Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes taka piękna

te komplementy na NK są żałosne.

Polecane posty

Gość ojojoj kobieto
nie masz co innego do roboty jak wlazic w profile osob, ktorych widzisz na ulicy? I przejmowac komentarzami? Chyba bardzo ci sie nudzi... "znam ich z widzenia z ulicy jak chodzą" - ale składnia! - i co ,fruwac maja?

Gość jestes taka piękna
pytanie: jak wygląda dama w kaloszach wynosząca gnój?" co to jest a raczej kto to jest dama? charakter to jest dama? kwasniewska jest damą i jakos nie wynosi gnoju i nie fotografuje sie w tłustych włosach. Damą trzeba sie urodzić tak jak Tyszkiewicz(i z charakteru to ona wcale tez taką damą nie jest. czyli ta gruba z tłustymi włosami, w nietwarzowym stroju, okularach ,zgryzem została dobrze nazwana damą? I nie wazne ze ona wyszła za rolnika ze wsi? i nie wazne ze ta dama sprzedaje pierogi w barze gdzie przychodza menele? niewazne.no przeciez ona jest damą:d żałosne sa tu niektóre babki:D

Gość stare pudełka z odrostem
ktos naprawdę zakpił sobie z tej dziewczyny wpisując :prawdziwa dama. Ja bym się obraziła, gdyby mi ktoś takie komplementy pisał. mam lustro i widze,że jestem ładna jak modeleczka, czy jestem słodka jak laleczka, czy jestem grubą obślizłą rupuchą, czy jestem wielkim starym pudłem. W przypadku bycia szczupłą i ładną jest miło zobaczyć komplement: dama,a w przypadku osób brzydkich i grubych i świadomych tego ,że tacy są- napis dama już jest przykry i ironiczny.

Gość a ty w ciaze nie zajdziesz
bo o figure dbac musisz , wyzsze cele pieknej damy :P, ja myslalam ze to twoj mezulek prezes? a ty sie tak w jego sukcesie plawisz i myslisz zes lepsza?

Gość jestes taka piękna
o co ci chodzi? a gdzie się pławię? a gdzie w topiku wspominałam o tym?gdzie się chwaliłam? wspomniałm dopiero niedawno tu ze ja mam samochód i męza prezesa i nigdzie o tym nie wspomninam, nie wklejam fotek auta ,a ty takie pierdoły mi wciskasz. lepiej doczytaj.

Gość ojojoj kobieto
Tyszkiewcz, jako hrabina, damą sie urodzila, jezdzi konno, tak jak jej córki, wiec gnoj nie jest dla niej niczym strasznym, pamietam zdjecie jej córki z gnojem i widłami własnie. Dama umie sie znalezc w kazdej sytuacji zyciowej. W czasie wojny np wiele dam zmuszonych bylo "sprzedawac pierogi".Co nie znaczy,ze przestaly byc damami. Kwasniewska jest damą z awansu, co widac, choc owszem, stara się i niech sobie bedzie jaka jest, nic mi do tego.

Gość jestes taka piękna
Jedynie to wkleiłam jako odpowiedz jakiejs agresorki. jestes taka piękna słuchaj ja tam nie zazdroszcze i nie umieszczam fotek przy basenie, przy swojej czarnej limuzynie. Po cholere tak sie obnosic z bogadztwem? a widzisz? z tego postu sie tylko dowiedziałas ze mam to czy to. Nie wciskaj więc kitu ze sie chwaliłam.

ze tu wypisujesz , to czym sie roznisz od tych na NK? jeszcze gorsza jestes bo tu sie za klawiatura kryjesz , oni przynajnmiej sa dumni z siebie i swoich zdjec.... w prawdziwym zyciu pewno nie masz nic , a chuda jestes ze zgryzoty

Gość naaavoie
to na kija wchodzisz na tę stronę? jak ważasz, że żałosne to nie oglądaj. proponuję, żebyś pokazała siebie

Gość jestes taka piękna
a tu tez zaatakowała mnie jakas i się wybroniłam,ale swiadomie nigdy nie pisałam"ej ludzie jestem bogaata, mam męza prezessa, mam willlle, basssen, i mam to i owo a wy nieee". W temacie chodziło o cos innego a ze ciebie zaciekawiło co mam więc juz wiesz co mam i teraz to wykorzystujesz. jestes taka piękna a kto powiedział ze to moi znajomi i moje srodowisko? znam tych ludzi z widzenia, a kolezanka z podstawówki ta gruba- wogóle z nią nie mam kontaktu i nie rozmawiam. Jest tępakiem po zawodówce, spasionym utłuczonym agresorem. ja mam przyjemniejsze środowisko, wykształcone i na poziomie. Byc moze z racji tego ze mąż jest wysoko postawionym prezesem i towarzystwo nie jest z nizin(to tak dla twojej wiadomości,aby zaspkoic twoją ciekawośc). cos jeszcze ? zadowolona czy jeszcze cos ci powiedziec o sobie? moze ile zarabia mąz, w jakich krajach bywamy itp? jak napisze to znów sie przyczepisz bo nie masz co innego do roboty niz zjeżdzanie z tematu

Gość jestes taka piękna
ja sie nie ukrywam złośliwcy -jestem na Nk i duzo mam fotek, ale bez pokazywania sie w aucie, domu, ogrodzie itp.

nie interesuje mnie gdzie bywacie :D a tlumacza sie zawsze winni , idz se lepiej walnij pieroga to ci sie od razu humor poprawi , bos strasznie sfrustrowana nie dziwie sie , cale zycie na diecie , o glodzie od rana bidulko , zal mi cie

ty jestes zlosliwa , kolezance z nadwaga tak dupe obrobic - nieladnie

Gość ojojoj kobieto
tez nie wklejalam zdjecia aut, willi i dzieci, u znajomych raczej tego nie zauwazylam, ale przejmowac tym, ze ktos( ( w dodatku nieznajomy lub slaboznajomy! ) komus powiedzial komplement! To juz zakrawa na skrzywienie psychiczne! czy ty tego nie czujesz? Moze to temu komus sprawi przyjemnosc - zalujesz mu? Co cię to obchodzi?!!! Ciebie dotyczy? Tobie oceniac, co sie innym ludziom podoba? Masz duzo fotek na NK , nie samochodu itd - tylko jak sie domyslam- wlasnych. Cóz, jedni sie chwalą swoim samochodem , basenem i dziecmi , ty swoimi cyckami i wlosami, - czy to wielka roznica? A gusta i tak sa rózne

Gość ojojoj kobieto
czy pokazywanie sie w ogrodzie tez jest zakazane? bo na to bym nie wpadła...

Gość klementynka77 jakbys
sama dzieci miala , to bys zrozumiala , myslisze ze kogos twoje cycki interesuja? na to sa odpowiednie strony w necie fetysz . com :P

Gość szczesliwi rodzice
a ty, dupo wolowa, pojecia nie masz

jak daja zalosne zdjecia to przyciagaja tym zalosne osoby co wystawiaja zalosne komentarze wiekszosc ludzi jest tępych i pustych wiec czego tu oczekiwac

Gość myslisz ze lepiej
ogladac twoja zapijaczona gebe na imprezie?

Gość Wy nie rozumiecie dlaczego
Tak jest:P Odpowiedź jest prosta jak drut:classic_cool: Niepochlebne komentarze są zwykle prędko kasowane :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość zoya28
najlepszy jaki czytałam to: Slicznie jak z katalogu Elle:) A na zdjeciu taki pasztet ze koniec świata. na zdjeciu nr dwa tej ślicznoty komentarz: Czas na Ciebie nie działa, nic się nie zmieniasz. Można sie urodzić 40- latkiem? Tak sobie myslę... sama mam profil na NK. Mam na nim 3 zdjęcia- wydawało mi sie, ze to są zdjęcia, ktore po pierwsze pokazują mnie w rzeczywistości, po drugie ładnie na nich wyszłam. A ten pasztet o którym pisałam wyżej co myślał?

Gość cwaniaczki
jak tacy cwani i szczerzy (czytaj chamscy)jesteście wszyscy to krytykujcie ludzi i piszcie im niemiłe rzeczy podpisując się własnym nazwiskiem. Ja jednak wolę być miły wobec ludzi których lubię. Chamstwa nie znoszę! :]

Gość polska mentalność...
...tacy już jesteśmy ŻAŁOŚNI- Polacy, że zamiast kogoś pochwalić to wolimy mu chamsko do.je.bać (z zazdrości???)....żal