjacielem-tylko nie wiem, czy ja tego chcę-czy jestem gotowa słuchać tego jak on spotyka sie z inną. Mamy pojechać na wspólne wakacje-taki wyjazd ostatniej szansy-tylko czy to ma sens?

nie ma sensu, wyjazd ostatniej szansy?? kobieta, która to przeżyła wyraźnie Ci o tym pisze Przyjaciółmi??!! Jk mozna sie z kimś takim przyjaźnić?

Nie!!!!!! Nie jedź!!! Żadnej przyjaźni!!! Przyjaźni mu sie kurwa zachciewa. Że jak co??? Jak będzie dobrze, to będzie Ci opowiadał o swoich babach, a jak będzie posucha, to chetnie się do Ciebie przytuli??? Znajdź w sobie siłę i kategorycznie odmów. Odetnij się od tego. Jak nie możesz to daj nam jego numer - my już go pogonimy;)

Gość tak takkkkk
to jest oszust i zdrajca -oberwac mu jajaca😡 powiedz gdzie go znalesc mozna:P