Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inglotka007

5ty miesiąc a wycieczka w góry. Jak, gdzie, za ile?

Polecane posty

Drogie dziewczyny, jestem w 5tym miesiącu ciąży, czuje sie dobrze, ciąża przebiega bardzo dobrze:) Planujemy z narzeczonym w połowie sierpnia wybrac sie na tydzien w góry. I tutaj mam pytanie... Jakie miejsca polecacie, gdzie uda sie wypocząć, zwiedzić, ale też za bardzo sie nie męczyć, tzn chodzi o wyciągi w ciekawsze zakątku gór , których nie dam rady pokonać na własnych nóżkach:) Bardzo prosze o jakieś porady:) Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie wszystkich:)

Gość w Bieszczady jedź
to nei są bardzo wysokie góry a bardzo przyjemne:) po połoninach dasz radę pośmigać;)

oj Bieszczady Bieszczady... rozmarzyłam się sorki :P nie wiem czy to najlepszy pomysł, podejścia dość ostre, ale jak już wejdziesz to przepiękny widok :) zależy od twojej kondycji. weź też pod uwagę że jak teraz jesteś w 5 miesiącu to za te 2-3 tygodnie będziesz już w bardziej zaawansowanej ciąży, brzuszek też sie zwiększy. a w Bieszczadach dość ślisko jest przez dużą ilość drzew. ja bym Ojców proponowała. pochodzić troszkę można, górki niezbyt wymagające, ale to tak na 3-5 dni, dłużej nie bo chyba nudno :P

No jak już 2 osoby polecają bieszczady to chyba trzeba to przemyśleć:) uwielbiam piękne widoki i fajnie byłoby pochodzić ale też wbić sie na szczyt wyciągiem, dlatego pytałam w jakich górach będzie to możliwe:) fajnie będzie odpocząć od wielkiego miasta...

co do wyciągów to nie pomogę. my nigdy z nich nie korzystamy. zreszta głównie w Tatry jeździliśmy. ale tam za dużo ludzi jest :P no chyba ze na tych mniej uczęszczanych trasach, których w tej sytuacji nie polecam, a wręcz zdecydowanie odradzam ::

Gość Wiolkaaa
Polecam morze!!!!! Nad morzem jest jod, który pomaga zapomnieć, ze jest się w ciąży, powietrze super i się mega dotlenisz. Góry to wysiłek, zmiana cisnienia, więc moze co się cały czas chcieć spać....

Gość gość
pamietaj o odpowiednim wyposazeniu - tu wszystko mozna znalezc www.dbsport.pl :) naprawde warto miec dobre buty - to kluczowe.