violette 0 Napisano Lipiec 25, 2008 cześć dziewuchy :) sprawa jest taka, wczoraj miałam wziąć 12 tabletkę z blistra Yasmin [czyli zbliżam się do końca drugiego tygodnia] no i zapomniałam. opóźnienie 12 godzin bo biorę około 21, a łyknęłam ją dziś o 9. seksu na 100% do niedzieli nie mam, ale w poniedziałek kto wie. czy w poniedziałek będę mogła już się kochać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violette 0 Napisano Lipiec 25, 2008 proszę odpowiedzcie. nie mam ulotki i nie mogę sprawdzić bo nie ma mnie w domu do wieczoru : ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Florek 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Następną tabletkę weź o zwykłek porze. Yasmin przestaje działać dopiero gdy opóźnienie w przyjęciu kolejnej dawki przekracza 12 godzin. Cały czas jesteś pod "ochroną". http://home.intekom.com/pharm/schering/yasmin.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniap Napisano Lipiec 25, 2008 bedziesz mogla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach