Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomaszowianinka

Problem z ..... kotem

Polecane posty

Zaastanawiam się, i nie zbyt mam . Jak mi sie uda go znów złapać na kocu, to do plecaka go biore... jmgjhggmg - Jasne ze odrazu lecą do lekarza, ja tak samo :D Ale ja bardzie troche sie o zwierzata niz oni....niestety .

Gość jmgjghgmg
No a potem zdziwko u niektórych że zwierzę było, było i nagle go nie ma... A przecież to kwestia odpowiedzialności, bo zwierzę o siebie nie zadba jak człowiek, nie powie też co mu jest.

skad jestes? moze ktos pozyczy Ci transporter? wejdz tu: www.forum.miau.pl i napisz prosbe o pomoc. Trzeba sie zarejestrowac i wejsc do dzialu "koty". 4 lata to tyle co nic, koty zyja 20 i wiecej (w dobrywch warunkach oczywiscie).

Ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, ok na stronke już wchodzę . Wieć że mało, ale 4 lata to też nie jest takie "nic" a on jeszcze do tego u nas w domu sie urodzil, wiec jeszcze abrdziej jest przywiązany do na.....

Gość jmgjghgmg
U Tomaszowianki ten kot jest cztery lata a nie wiadomo nam w jakim wieku do Tomaszowianki trafił.

Gość jmgjghgmg
Aha, jednak cztery... To ma fiu bździu w głowie jeszcze! ;)

Gość jmgjghgmg
To ja spadam na razie. Pisz, Tomaszowianinko (sorry za wcześniej źle przeze mnie pisany twój nick), co z kotem. Pozdrawiam!

Gość czesc***
wreszcie jakis ziomal na forum :)🖐️ tomaszowianka Ja tez mam koty ;) idz do Ejsmonta na Polną facet ma wiedze ;)

Gość czesc***
no rozumiem ale na Polnej jest tez weterynarz który przyjmuje we własnym domu Żerek choc go nie polecam bo naciągacz ale w podbramkowej sytuacji mozna podjechac do niego o kazdej porze ;) lub spróbuj zadzwonic moze poradzi coś przez fon ;)

Gość czesc***
kurde jestem w pracy nie mam :O echhh skąd mogłam wiedziec ze sie pojawi temacik o kotach?:D:D:D Jakiego milusia masz?

AnomaliA jak pisałam wcześniej, zaszył się gdzieś, i nie wiem gdzie on jest ; // WIęc nie moge go teraz wziąść . . . A pozatym zaraz musze też iść do pracy ; //

Właśnie nie .... Do pracy idę na 3-4 godzinki..... W tym czasie będą go w domu oglądać ... Bo teraz serialnie nie mgoe go znaleźć : / Jak go nie znajde, to potem bede musiała iść ; / amoże mu przejdzei ?

a Tobie dziura w zebie kiedys sama przeszla? Albo jesli mialas kiedys cos zlamane - czekalas az samo przeszlo? Jasne, to "tylko" zwierze i pewnie mu przejdzie (lub nie), poskarzyc sie nie moze ani nic...

Tomaszowianko, pytanie az samo sie cisnie na usta: skoro meiszkasz w okolicy, ktora nie jest bezpieczna dla kota - to po co go wypuszczasz? Zeby wykrwawil sie gdzies w rowie? Taki potracony kot moze zyc jeszcze kilka dni nie mogac sie ruszyc, kona powoli, muchy skladaja w nim larwy... Tego chcesz dla swojego kota? :( No nic, ale to Twoja decyzja, zycze szczescia temu kotu i zdrowia. I zeby dozyl pomocy :(

swietnie ze idziesz, trzymam kciuki za sukces! I napisz co z nim jak bedziesz miala chwilke, ebde tu zagladala stale. Powodzenia!

Gość jmgjghgmg
Coś już wiadomo?

Gość eee pewnie olała kota
bo to przecież TYLKO kot i nie powie co go boli...

Ne to nie tylko kot jak ty to mówisz ; // Na Polnej, też nie było weterynarza ; // Ale co ciekawe..... kociakowi już przeszło i wszystko ok, ale i tak wolałabym z nim iść .... tak dla bezpieczeństwa