Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pottrzebuje pomoccy

cnota albo wiernosc

Polecane posty

Gość pottrzebuje pomoccy

jestem wierzaca i postaniwiłam az do slubu zachowac dziewictwo. moj chłopak na poczatku akceptował te decyzje, teraz naciska jednak na mnie. mowi ze wszyscy wspólzyja przed slubem. co gorsza podejrzewam ze mnie zdradza. czy jak podejme wspozycie przestanie mnie zdradzac?

Gość wiem cos na ten temat
trudno to przewidziec. na pewno jednak nie warto w ten sposob podejmowac decyzji o wspolzyciu-pod naciskiem. w poczuciu ze chlopak nie szanuje twojej woli i szantazuje cie. mysle ze nawet gdyby przestał cie zdradzac, nie mielisbyscie szans na stworzenie udanego zwiazku. mogłabys miec do niego pretensje ze wyrzekłas sie siebie. jeszcze gorzej byłoby gdybys uległa mu, a on i tak odszedł do innej... Na zachodzie wraca moda na dziewictwo. powiedz to swojemu chłopakowi.

Gość jak mu nie ufasz
1. jak mu nie ufasz to poszukaj innego 2. nie ma zwiazku miedzy zdrada a tym czy wspolzyjecie. 3. to ze chlopak chce seksu jest normalne 4. powinien tez umiec przyjac twoja decyzje ze chcesz zaczekac do slubu 5. stosunek do seksu przed slubem - to kwestia przekonan - facet powinien szanowac twoje przekonania, ale moze je uwazac za neiracjonalne ;).

Gość Auto stop
18,5 roku - tyle wynosi u Polek średni wiek inicjacji seksualnej... ;) ps.jakiś idiotyczny ten twó boyfriend;) daj sobie z nim spokoj:P

Gość ddffddddddddddddddddddd
kobieto ile masz lat zeby o takie rzeczy pytac.......

Gość do jak mu nie ufasz
masz racje;P z tym ze nie wszyscy sa zdolni do poswiecen.. a do potrzebujacej pomocy: pogadaj z nim szczerze, jak chce sexu tylko to powiedz mu:spadówa i git:)

Gość pottrzebuje pomoccy
mam już 18 lat, wiem ze głupio pytac o takie rzeczy... ale chciałąm sie kogos poradzic;(

Gość pottrzebuje pomoccy
poza tym dziękuję tym którzy mi doradzili!!! macie wszyscy rację: trzeba się zastanowić dobrze nad współżyciem;(

a jak twoje dziecko bedzie chcialo zabawke i obieca ze bedzie grzeczne to mu kupisz? moim zdaniem pytanie ktore zadalas jest retoryczne, i jako osoba 18 letnia doskonale powinnas znac na to odpowiedz.

Gość pottrzebuje pomoccy
no w sumie masz racje;) dzieki wielkie!

Gość pytanie po jakim czasie
on an Ciebie naciska. Ja też jestem wierząca i czekam do ślubu. Jesteśmy ze sobą 5 lat. On nie spał z nikim przede mną. Jak był ze mną to też nie, z tym, że my bardzo powoli zaczeliśmy poznawać wzajemnie nasze ciała i po pewnym czasie zaczeliśmy sobie sprawiać przyjemność w inny sposób.... Zaraz pewnie na mnie naskoczą na mnie, ze jak w takim razie mogę być wierząca, ale robiłam to stopniowo i z miłości i z tym najważniejszym mimo wszystko czekam. Niestety nie da się oszukać ciała i na dłuższą metę wytrzymywać bez bliskości.

a po cholere czekac do slubu? i tak juz dziewica nie jestes bo to nie oznacza tylko defloracji

bo to jest piękne? Tych pięciu lat nie zamieniłabym na nic innego. Stopniowe poznawanie swoich ciał i różne formy pieszczot, które były rozłożone na te 5 lat. To było na prawdę coś wspaniałego. Co może być piękniejszego niż powiedzenie sobie nawzajem tak i finał w postaci prawdziwego seksu?

hm no nie zawsze to jest jak z bajki- czesc dziewczyn wspomina to jako bolesne przezycie. ja nie widze w tym nic pieknego i sama nie chcialabym tak miec- mowie o twoim opisie, ale oczywiscie szanuje to jak Ty to odbierasz oraz decyzje jaka podjeliscie

To, że będzie bolało, to niestety wiem ;) Zwłaszcza jesli mam taką budowę jak moja mama ;) A ślub za niewiele ponad miesiąc ;)

ale mozliwe tez ze nic nie bedzie bolalo bo jak piesciliscie sie inaczej to moglas juz pozbyc sie blony- w moim przypadku tak bylo - nawet nie wiedzialam ze przerwalam blone ( o ile w ogole ja mialam)

nie, w ten sposób nigdy się nie pieściliśmy. Wiec o przerwaniu błony w ten sposób nie ma mowy

no to zycze ci zeby ta noc rzeczywiscie byla taka wyatkowa jak ja widzisz:) wiadomo kazdy robi tak jak lubi