Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes taka piękna

te komplementy na NK są żałosne.

Polecane posty

Gość ojojoj kobieto
"Salli sie w dekoldy stroi" DEKOLDY! Wole grube niz niegramotne. Ty w kazdym razie lepiej sie wstrzymaj od jakichkolwiek komentarzy, autorko, bo wiocha. Nawet wyprostowane :) wlosy nie pomogą.

Gość jestes taka piękna
śmieszne jest jak kazdy nabija sobie znajomych aby najwięcej. A połowa to ci ktorym na ulicy nigdy czesc nie powiedział i nagle po latach przypomniało mu sie- ja go znam i cyk.

Gość jestes taka piekna nie czujesz
a czym ona moze sie pochwalic oprocz pustoty w glowie? "ja jestem taka piekna , ale inni sa grubi i nie wolno im zdjec wystawiac w necie?" wiesz co piekna , nie musisz odwiadzac profili innych jak cie to tak wkurza , poogladaj sobie wlasne piekne zdjecia :P

Gość jestes taka piękna
słuchaj ja tam nie zazdroszcze i nie umieszczam fotek przy basenie, przy swojej czarnej limuzynie. Po cholere tak sie obnosic z bogadztwem?

a moze ty nie masz dzieci i nikogo nie mozesz posadzic na nocniczku? zal mi cie......

traktuję cała NK z przymruzeniem oka, a niech sie zawiesza na płocie pod willa, albo leży na masce auta hihi ale potem niech sie nie dziwi ze ktoś ich napadnie :D Śmieszy mnie tylko ze niektórzy sie "wspierają'' takimi rzeczami ( podpieranie się o telewizor plazmowy :D, albo eksponowanie biżuterii) dla mnie nie to jest w życiu najważniejsze A jak komuś znajomemu dobrze sie powodzi to super, oby tak dalej. Tyle ze nie w moim stylu jest eksponowanie statusu majatkowego na NK :D bo PO CO??

Gość jestes taka piękna
pustota w głowie? człowieku nie dosc ze trzymam sie i u wazam ze jestem atrakcyjna(skoro tak cię zrazi słowo piękna), mam ukończone studia, pracuję, jestem dobrym cżłowiekiem, ale nie o duszy załozyłam topik ,ale o urodzie. I chodzi o to.poczytaj topik to zrozumiesz o co.

slyszalas ze dzielenie sie bogactwem z innymi jest podwojna radoscia ? niech maja inni swoje wille, ciezko na to pracowali , co zlego w tym ze chca sie pochwalic? ty tez sie chwalisze zes taka chuda , to wszystko cos w zyciu osiagnela?

Gość jestes taka piękna
ale czyz nie lepiej uwiesic sie na płoci przy willi i połozyc sie na masce samochodu niz załozyc rozwalony podkoszulek i zrobic sobie fotkę w gumiakach przy wywożeniu gnoju ze stosdoły:)))) to inna sprawa. Temat dotyczy komentarzy słodkich dla osób które tak naprawde piękne nie są.

Gość pewno co rano palce do gardla
najwazniejsze ze figura sie utrzymuje :D :D :D

Gość ojojoj kobieto
BogaDZtwem...co za studia skonczylas?. Dla jednych basen to bogactwo, dla innych normalny styl zycia, maja sie pod mostem fotografowac

tak najlepiej przebrać sie z podkoszulka w top chanel z allegro za 19.90, uwiesic na płocie przed willą sąsiada a nogę oprzeć na aucie które tam akurat stoi ( i koniecznie nie zasłaniać rejestracji - może sie komuś przyda :D )

Gość jestes taka piękna
a okazuje sie ze to willa i auto sąsiada:D ale co tam, nikt tego nie wie:)

Gość jestes taka piękna
jak powiedziałam kuzynowi o nowym aucie to on odrazu sfotografował sie ze swoim autkiem , opierając sie na masce dopisując ,ze nie rozstaje sie ze swoim kumplem.A z tego co wiem kluzyn jest bezrobotny i nie jezdzi juz autem bo go rozwalił, a pozatym auto jest rodziców. czego to ludzie nie wymyslą.

Gość jestes taka piękna
w jaki sposób Ridz będzie żył skoro wpadł do pieca i go ie ma?ktos z was wie? to tak na marginesie

Gość ojojoj kobieto
cóz , tacy znajomi, jakie srodowisko, w którym sie obracasz

Gość jestes taka piękna
a kto powiedział ze to moi znajomi i moje srodowisko? znam tych ludzi z widzenia, a kolezanka z podstawówki ta gruba- wogóle z nią nie mam kontaktu i nie rozmawiam. Jest tępakiem po zawodówce, spasionym utłuczonym agresorem. ja mam przyjemniejsze środowisko, wykształcone i na poziomie. Byc moze z racji tego ze mąż jest wysoko postawionym prezesem i towarzystwo nie jest z nizin(to tak dla twojej wiadomości,aby zaspkoic twoją ciekawośc). cos jeszcze ?

Gość ojojoj kobieto
a po co wlazisz na profile ludzi ktorych nie znasz?!!! Jesli masz lepsze srodowisko? Takie z bogaDZtwem, wydekolDowane...

Gość jak zrobic zdjecie
mezusia , zeby wszyscy wiedzeieli ze to prezes ? hihihihihihhi podpisac - moj maz prezes, idz pustaku, puknij sie w glowe,

Gość ja tez zmieniłam
Wiadomo ,że jak się jest właścicielem firmy, biznesmenem to nie zajmuje się kontaktami z osobami biedniejszymi.Towarzysto się zmienia.

Gość jestes taka piękna
pustaku jakbys czytał od początku to bys wiedziała,ze nigdzie nie wkleiłam zdjęc męzusia prezesa, nie wklejam limuzyn, willi z basenem..nie rozumiesz? chyba nie Temat dotyczył tego ze żałośni ludzie i fałszywi znajomi wpisują pod zdjęcia grubych zaniedbanych osób,ze sa przesliczni, ze to prawdziwa dama. jak umiesci zdjęcie w kaloszach przy wywózce gnoju to tez napiszą jej ze dama.to żałosne i widac ze sobie jaja ludzie robią.

Gość jestes taka piękna
ojoj kobieto i ty sie czepiasz?to czytaj uwaznie ze nie wchodze na obce profile tylko na profile które znam z widzenia, nie sa to moi znajomi, moje srodowisko, ale znam ich z widzenia z ulicy jak chodzą.tepak..nie czytasz i sie burzysz.

Gość jak zrobic zdjecie
dame widac po charakterze , z tego co tu wypisujesz widac zes pustak , nic wiecej.....

najlepsze są komplementy jak ktoś naprawdę nieciekawie wyszedł, a tu ale extra wyglądasz, super...to zastanawiam sie dlaczego ludzie są tacy fałszywi? jeżeli by to była moja przyjaciółka to delikatnie bym jej zasugerowała wymianę zdjecia na inne :)

Gość ojojoj kobieto
dama pozostanie damą nawet w kaloszach i z widłami. A "nie damie" i prostowanie włosów nie pomoże. Dla kazdego co innego jest przesliczne. To, co dla ciebie jest wstrętne, komus moze sie podobac. Tak jak ty jestes zachwycona sobą, a np. dla mnie to co piszesz o sobie jest zabawne do tego stopnia, ze zastanawiam sie, czy to jednak nie podpucha.

Gość przeeeeepieknyyyyy
ale to jest prawda!!!ostatnio przegladalam zdjecia i bylo zdjecie dopiero co urodzonego, sinego noworodka.Wiem, ze kazde dziecko jest ladne dla rodzica, ale to bylo jak piskle nieopierzone:( po prostu brzydkie i komentarz:" jaki sliczny bobasek"

Gość jestes taka piękna
z tymi noworodkami sinymi tez juz pisałam ,:D śmieszne te komentarze . A czy ja powiedziałam ze jestem damą? poprostu zawsze jestem zadbana i nie chodze w tłustych włosach a juz napewno nie umieszczam zdjęc w takich włosach.