Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOŻE fajna dziewuszkaaa

czy FACETOM może sie spodobac dziewczyna z małą wadąw wyglądze zewnętrzym

Polecane posty

surykatka ale ta laska ma normalne cycki jak ja bym takie miala to bym sie cieszłla mi nie chodzi o jakies super okrągłe piłki ale o normalne cycki :))) moje jeszcze jakos wyglądaja z pozycji leżącej ale to co mam nonstop na plecach leżeć:(( dlatego zalezy mi na opini m.in tez chłopów czy jest to dla nich znaczący defekt bo ja sie juz spotkalam z takimi opiniami ze jak facet ma miec laske z brzydkim cycem to woli byc gejem:(

Gość to samo
Surkatka, ale ja wcale nie chcialabym miec jakichs okraglych nadmuchanych pilek. Naturalnie obwisle piersi i piersi obwisle w wyniku odchudzania to dwie rozne sprawe. Te drugie traca swoj ksztal, skora w ogole nie jest jedrna i wygladaja okropnie...

surkatka_złośliwa oooo ta ja od tej pani na focie to mam jednak lepsze (bo mniejsze)

Gość surkatka_złośliwa
Nie zawsze. Patrzcie na drugą galerie albo przejrzycie dokładnie pierwszą. Znam laski które nigdy się nie odchudzały a mają naleśniki zamiast piersi. W dodatku jedną ma cycki poparzone i co? Zmienia facetów jak rękawiczki:D

to samo a pytalas sie moze tego faceta co mysli o tobie chcial z toba utrzymywac znajomość??

Gość surkatka_złośliwa
Ale zawsze się seksownie ubiera, jest wysportowana i dobra w te klocki. Nie mój styl bycia, ale widocznie coś się tym facetom musi w niej podobać. Buza też poniżej przeciętnej, ale zawsze uśmiechnięta.

to ja mam mniej wiecej jak ta w pierwszej galerii 4 zdjęcie po operacjii te nawet o operacji dalej sa obwisle

Gość surkatka_złośliwa
Wiem, przekonywanie na siłę nie ma sensu. Ale ja wolałabym mieć cycki do wymiany, niż rękę i nogi. I tak myślą o mnie że jest ekstra laska, ale nigdy nie odsłaniam swoich wad. I bardzo dbam o siebie. Jak wam to pomoże to zbierajcie na operacje. Jestem za plastyką, gdy ktoś naprawdę nie jest w stanie pogodzić się z własnym ciałem. Ale obawiam się, że to też kwestia psychiczna. Warto najpierw podreperować poczucie własnej wartości. To najcenniejsza broń w życiu. Bo nawet najpiękniejsze cycki i tyłek kiedyś obwisną, a nikt nie chce kończyć życia po 40. I tutaj ważna jest psychika. A do łóżka to tylko z zaufanym partnerem. I taktownym. Nawet jak nie oszaleje z wrażenia to nie da wam tego po sobie poznać. Jeżeli z niejednego pieca jadł tym lepiej. On już najlepiej będzie wiedział jak wyglądają naturalne piersi. Przy czym radzę poczekać na głębsze uczucie, które nie tylko obwisłe cycki wybacza:). Bo nikt się z nimi nie umawia, tylko z Wami!

ja juz sama nie wiem strasznie sie to w mojej łepetynie zakorzenilo surykatka a ty masz wogole jakies KOMPLEKSY??

SURYKATKAA bardzo mądra z ciebie babka

Gość surkatka_złośliwa
Fajna wklej bo ja naprawdę nic tam po operacji obwisłego nie widzę. Może źle szukam. Szczerze? Może bym sobie usta powiększyła i ja wiem założyła aparat na zęby. Ale to raczej cele niż kompleksy. Lubię sobie dogadzać i się poprawiać. Mam strasznie, cholernie wrażliwą skórę i to jest mój problem. Ja wiem, może jasną skórę i ciemne włoski? Ale ja o tym nie myślę, tylko walczę z czym tam muszę. I tak mnie ludzie uważają za atrakcyjną, dlaczego siebie mam katować odwrotnym myśleniem? Mój mężczyzna nawet nie zauważył blizn na początku, a ja nie miałam zamiaru się przed nim chować. Rozebrałam się ponętnie(ufałam mu w końcu) i tak go zakręciłam, że piał z zachwytu, a jest to naprawdę fajny facet.

Gość surkatka_złośliwa
Zresztą tyłek mam pierwsza klasa, nogi długie i zgrabne, bo się joga to mój żywioł, kto by się przejmował dwoma bliznami przy kolanach oprócz mnie?:)

Gość tosamo
Surkatka, syty glodnego nie zrozumie. Ktos kto ma ladne cialo nie zrouzmie rozterek osoby ze zniszczonym cialem. Blizna ma sie nijak do malo jedrnego, zniszczonego odchudzaniem ciala. Najgorsze jest to, ze ja wiem, ze jak facet sie zakocha, to zaakceptuje mnie taka jaka jestem, ale dla mnie to za malo. Ja nie chce, aby facet mnie tylko akceptowal, ja chcialabym, aby po prostu mnie pozadal, a wiem, ze to juz niemozliwe.

wiesz co ja tez mam blizne na kolanie ale tą blizna sie wogole nie przejmuję ani trochę :)) zazdroszcze faceta:)) serio ja bym chciala takiego ktory mnie zaakceptuje apropo nogi i tyłek tez mam fajny wiec myslalam juz ze moze sie zaczne po prostuu wypinac:))

tosamo ja ci powiem ze tez mam taki problem jak ty ale wydaje mi sie ze az tak źle nie jest pytalams sie czy ten facet z którym potem szybko zerwalas znajomość szukał z toba kontaktu gadal coś ze mu sie podobasz?? jak reagował??

Gość surkatka_złośliwa
Możliwe. A skąd ty wiesz jak to wygląda? Zapomniałam o naczyniaku, wielkiej, czerwonej plamie:P Ale będę starała się usuwać w tym roku, znaczy ulepszyć jego stan. A ja to mam idealne ciało? Przyjaciółka mojej siostry ma okropne ciało. Nie tylko figurę kiepską, chude nóżki, wielki płaski kuper, bebech i cycki do pasa to jeszcze od ramion po uda całe w rozstępach. Nie takich białych, niewidocznych. Czerwonych i głębokich jak po ciąży. Ale ubiera się wyzywającą, chociaż fakt musi się trochę natrudzić. Zawsze ma makijaż, zadbane włosy i ma ogromne powodzenie. Teraz jest z pewnym dzianym gościem, dla kasy. Nie moja sprawa, ale chodzi o coś innego. Facet mógłby mieć ciałko jak marzenie, a jej kupuje samochody, wycieczki przepisał na nią jeden klub.

Gość tosamo
Nie zauwazylam pytania. Tak, w ogole nie wiedzial o co chodzi i powiedzial, ze nie wierzy, ze tak nagle sie odkochalam. Chcialam mu powiedziec o co chodzi, ale sie wstydzilam. Potem wyjechalam i przestalam odpisywac na maile. Strasznie zaluje, ze tak postapilam, moze stracilam swoja prawdziwa milosc.

surytaaaktaaaa wiesz czemu do dobrze obciąga widocznie ja nie szukam sponsora ale faceta ktory mnie pkocha tylko ze ja tez mam wymagania moj facet ma byc wysoki wysportowany itp. a tacy szukają idealnych lasek:P wiem ze przesadzam z wymaganiami ale co mam byc z kims kto mnie nie pociąga nie podoba mi sie

Gość tosamo
Surkatka, pewnie ta dziewczyna tak wierzy w siebie, ze ludziom nie przyjdzie na mysl, ze cos z nia nie tak;)

do tosamo to co myślisz ez nie zauwazył tego defektu ?? Mieliście zgaszone światło czy jak ?? tez to jest bezsensu ile można przy zgaszonym swietle a co jak będzie jasno i widno ??

Gość tosamo
Wlasnie, pewnie mu niezle obciaga, a ja nie chce teraz uslugiwac facetowi od rana do wieczora tylko dlatego, ze mam obwisle cycki..

Gość tosamo
Moze fajna, robilismy to tylko przy zgaszonym swietle i to tylko pare razy, bo nie moglam juz wytrzymac i zerwalam. On pewnie myslal, ze ja po prostu sie wstydze nagosci, ale wszystko ze mna ok.

Gość surkatka_złośliwa
A kto tu mówi o sponsoringu. Podałam ten przykład bo najlepiej ilustruje o co mi chodzi. Przy takim handlu wymiennym aparycja liczy się przede wszystkim, nie to co w miłości. I co? I facet za nią szaleje, a jest 40 letnim, zadbanym gościem. Którego i tak zdradza z przystojnym piłkarzem, ale to inna para kaloszy. A gdy się facet w was zakocha to ostatnie co zrobi, to ucieknie z krzykiem jak ściągniecie stanik:)

Gość surkatka_złośliwa
To z tym obciągiem to taki żart. Wiadomo, po prostu jak lubi seks i chce się kochać to jest to najważniejsze. Bo seks ma być radością nie cierpieniem. Poza tym obciąg to nie żadne usługiwanie. Odrobina przyjemności, która niezależnie od tego czy masz cycki do pasa czy nie masz ich wcale każdemu facetowi zamydli oczy:). Można być idealnie pięknym, ale jak się jest sztywnym i mało daje od siebie to dobrego związku się nie stworzy. Chyba, że oboju na seksie nie zależy. W innym przypadku nie ma się szans. Bo mężczyzna wyraża się przez łóżku bardziej niż kobieta i dla niego czasem to największa zniewaga jak kobieta po wspólnej nocy zrywa kontakt. A może to on sobie pomyslał,że był kiepski i ma małego? Hmmmm...

surkatka_złośliwa szczęściara z Ciebie bo fajnego faceta masz?? a mialas kiedys takiego faceta który na tobie wywarł taką presję ze nie byłabys w stanie sie rozebrac , nie wiadomo czemu po prostu taka miał otoczkę dziwna wokól siebie

Gość tosamo
Surkatka, pewnie nie ucieknie, ale moze byc baardzo rozczarowany. Mysle, ze gdybym zobaczyla, ze moj wybranek ma np, 6centymetrowego penisa, to tez bylabym troche..nieusatysfakcjonowana ze tak powiem...

Gość surkatka_złośliwa
Nie, bo każdy wcześniejszy chciał mnie zaciągnąć do łóżka od razu. Ciekawe, bo ubierałam się wtedy na sportowo i niczym nie przypominałam panienki z mini i szpilkach. Raczej ja się ich brzydziłam i przez to miałam opinię świętoszki:D. Nic bardziej mylnego, zwyczajnie ten towar nie dla każdego. A gdy poznałam swojego, to zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Poderwałam go i widząc w jego oczach zachwyt nawet przez moment nie czułam wstydu. A jak pierwszy raz odsłoniłam swoje małe piersi, trochę marudząc iż rozmiar taki nie za bardzo, to po prostu zdębiałam. Zachwycał się nimi jakby to były cycki za milion dolarów. No ale on już wtedy był we mnie zakochany do szaleństwa. I to jest to. Pewność siebie:)

Gość tosamo
Ale zeby byc pewna siebie w lozku trzeba byc pewna siebie w ogole, swiadoma atrakcyjnosci swojego ciala. Osoby z kompleksami zazwyczaj sa sztywne, bo mysla tylko jak ukryc swoje defekty. Albo odwrotnie, grubaski czesto sa bardzo aktywne w lozku, bo wiedza, jesli wyglad nie jest ich mocna strona, to przynajmniej w lozku musza byc zajebiste.

MOZEEEEEEE JAKIŚ FACET COŚ W KONCU NAPISZE

Gość surkatka_złośliwa
No wiesz, ale penis ma większa rolę. To tak jakby twoja cipka była szeroka jak wiadro albo tak wąska, że tylko palcem mógłby w ciebie wejść. To byłby problem. Ale piersi? Mają rolę wizualną, przy czym jak już będzie podniecony całą tobą to co go tam cycki. Większość panów za najseksowniejszą część ciała uważa pupę. Zawsze można uprawiać seks w podniecającej bieliźnie, od tyłu. Jak mu się spodobasz, to będziesz go podniecać. Nie ma ideałów:). Lepszy zwis niż drugie plecy. Cyc nie kutas, stać nie musi:).