Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ema1980

mam starszego partnera

Polecane posty

Gość ema1980

jestem ze starszym ode mnie partnerem.Ja 28 on 50.nie jest to mezczyzna zonaty.jest ciepły,wyrozumiały,dobry dla mnie.jest nam dobrze,z jego strony nigdy nie bylo nachalnosci... problem w tym,że ukrywam swoj zwiazek z nim przed wszystkimi i jest mi z tym coraz ciezej... nie chce go stracić,bardzo mi odpowiada jego podejscie do dziewczyny,do erotycznych spraw ... czy ktos ma podobne doswiadczenia? ema z dolnegośląska

Gość Szanowna
ja mam 27 lat a moj facet 42, nie ukrywam sie, mieszkamy razem

Gość ema1980
ja czekam jeszcze z decyzja o wspolnym zamieszkaniu ....ale juz bym chciała byśmy sie oboje na to zdecydowali.w naszym wydaniu znaczy to ze wprowadze sie do niego.mieszka sam.

Gość Szanowna
ukrywasz sie bo myslisz ze rodzina go nie zaakceptuje czy sie wsytdzisz?

Gość ema1980
raczej nie chodzi o rodzinę.raczej o znajomych z pracy.kolezanki.. on jest poprostu w wieku mojego ojca.chce wierzyc ze strony jego znajomych i rodziny nie bede miec przykrosci czy dziwnych spojzen

przedewszystkim musisz myslec o sobie i o swoim zyciu a nie o tym co powiedza inni bo zawsze znajdzie sie ktos ktobedzie miał jakies ale.ja tez mam partnera starszego.o 13 lati nie mówie ze było czy jest łatwo ale jak sie kocha to wszystko jest mozliwe.

Gość ema1980
od wrzesnia mielibysmy mieszkac razem.az sie pale do tego ale i sie boje... inny rodzaj strachu to jak to bedzie za pare lat.ale jestesmy ze soba juz 3 lata .duzo jezdzimy po kraju.bywamy w miescie.jest dobrze.mam w nim oparcie a jednoczesnie nie broni mi innych kontaktow z pracy czy z kolezankami choc nie zawsze w nich uczestniczy.