Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZmęczonaUfnością

Jak to jest po 30-stce?

Polecane posty

Hej! Mam pytanie, które mnie baaardzo nurtuje. Mam 30 lat, a mój ukochany 35, jesteśmy ze sobą 9 lat. Kocham go, a on mnie, mamy 7-letniego syna. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że seks jest raz na 1-2 miesiące, a rekord był niemal pół roku. Mówi, że mu libido spadło, a ja męczę się tak bardzo, ze myśle o rozwodzie... Jak to jest z Wami?

Gość Dop******lam dziś każdemu
może chory jest niech zrobi badania lepiej

Gość Już 30
Ja obecnie przeżywam faze nadrabiania 10 lat małżeństwa gdzie sex był średnio 2 raz w tygodniu. Teraz gdy mam odchowane dzieci, wreście czas dla siebie i okazje aby o siebie zadbać przeżywam drugą młodość. Dotychczas używaliśmy tylko gumek, teraz założyłam wkładkę i na sex mam ochotę cały czas. Mąż musi się poświęcić choć jest trochę zszokowany ale mu się podoba.

Może jesteś brzydka:D Bo laski po 30 są już nieswieze do spozywania..Jak chce zeby mu stawal to niech do 20 idzie:Dhehehehe

Gość Już 30
To ty jesteś nieświeży. Wyglądam lepiej niż niejedna 20 a już na pewno mam większe doświadczenie.

Gość Już 30
Mam dla ciebie rade. Zmień w swoim życiu wszystko. No prawie. Dokładnie chodzi mi o to np: idz do fryziera, na solarium, kup sexi bielizne taką zupełnie przezroczystą, to ty zacznij sex od ocierania pieszczot penisa itd. Rób tak jak nigdy dotąd. On to zauważy. Na początku powie że, chyba zwariowałaś, ale nie rezygnyj faceci lubią odmianę niech ma ją w domu a nie szuka gdzie indziej. Jeśli to zauważy będzie podświadomie zazdrosny. Mnie się udało.

Gość Już 30
Nie trzeba się stukać z wieloma aby mieć doświadczenie. Wystarczy dobre, udane małżeństwo. Ucze się wspulnie z mężem. Więc mnie nie obrażaj.

Gość Ale są jeszcze erotomani
Pod 30 lat co lubią 5 razy dziennie:classic_cool:.

Brzydka nie jestem, zgrabna, zadbana, podobam, sie facetom. Nie chcę chodzić na boki, ale ile można to znosić? Trwa to już kilka lat, seks co miesiąc, często dłużej, ale jak się już bzykamy to zawsze jest wspaniale, jemu też się podoba. On mówi że po 10 latach bycia razem to nikt nie robi tego codziennie. Ale żeby co kilka tygodni??? Nie umiem sobie z tym poradzić...

Gość Już 30
Powiedz mu co czujesz, że chcesz częściej. Facet też musi się trochę poświęcić dla związku a nie tylko kobieta.

Gość Już 30
Albo ten cyber sex róbcie razem.

Gość u nas lepiej
Ja mam 31, on 38 i kochamy się codziennie. Najdłuższa przerwa to dwa dni, nie licząc przymusowych rozstań czy mojego okresu. Jesteśmy razem cztery lata.

Rozmawialiśmy o tym tysiące razy, on jest świadomy moich potrzeb, ale dopiero jak wszystko wisi na włosku, jak myślę o rozstaniu, to coś się zmienia...na krótko... Próbowałam już tylu rzeczy - żeby był zazdrosny, wymyślałam igraszki w łózku, prosiłam, szantażowałam...i nic.

Gość pppsssyyyttt
może go zdradź. czasami pomaga:)))

Gość Już 30
Może ta zdrada dobrze wam zrobi. Wóz albo przewóz.

ja nie rozmawiam ja sie biore do dzieła chce to ma być :classic_cool:

Gość albo juz mu sie znudzilas
albo idzcie do seksuologa, jesli to problemy innego typu. W tym wieku libido nie maleje.

Gość tralala...
ja jestem po 30 i robię to z moim mezusiem po kilka razy dziennie:))) moze go czyms zaskocz. zrob cos czego nigdy nie robiliscie. mozesz go zwiazac i zgwalcic. albo uwiedz kogos na jego oczach:)

Gość facet 36
Uważam, że facet po 30 to najlepszy materiał na kochanka, kobiety zresztą też. Mam teraz większą kontrolę nad swoim ciałem, mogę długo lub szybko skończyć - zależy to odemnie. Żonka po 30 nabrała ochoty i teraz to ona mnie zaczepia. Fakt dzieci juz duże i są z tym problemy. Wczoraj żonka 2 razy doszła w kibelku na stojaka. Potem poprawiliśmy jeszcze w sypialni. Pewnie byłby 4 numerek ale sąsiedzi nas wyciągneli na miasto na piwo i nie dali dokończyć. Mam też 2 kochanki w podobnym wieku. Narzekają niestety na swoich mężów, że im się nie chce lub im rurka wiotczeje. Obaj piją dużo piwa i palą fajki więc to chyba jest przyczyna puszczania się ich żon. I jeszcze drobny fakt: małolaty lecą na starszych facetów w moim wieku, zwłaszcza gdy się wygląda na kogoś z kasą. I jak tu narzekać na wiek po 30. Jestem bardzo zadowolony a moje kobiety wciąż wracają do sexu ze mną choć jestem przeciętnie wyposażony, ale zawsze gotowy. Pozdrawiam .

Gość lampka polnocna
jak slusznie zauwazyl przedlurzacz w tym wieku libido nie maleje --- w tym wieku szuka sie kochanek? (patrz.przyklad kolegi powyzej:) moze twoj tez znalazl??

Ale słyszałam, że jak facet ma kogoś na boku to tym bardziej okazuje żonie zainteresowanie, zeby ją zmylić, a poza tym czemu miałby unikać seksu ze mną jak ma na to ochotę z kochanką, to ze mną też mógłby to robić. Tak mi się zdaje... Wie, ze tego potrzebuję...

Gość lampka polnocna
mylisz sie - dostawalabys czulosc i prezenty ale nie seks - jesli mezczyzna zakocha sie w innej to nie ma mowy o seksie z zona - chyba ze jakims sporadycznym - tak dla niepoznaki;)

Gość lampka polnocna
mowie oczywiscie wylacznie o facecie zakochanym - a nie takim co zdradza dla zasady

Może ma kogoś... Ostatnio zaczął się golić w miejscach intymnych, a wcześniej tego nie robił, nawet przed seksem ze mną. Zobaczyłam przypadkiem jak weszłam do łazienki jak brał prysznic. Trochę się zmieszał, ale tłumaczył, ze to dlatego ze jest mu gorąco. To już trochę podejrzane, co?

Gość Don Fiasco
Jeśli wasz sporadyczny seks jest OK, to możliwe, że chodzi o jego niespełnione fantazje. Facet chciałby z tobą robić w łóżku różne rzeczy, ale wstydzi się rozmawiać na ten temat, w przekoananiu że ich nie zaakceptujesz. Skutek - frustracja, wycofanie się z życia seksualnego, zamykanie się w sobie. Dotyczy to głównie tych nieśmiałych gostków o delikatnej konstrukcji psychicznej i niskiej samoocenie. :) Ma okazję, żeby cię zdradzać ? Tzn. tracisz go z oczu na dłuższy czas poza tym, który spędza w pracy ?

Gość Już 30
Na kochankę musi mieć czas. Czy coś się zmieniło??? A może po prostu jak zastaniesz go w takiej sytuacji jak pod prysznicem to wypal z grubej rury; "że jeśli cię zdrzadza to chciałabyś się dowiedzieć od niego a nie od obcych ludzi""niech przynajmiej ma na tyle honoru"