Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowa mama

do mam dzieci urodzonych zima

Polecane posty

Gość zimowa mama

Urodze zima i w zwiazku z tym mam pytanie do mamus, ktore urodzily swoje dzieci w okresie zimowym: czy kupowalyscie swoim maluchom spiworki, czy tez jakies kurteczki? Jak ochranialyscie dzieci przed chlodem kiedy wychodzilyscie na spacery? Wiem , ze jeszcze sporo czasu do zimy, ale juz o tym mysle.

ja rodzilam wlistopadzie...wychodzilam ze spzitala to Zuzia miała na sobie kombinezonik czapeczke...a potem na spacerach byla w kombinezonie i spiworku takim puchowym:)na pewno nie było jej zimno:)

ja nie miałam kombinezonka, ubierałam małą w pajacyk polarek, w wózku miałam śpiworek polarek, zamiast koców, kołderki i poduszki, w tym śpiworku było jej cieplutko, że nawet nie miała typowo zimowej czapki, a urodziłam w styczniu, gdzie wychodziłam z nią na spacerki przy - 8stopni.

Gość zimowa mama
a okrywalyscie dodatkowo jakims kocykiem, kolderka?

Ja mam termin na 2.11 i kupiłam małej kombinezon, ale może rzeczywiście pasuje dokupić jeszcze śpiworek??!

mam ten sam problem i caly czas o tym mysle, mam termin na 6.11, ps. czesc kasika1:) mam jeden polarek jeden kombinezon ale musze jeszcze rozejrzec sie za spiworkiem

Gość zimowa mama
czyli oprocz kombinezonu jeszcze polecacie spiworek?Sadzilam,ze wystarczy jedno albo drugie skoro teraz zimy juz sa lagodne

ja miałam śpiwór do wózka bo miałam wózek deltim i do niego można dokupić śpiwór, wtedy nie trzeba przykrywać kocykiem dodatkowo, ten śpiwór wypełnia cały wózek. zaraz wam wkleję zdjęcie bo akurat mam jak moja córka wychodziła na dwór w zimę

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52307a58e86ec484.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8e86d74c9591fad.html ten śpiworek zakrywał ją calutką i było jej cieplutko, więc nie musiała mieć kombinezonu, nakładam jej ubrank polarkowe i było ok, później ten śpiwó wykorzystaliśmy na następną zimę, bo była jeszcze nie chodząca, albo super na sanki się nadaje

Jesyem zimowa mama.Miałam spiworek dla moich dzieci,po tygodniu wyszłam na spacer i łaziłam ponad godzine.Było mrozno i swieciło słonce.Teraz moje dzieci lubia zimno,nawet pluskaja sie w wannie w zimnej wodzie.Nie przegrzewac dzieci

Gość zimowa mama
ja tez szukalam na allegro, ale wiekszosc jest uzywanych, a ja wole nowe.Nic ciekawego nie znalazlam...

szczesliwa mama-ladna masz niunie:) rzeczywiscie odziwo na allegro nie ma wyboru... moze poczekac z zakupem wozka i kupic taki ze spiworkiem?

synka urodziłam w połowie grudnia, miałam kombinezon i gruby koc do wózka, a na to oczywiście osłonka na wózek w zupełności wystarczyło :)

Gość a posciel do wozka kupujecie

ja nie kupuje. kupilam w biedronce taki fajny mieciutki kocyk i taką samą poszewke na podusie. podusie dokupie taka polarkowoą cieniutka i wysatrczy. Myśle tak jak mamahuberta ze kombinezon plus kocyk plus oslonka od wozka i wystarczy w zupelnosci. Az takich mrozów u nas nie ma :D:D