Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziusiaaaaaa**

balsamy brazujace...prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dziusiaaaaaa**

czesc..laski czy macie jakies sprawdzone brazujace balsamy...ja mialam chyba wsyztskie procz z garniera.... prosze was podajcie jakies fajne...mi sie starszne plamy po wsyztskich robily...a bardzo duzo czasu poswiecalam na dokladne roztarcie balsamu sama jzu nie wiem...na solarium niemoge na sloncu tez nie plissskaaaa aha dodam ze mam jasna karnacje..i opiszcie ajk wwogole to robbicie...tzn czy nawilzacie porzed tym skore jakims balsamemm??robicie to po kapieli????i jak smarujecie nogi...bo ja na nogach zawsze mam plamy najwieksze...a najlpiej lapie mi dekolt i szyje....odpiszcie czekam

Gość garnierrrr
cera musnieta sloncem

Gość kwiatusiek2121
wydepiluj cialo najlepiej po kapieli naluz na sucha skore balsma brazujacy i odczekaj kilka godzin zebys np nie ubierala spodni jak sie posrujesz bo wtedy bedziesz miala plamy polceam balsam j&j jonson and jonhson kuruwa nie wiem jak tio sie pisze ale dobry jest uzywam w zimie a wlecie slonce :P

Gość dziusiaaaaaa**
chociaż najmilej wspominam balsam "brązujący" firmy Dupa&Dupa :classic_cool:

polecam balsam brazujacy CZTERY PORY ROKU nie zostawia plam i ladnie pachnie,smaruj sie zaawsze po kapieli wieczorem

ja zdecydowanie NIE polecam Johnson & Johnson, skóra dziwnie pachnie po nim

Gość surkatka_złośliwa
Jeżeli ma nie śmierdzieć samoopalaczem, to na pewno nie garnier. Najlepszy pod względem zapachu i efektów jest L'oreal.

Gość ewfrwe
no jasne, bo przeciez to sa wszystko zwykle balsamy z dodatkiem samoopalacza, ktory podczas utleniania na skórze zwyczajnie jebie. a co do plam, to mi sie tez zawsze robia, np. jak mam ogolone nogi to balsam wlazi w te mikrodziurki gdzie był wlosek i potem takie kropki mam. ogólnie wszystko to syf, nigdy nie bedzie sie pieknie rowniutko opalonym jesli sie nie ma gładziuśkiej skóry

Gość przez 3 miesiące
używałam kolastyny - i guzik mi to dało - nie polecam!