Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaaagggda

co kupić na prezent 7-8 latkowi?

Polecane posty

Gość mmaaagggda

mąż jest jego chrzestnym, nie wiedzieliśmy jego chrześniaka od roku, a teraz wybieramy się z wizytą do niego, pieniędzy już nie chcę dawać, zawsze dawaliśmy pieniądze, mamy na prezent przeznaczone 350 zł jakieś pomysły?

Gość a chcesz kupic
Taki motorek co mozna na nim jezdzic,albo taki samochod co sie na nim jezdzi.To samo jezdzi,moj synek to ma i oszalal na punkcie tego samochodzika :)

Gość mmaaagggda
mąż mówi że dziecko jest już za duże, ale czy ja wiem, też o czymś takim myślałam, ile za to dałaś i ile lat ma Twój syn?

Samochod sterowany - tylko taki lepszy (tzn taki na bat, ale jeszcze nie spalinowy, bo tutaj ceny raczej kolo 1000 i trzeba miec wiecej wiedzy) Ew podobnie z samolotem - super zabawa dla wszystkich. Ja sam planuje sobie kupic taki samolot - jakis spalinowy, ew moze cos na akumulatory, z zasiegiem ok 1 km - koszt sredniej jakosci sprzetu to kolo 1000, ale mozna kupic duzo taniej (bo nie mam blisko parkingu zeby samochod kupic) - ale najpierw mieszkanie i samochod ;) a wiec jeszcz z rok. Jka chcesz kupic to wiem gdzie w Warszawie sa fajne sklepy, ew szukaj w sklepach z modelami - jak nie maja to poiedza gdzie jest.

Gość gość
3EnQ4A0T6PoOcOX5Gh476O29