Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadziejo wróć

Czy są na jeszcze na świecei poprostu FAJNI faceci?

Polecane posty

Gość Nadziejo wróć

Hej, penwie powieje narcyzmem, ale tak będzie prościej... Czwartek wieczorkiem a ja siedzę sama w domku, tznz moim laptopkiem :) coó bez niegu bym zrobiła... Była Miss Juwenaliów, a teraz Team Leader w duzżej firmie siedzi samiutki w domku, bo nie ma faceta, pomóżcie, ja mam dość tej samotności i jałowości towarzyskiej. Są na świecie normalni faceci? Bo chyba tutaj wyginęli, jeśli znacie i akurat nimi jesteście, tudzież nie jesteście nimi zainteresowani dajcie znać, tak w ramach solidarności u ludzkiej wyrozumiałości, Zrozpaczona :(

don't worry, be happy, everything will be or right 🖐️ :)

Gość rtuyh
niestety jestem nienormalny wiec ci nie pomoge .

Jeśli napiszesz co dla Ciebie znaczy normalny, to odpowiem Ci czy taki jestem :)

Gość hm hm
ni ma :(

Zależy czego od mężczyzny oczekujesz... co dla Ciebie znaczy normalny facet. Dla mnie normalny facet to taki, który potrafi docenić kobietę w każdym najmniejszym aspekcie jej kobiecości, a przede wszystkich przekazać jej dużo radości i chęci do życia. Poza tym to osoba, na którą patrząc, słuchając jej, co mówi i jak mówi, wiesz, że możesz bezgranicznie zaufać. A może dla Ciebie normalny facet, to wierny facet? Określ dokładniej Twoją normalność to wypowiem się głębiej i wnikliwiej co o tym sądzę...

fajny to za pewne: zaradny(teraz sie uzywa tego slowa zamiast bogaty :D), wysoki, przystojny, ambitny bla bla bla, nie wiem co tam wiecej, ale chyba nie ma sensu pisac bo ideałow nie ma :P:P. A Ci co moze i są troche fajni, to biedaki i tak siedzą w domu, wobec kosmicznych wymagan wspolczesnych kobiet wobec meżczyzn. Sad but true ( smutne ale prawdziwe, dla niekumatych :P) przyslowie na dzis: "laptop to najlepszy przyjaciel czlowieka" :D

Gość leew44
Poll - jak takis magry to powiedz co to jest i w jakim jezyku - du ar gall!

Gość aga0028
Odpowiedz na to jakze trudne pytanie jest prosta-NIE MA! Sa tylko normalni faceci,ktorych przyjmujemy z calym bagazem ich wad i mamy nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy:)

Gość leew44
Aga - brawo!!

Gość aga0028
Dziekuje:)

Gość ofe rma
co ty, nowa jakaś na kafe czy co? już dawno ustalono tu, że fajnych facetów nie ma. to znaczy bywają pojedyncze egzemplarze ale trzeba by najpierw ich baby wywieźć do lasu i zakopać. pozostałych facetów też by można w tym lesie zakopać, bez szkody dla populacji.

Gość leew44
a tobie oferma to tylko pozostalo w tym lesie wejsc na drzewo i czekac az ci ogon wyrosnie.

Gość leew44
niestety nie norewski.

Gość czarna woda
Fajni faceci sa na tym swiecie, jeden z takich fajnych jest moim mezem:)) tyle, zeby przekonac sie o ich fajnosci trzeba dac szanse. Nie patrzec sie tylko na wyglad, ale na charakter, co ma do powiedzenia, co soba reprezentuje, dac szanse i nie odrzucac od razu bo na pierwszym spotkaniu nie bylo motylek w brzuchu. Nie skupiac sie na tym, ze sie bylo czy jest miss i leaderem. W odroznieniu od kobiet facetow malo co interesuje kobiece curriculum. pokazac sie od strony "czlowieczej".

Gość xxx28
moglbym rownie dobrze zadac autorce -kobiecie pytanie typu :gdzie sa fajne interesujace dziewczyny?

Gość ofe rma
"Fajni faceci sa na tym swiecie, jeden z takich fajnych jest moim mezem" jak ty sie będziesz tak chwalić to cię jakaś wygłodniała chłopa konkurencja w końcu do tego lasu wywiezie.

Gość jestes mloda
wszyscy normalni wyszli za monsz:D

Gość ofe rma
a o co chodzi z tym ogonem?

Gość leew44
Napewno nie maja czasu na kafe.

Gość leew44
Kiedys mieszkalismy na drzewach i mielismy ogony - a ty chcesz to powtorzyc.

Gość aga0028
Wypraszam sobie!

Fajnych dziewczyn też nie ma. Wszystko wymarło. Zostały pasztety płci żeńskiej i niemoty płci męskiej. Ciekawe jakie będą z tego dzieci ?

Gość aga0028
Ja mam czas na kafe,nie uzalam sie nad soba i jestem normalna!

Gość ofe rma
jak to jakie, muzułmańskie.