Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezssena_kobietka_p

cierpię na bezsenność już kilka miesięcy.

Polecane posty

Gość bezssena_kobietka_p

Nie mogę spać w nocy mam problem z zaśnięciem jak juz zasne to i tak po godzinie sie budzę pozniej znowu nie moge zasnac jak zasne to znowu co chwila sie budze. jestem już zmęczona tym.. Co jest dobre na sen?

odpowiedź na twoje pytanie brzmi... uwaga uwaga... jeszcze chwilkę... odpowiedx brzmi.... LEKARZ!!!! hura!!! LEKARZ!!!

Gość bezssena_kobietka_p
ale do jakiego lekarza?? może być do rodzinnego?

Gość bezssena_kobietka_p
biorę tableetki anty

Gość bezssena_kobietka_p
ja biore novyynette ale wlasnie wczoraj zmienilam na yasminelle.

Gość bezssena_kobietka_p
i jesteś pewna że to przez tabletki??

Gość gość
U mnie było to tak, że nic mi się nie chciało, nie chciało mi się wyjść z domu by się spotkać z kimkolwiek. Starałam się na siłę odbudowywać jakieś stare znajomości, ale to nie są prawdziwe przyjaźnie. Czułam się strasznie samotna. Rozwiązanie przyszło jakby znikąd. Szukając w Internecie ludzi z podobnymi problemami znalazłam stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczanie aury. I nagle po kilku sesjach zaczęłam nabierać sił do życia. Teraz w wolnym czasie nie przesiaduję już w domu, lecz spotykam się z ludźmi. Nauczyłam cieszyć się z tego co mam, po prostu zmieniłam podejście. Dlatego głowa do góry, nie ma problemów nie do pokonania.

Gość gość
Dobrych specjalistów mają w Vitanea. Nie są to jacyś ludzie po szybkich weekendowych kursach, ale fachowcy z wieloletnim stażem i doświadczeniem w homeopatii, metodzie dr Volla itp. Ja się do nich zgłosiłam po ciężkiej kontuzji barku i doprowadzili mnie to pełni sił. Mogę znowu grać w tenisa, czy jeździć na nartach. Polecam! Przyjmują na Podłęskiej w Krakowie.

Gość gość
Coraz więcej ludzi zaczyna sobie zdawać sprawę w naszym kraju, że leczenie farmakologiczne i usuwanie tylko objawów chorób to droga donikąd. Mnie przywrócili do żywych bez użycia jednej tabletki w Vitanea na Podłęskiej. Jak tutaj przychodziłem pierwszy raz to cierpiałem na bezsenność i spore problemy – męskiej natury. Teraz odzyskałem radość życia, pewność siebie i wszystkie wyniki badań mi się poprawiły. Polecam to miejsce.