Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes taka piękna

te komplementy na NK są żałosne.

Polecane posty

Gość kur wa autorko jestes głupia
:o "akurat ja mam duzo komplementów bo jestem najładniejsza(...) i dlatego komplementy mam słuszne" :o nie wiem czy ktoś choć w miare normalny, nie głupi i nie pusty napisalby coś takiego:o:o:o zgadzam sie, że nieraz aż żal jak ktoś pisze komplementy(najcześciej przyjaciółka) komuś no mówiąc ogolnie niefajnemu, ale postrzeganie świata i przede wszytskimm siebie przez autorkę jest ZAŁOSNE:o

Gość jestes taka piękna
ja mówię o tych co znam....ze zawsze yła gruba i teraz tez jest i została okrzyknięta miss NK- jako dama:d i nie miała żółtej koszulki ale jakis szary polower:D

Gość jestes taka piękna
jezeli wiem i widze ze jestem szczupła, ładna zadbana, wykształcone to oczywiste jest ze komplementy się nalezą. Te grube jak juz chca umieszczac fotki mogłyby np umiescic z jakiejs imprezy, gdzie włosy są czyste, ładnie ułożone, lekko podmalowac oko,usta, usmiechnąc sie, włozyc fajną sukieneczkę, jakies małe szpileczki i odrazu oko cieszy.A tu od pługa stala ta laska, nie dałabym takiej foty.

Gość oonieeeeeeee nie nie
w komentarzach pod zdjęciami znajomi puszczają bajery ja dostalam taki : Piękne zdjęcie z lat młodości ale wiesz obecne Twoje zdjęcia niewiele się różnią . traktuje go z orzymrozeniem oka hi hi

tak to juz jest. To chyba wziete z fotkipeel,tam nawet nie patrza na zdjecia tylko maja szablon milej znajomosci w komicznym stylu ''hej sliczne fotki dysia dla ciebie''(chociaz teraz daje sie juz 11). Nom..

Gość najlepsze są fotki
Na tle jakiegoś diabelskiego młynu chyba w Londynie, co druga osoba ma taką w galerii :D

Ja nie tak dawno otrzymałam komentarz od koleżanki z liceum, treści następującej "świetnie wyglądasz, nic się nie zmieniasz". Może i bym się nawet ucieszyła, gdyby nie fakt, że w liceum ważyłam jakieś 16 kilo więcej niż obecnie😭😭

Gość oonieeeeeeee nie nie
zapomniałam dodać dwadzieścia lat to różnica między zdjęciami

Gość jestes taka piękna
a ja dostała: co takiego robię ze wogóle nie tyję". Odpisałam ze uprawiam sex. oczywiście tu nie przesadziła bo faktycznie zgrabna jestem i szczupła....a skromna to tak przy okazji:D Dalam swoją fotkę ślubną i tez ślicznie wyglądalismy, uwazam ze komentarze ze ładnie wyglądalismy są załuzone.

mnie tez to smieszy jak ktos dodaje 20 zdjec z roznych miejsc Anglii( w tym kible czy jakas laweczka przy klatce) i kozaczy co to nie on

Gość jestes taka piękna
a to mój syneczek (fotka jak siedzi w nocniku) a to mój Krzys ,lubi okulary(fotka Krzysia w okularach jak siedzi na wersalce) krzys patrzy na wodę(fotka krzysia któr patrzy na jakis staw,trzymany na rękach z usmiechniętą mamusią). a to krzys na placu zabaw(krzys na zdjęciu siedzi na huśtawce). a to krzys w dwa dni po narodzinach(fotka zmęczonej mamy trzymającej w objęciach noworodka,pomarszczonego, oczy zacisniete, ). i stos komentarzy: gratulacje jaki piękny chłopczyk ale śliczne dziecko najpiękniejszy królewicz pod słońcem a tak na marginesie niezłe parcie mają matki skoro ledo urodziły a juz fotki na NK są.

jestes taka piękna ---> czy jest jakaś możłiwośc zobaczenia Twojego profilu? Strasznie mnie ciekawi jak wygląda taka skromna piękność :-) I nie pisze tego złośliwie ;-)

Gość dobrzeze nie mam takich
znajomych jak ty. Nie przyszlo ci do pustej glowy,ze ludzie chca w ten sposob zrobic przyjemnosc tym, ktorych lubia? A skoro lubia, to widac maja za co? Niekoniecznie za figurę i fryzure modelki. I gusta tez sa rozne. Nie masz nic innego do roboty, jak wczytywac sie w komentarze pod czyimis zdjeciami?

wole miec 0 komentarzy pod fotkami niz miec ich dziesiatki z pochlebnymi opiniami,podczas gdy,patrzac w lustro,widze spasiona zaniedbana brzydka babe. co to za powod wyzywac zaraz od pustych.

nie nawidze łgarstwa i kantowania,dlatego mnie rowniez niesamowicie irytuja te komentarze ociekajace sciema

Gość jestes taka piękna
perva- dokładnie Jaka to przyjemnosc jak wiem ze jestem gruba a pisza mi ze jestem dama. Załosne . Niech sobie lubią osobę,ale niech nie wypisują ze jeste taka piękna jak królewna:d To juz smieszne

Gość jestes taka piękna
zawsze mam zadbane podciete, wyprostowane włosy, są lejące i leżą na plecach.Mam rozswietlone gdzieniegdzie pasemka na naturalnych odcieniach farb do włosów. Opalona jestem delikatnie, bez zmarszek, ładnie obrysowane oczy, usta, rzęsy ..daje efekt delikatnej laleczki, ale nie tak ostro. Paznokcie zrobione. Waga 50 kg wzrost przeszło 160. zgrabne szczupłe nogi, talia szczupła, ładna pupa....i dobry gust. starczy Ci cz więcej chcesz szczegółów?

Najbardziej śmieszą mnie te galerie, rozumiem parę fotek, tyle że wiele osób całe albumy slubne wkleja, całe relacje z wakacji nie mówiac o dzieciach....no i autach :D Mnie by było szkoda mojej prywatności tak wszystkim prezentować.

dokladnie,widzialam mlode dziewczyny co maja 60 fotek w galerii.. ska,ska,ska skaranie boskie... ja mam jedno i starczy.tak tylko dla rozpoznania

Gość jestes taka piękna
wiesz jak fajna fotka to mozna pokazac i szkoda prywatności nie jest.

lubie oglądać rózne fotki, czasem jak u kogoś znajomego widzę inetersującą osobę to kliknę w jej profil, potem mnie śmieszy jak za jakiś czas ta osoba oglądała mnie i zachodziła w głowę kim ja do cholery jestem :-D

Owszem mnie szkoda, nie chcę prezentować całemu swiatu mojego dziecka we wszelkich mozliwych pozach, bo po co? Po co mam wszystkim ukazywać się na plaży, na ławce, w knajpie, na kocu, na łózku? dla mnie to nie ma sensu, nie potrzebuję tego :D jedno dwa zdjęcia owszem, jedno solo drugie z rodzinką :D i wsjo

Gość jestes taka piękna
ja tylko tych co znam odwiedzam, tych na częśc i tych nie na czesc. Ptatrze jak wyglądają ich dzieci, jak nazywa sie mąz, jak ona wygląda, i czasami patrze na slubne zdjęcia.

Gość jestes taka piękna
nie, no jesne . Ja tez nie pokazuję sie w kocu,poc kocem, na ławce pod ławką. Kilka i juz.

Gość jestes taka piekna nie czujesz
ze sama jestes zalosna? co ci przeszkadzaja fury innych , wille i dzieciaki na nocniku? czyzbys sama nie mogla sobie pozwolic na wakacje w turcji? masz zal do innych ze potrafia cieszyc sie zyciem? przez ciebie przemawia jad i zazdrosc , zalosne .....