Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /eden/

Mój facet dziwnie zareagował

Polecane posty

Gość /eden/

Gdy powiedziałam mu że będzie musiał zmienić plany na wieczór, bo ustawiłam się z koleżanką (on spotyka się ze znajomymi beze mnie dość często) zamiast powiedzieć mi, że mogę sobie darować uszczypliwy ton, pogadać normalnie, on zaczął niby przypadkiem mnie poszturchiwać, przygniatać, przydeptywać stopy. Wściekłam się, przecież to jakieś nienormalne?!

Gość emilliiiaaaa
twoj facet ma 5 lat?

Gość vira67
z byka go,chama

Gość /eden/
emilliiiaaaa conajmniej 20 więcej niż wskazuje zachowanie...

Gość dfdsf
wyglada to na bledy wychowawcze jego rodzicow, ale to tak sobie gdybam bo nie znam czlowieka, moze mial zawsze wszystko co chcial i nie zostal przyzwyczajony do slowa NIE

Gość /eden/
hmmm... nie znosi sprzeciwu i jest bardzo autorytarny jego rodzice tacy są, zwłaszcza jedno z nich, więc wierzę, że nie raz mu czegoś zabraniali, a z drugiej strony teraz nawet gdy jest ewidentnie nie w porządku nikt z rodziny nie zwróci mu nawet uwagi

Gość /eden/
trochę zaczęłam się obawiać, czy to nie oznacza, że może mieć skłonności do przemocy fizycznej?

Gość niektórym jest naprawdę
może. Skoro pokrzyzowanie mu planów wywołuje u niego chęć fizycznego zranienia Cie, to na pewno będzie kiedys stosował przemoc. Dojrzali ludzie sie tak nie zachowują.