Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzinkaaaa

jaki najlepszy baslam brazujacy???

Polecane posty

Gość dzinkaaaa

Gość Oblech
Nie brązuj się. Żyjemy w Polsce i tu kobiety nie powinny być brązowe. Taki klimat, mimo ciągłego ocieplania się.

Gość tez sie nadd tym zastanawiam
Ostatnio zakupiłam Nivea brazujaco ujędrniający i nie polecam. Miałam plamy mimo, że smarowałam się bardzo dokładnie... Poza tym był lekko żółtawy... już lepiej być bladą...

Gość karollla1402
Polecam Dove. Jest świetny ;-))

Gość A to dobre ...
Nutribronze L'Oreal :) Nie ma lepszego :)

Gość eleijalee
powiem szczerze ze kiedys myslalam ze to co tanie to tandetne, zmienilam jednak zdanie gdy zaczelam(w sumie przez przypadek) uzywac balsamu brazujacego Cien (z lidla). on nie pozostawia sladow i nadaje skorze naprawde naturalny brazowy kolorek:)a wierzcie mi ze juz wielu uzywalam takich balsamow(z garniera, kolastyny, i inne) ale ten jest rewelacja, a kosztuje chyba z 5 czy 6 zl:)

a mi dove nie odpowiada... --po jakims czasie...............skora wygladala jak skora weza...plamy...trudno zmyc kiedy kora sie brzydka robi..i pomaranczowy efekt....fakt szybko czlowiek sie brazowi...ale koncowka jest maskaryczna

Gość no jasne
ze l\'oreal nutribronze jest extrunia.przetestowalam kilka i temu daje 10/10

Gość gabiiiiiiii
loreal nutribronze , rossman tez jest super, nie polecam johnsons i dove

Gość Kaśka81
Soraya...z orzechem brazylijskim i żeń-szeniem.

Gość balsam
jak dla mnie seria ORIENT zdaje się ze Perfecty. Są 2 do wyboru- dla jasnej i ciemnej karnacji. Kosztują ok 10 zł. Nie pachną tak jak wiekszość brązujących balsamów, nie brudzą jasnych ubrań.

Gość modelizza
bardzo cenne rady, szczególnie dla mnie bo mam jasną skórę jak mąka i wyglądam jak trup -balsam mnie ratuje. Dużo pracuję i nie mam czasu się opalać. Zdziwiona jestem że ktoś neguje Nivea, obecnie go stosuję - do jasnej karnacji , wyglądam pięknie, równa złocista opalenizna. Oczywiście nie jestem brązowa jak mahoń ale nie o to mi chodzi, chcę być delikatnie przyrumieniona.I nie jest wstyd nosić bluzeczki na ramiączkach, dekolt itd Wypróbuje jeszcze ten Loreal i Cien z Lidla.Zobaczę, może też będą dobre. Wiecie o tym, że balsam można nakładać tylko i wyłącznie po kąpieli, całkowitym wymyciu i pilingu skóry, wmasowywać do całkowitego wchłonięcia, bo inaczej będą plamy.Skóra nie może być wilgotna, mokra ani posmarowana kremem.Weźcie to pod uwagę to nie będziecie narzekać że wychodzą plamy.