Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maruska

zapoznam ludzi z Trojmiasta

Polecane posty

Witam, dwa tygodnie temu przeprowadzilam sie do Gdanska, nie znam tu jeszcze nikogo i nie ukrywam,ze jest mi smutno samej, bez przyjaciol, kolezanek.NIe mam problemu z aklimatyzacja,jednak mimo iz atrakcji nie brakuje w 3city,to sama na drinka czy na zwykly spacer raczej nie wyjde.Szukam wiec ludzi, ktorzy z takich czy innych wzgledow czuja sie troche osamotnieni,czy to na rower czy na rolki, czy na zwykly spacer po plazy,lub na pogaduchy przy piie.Mam 32 lata,jestem niezamezna i nie mam dzieci,szukam poprostu fajnych ludzi otwartych na swiat.Dajcie znac,jak wam brakuje znajomych. pozdrawiam wszystkich czytajacych.

Gość Rabatki_i_inne_kwiatki
hej ho- panna bez ryczącego berbecia 26 lat z Gdańskiej starówy ;)

Gość Rabatki_i_inne_kwiatki
ups chyba jednak szukasz randki :P

No hello, sorki ale zasnelam juz, dzis od rana mialam urwanie glowy... Randki NIe absolutnie, nie w glowie mi teraz milosne historie,chce zapoznac fajnych ludzi, z ktorymi mozna milo spedzic czas. Super, ze sie odezwalas, ja tez mieszkam na starowce, wlasciwie to przy samym Neptunie i dzis zeby przecisnac sie do domu, musialam przebic sie przez tlum gapiow, bo byl jakis pokaz samochodow. Odezwij sie, to moze sie jakos spotkamy jak masz ochote. Ola