Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomaszowianinka

Problem z ..... kotem

Polecane posty

Gość jmgjghgmg
jak przeszło to ja bym już tylko obserwowała... dobrze że jest lepiej :D to piszesz że już wcześniej też coś takiego mu się zdarzyło?

Nom obserwuję, aktualnie jest na dworzu ...... Nawet sam wyszedł :D Tak, kiedys się zdarzyło, ale to z jakieś 2 lata temu, i też tak samo przeszło jak by nic .......

Gość jmgjghgmg i
Może był w szoku z jakiegoś powodu. Uważaj później. Sprawdzaj czy ma apetyt, czy je i pije, czy nie boli go coś, nie jest osowiały, nie wymiotuje, nie ma czegoś np w łapkę wbitego... Zresztą wszystko to wiesz... I pilnuj go... Przecież ktoś mu może zrobić krzywdę... A może pies go gonił... Jest dużo psów dla których zabić kota to jak dla nas przejść po trawniku gniotąc rośliny.

No pewnie to był szok jakiś ..... A ja strachu narobiłam :D Ale dziękuję za wszystkie rady ;* Apetyt ma i to nieziemski, już nic go nie boli, i nic z tych rzeczy które wymieniłaś się nie dzieje ... A co do tego psa, to wiem ..... moja chrzesna ma wlaśnie pekińczyka japońskiego, który jak do nas przyjdzie to kota lepiej zeby nie bylo w domu, bo go odrazu atakuje .... Takie małe a takie podle to psisko nieraz ;p