Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupniok

Marketing bezposredni co sadzicie?

Polecane posty

do E TAM MLM Wien? ponieważ pisał tak ( właśnie o nożach i chodzeniu ot dżwi do dzwi) i nie jeden raz, ale widzę, że już jego post został usunięty. Dla wielu ludzi markieting bezpośredni to egzotyka, niezrozumiała i niebezpieczna. tak niech to będzie forum dla tych, kto chce wiedzieć więcej o tym biznesie, kto chcę coś zapytać albo podzielić się wiedzą, wypowiedzi możliwe pod warunkiem zainteresowania biznesom i grzecznych wypowiedzi uczestników. pozdrawiam

Gość MLM-ka
Pracuje juz 5 lat w tym systemie. Praca jak każda inna. Jakos nie chodzilam nigdy od drzwi do drzwi. Wiesz "wczesna emerytura" ja to mam dużo współczucia dla takich osób jak Ty, Jeśli takie spotykam. Masz bardzo ograniczone choryzonty. Otwórz się bardziej na życie a ono odpłaci tym samym. :) Pozdrawiam cieplutko.

masz rację w MLM może pracować każdy, kto szuka pracy- nie etatu, i każdy może zarobić w uczciwy sposób

Gość jakkatam
Czy noze czy inne bzdury, to chodzi o jedno: naciagnie ludzi, zeby tez sie zapisywali do tych MLM. A jak juz to robicie to niewazne, chodzi jednak o naciaganie i namawianie.

zaraz powiem Wam ciekawą rzecz- Wy wszyscy! dawno! należycie do MLM, Wy wszyscy pracujecie w MLM, ale... Czy widzieliście kiedyś piękny film, jedli w eleganckiej cudownej restauracji albo przeczytali fantastyczną książkę? Z całą pewnością! A potem? Opowiadaliście o tym komuś? Prawdopodobnie tak, chyba, że żyjecie samotnie na bezludnej opuszczonej wyspie.Później, po Waszej rekomendacji, ktoś na pewno obejrzał ten wspaniały film, zjadł w tejże restauracji lub przeczytał tę cudowną książkę. Zapewne wielu! - Ale czy właściciel kina, restauracji lub wydawnictwo książki zapłaciło Wam kiedyś za Waszą rekomendację? Nie? A dlaczego? a mnie moja firma płaci, płaci właśnie za rekomendację, ponieważ na tym polega praca marketologa, rekomendować towar firmy, a nie chodzić po blokach z torbą a Wy mało tego że pracujecie za darmo, ale nawet nie wiecie o tym

Widzisz bagira! Oto jest styl tej "dyskusji". Cokolwiek powiem, jakikolwiek argument przytoczę - nikt z nich tego nie słucha. Pozostaje tylko czekać, aż trafi się ktoś z mózgiem w stosownym miejscu. Czasami tacy ludzie tu się trafiają, na szczęście.

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ale narobiło się od rana, a ja spała!!! Mój post jakoś zgubił się pomiędzy waszych i co teraz mam robić

Gość zoil
a ja jestem pod wrażeniem post "napisze cos madrego" po prostuten post wprawia mnie w zachwyt, chyba zapiszę do notesu obok Seneki, Stanisław Lec- to nic przeciwko tej mądrości

Świetny pomysł , ja tez zapiszę ten post , niech to czytają moje dzieci, wnuki, prawnuki... Sama tez będę ćwiczyć, mądre myśli trzeba pamiętać Tyle kultury, inteligencji, tak głębokiego spojrzenia na... a właśnie ... Teraz rozumie, dlaczego moje posty nie czytają, a jeśli czytają, to nie rozumieją, już wszystko wiem- nie mam tak pięknego słownistwa, brakuje wyrazistości, jaskrawości A przy okazji chciałabym zapytać, czy może masz zamiar ( pytam \"powiem cos mądrego") wydać książkę z mądrymi myślami?

Gość DO bagiry
:D

Kurza twarz!!! Jak ja na to nie wpadłem wczesniej???!!! Przeciez można wydać te perły \"powiem coś mądrego\" w twardej okładce, założyć firmę i sprzedawać ją w systemie MLM!!! Jabym jeszcze dodał dworcowe mądrości Almerii i cieciowe dzieła sztuki literackiej Marshalla!!! Koledzy! Chcecie być w czołówcę tego przedsiewzięcia???

Gość Do nagiego
a właściwie po co Ci te dane? Ja też mam swoją firmę. Ale takich danych na forach internetowych nie podaję, Co to ma do rzeczy wogóle. Uczciwy czy nieuczciwy-na pewno na tym forum jest wielu i takich i takich, spośród czytających te wpisy. :D

Gość Ciekawość to
pierwszy stopień do piekła :D

ojejku, a gdzie ja byłam ponieważ chciałabym dyskutować o różnych MLM, no i o swojej kompanii , a teraz w Waszej dyskusji całkiem pogubiła się mam propozycję, bardzo grzecznie proszę, czy mogłyby jakiś inny topic poświęcić Intway i tam dyskutować

Gość krupniok
nie było mnie na tym topiku tak długo ze zapomniałam o jego istnieniu do zainteresowanych pracuje ze zmiennym skutkiem ale na razie jest ok ,bo lubię sie spotykac i rozmawiac z ludzmi niektórzy sa wspaniali a inni po prostu są.

Gość będzielepiej
Co tak cichutko na tym topiku? nikt juz nie pracuje w sprzedaży bezposredniej ?podzielcie sie swoimi doswiadczeniami.

Gość krupniok
Wiecie co ,jak na razie jestem zadowolona!Spotkałam sie ostatnio z wieloma fajnymi ludźmi. Niektórzy klienci sa przemili

Gość ależ MLM nie polega
na chodzeniu po blokach z tandetą!!!!!! Cóz za dezinformacja. Pracuję w renomowanej firmie MLM. Nie chodze po blokach ani tandety nikomu nie wciskam. Proponuję wgłębić się bardziej w temat szeroko pojętej sprzedaży bezpośredniej. A potem może jakieś mądrzejsze słowa zaczną w tych główkach kiełkować.

Gość Ale bezmózgowieeeeeeeeeeeeeeee
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zacząć kampanie przeciw kampani :P Do egoistów zafascynowanych swoją "kampanią": Może My zwykli ludzie chcielibyśmy porozmawiać, poczytać też o innych ciekawych rzeczach! Mamy dośc na wszystkich topikach tech Waszej kampani. Zrobiliście sobie dobrze ale może już dosyć tego???????????????????????????

Gość krupniok
racja niektórzy tak sie zaangarzowali w walke z intway za widza go tam gdzie go nie ma

Gość krupniok
Sorry zaangażowali pisze sie przez ż ale byk .Aż mnie oczy rozbolały.

Gość hhhhahahaha
tak tak. bo Wam to sie w pałach nie mieści że MOŻNA zarabiać uczciwie więcej niż tylko pare złotych :D

Gość MLM - a może
MLM-ka, Bagira wracajcie i napiszcie więcej o prace w MLM

Gość MLM-a może
A wszystko. Chcę coś wybrać dla siebie, jeszcze nie wiem co, ale jestem zdecydowana na MLM. Nie mam doświadczeń, dlatego mogę powiedzieć tylko jedno, że ma to być biznes bez nakładów finansowych, legalne działający w Polsce

Gość MLM-a może
Aha, dzięki za link, przeczytałam- bardzo interesujące