Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdziwy gc

jak sie gotuje zupe?

Polecane posty

Chce zdjac z ciebie najpierw bluzeczkę spod której wyłoniłby się obfity biuścik w koronkowym staniczku. potem opadłaby twoja spódniczka. pieścilbym cie dłońmi od stóp do szyji przeciągając dłonie po twym ciele. Rozpialbym staniczek i chwyciłw dłonie duże jędrne cycuszki. .Następnie kucnęłbym i zsunal majteczki.

a ja będe musiała zadowolić się sama skoro gc zajął się tylko mruczałką a jestem taka gorąca wilgotna i gotowa ahhahhahh

Widze cie jak siadasz na mych kolanach, twarzą do mnie. Unosisz twe biodra i nabijasz sie na ma meskosc. Zaczynam cie ujezdzac. twoje mięśnie pochwy zaciskaja sie na mym czlonku. , sprawiając Ci dodatkową przyjemność i delikatny masaż. całujemy się namiętnie, po chwili zaczynasz sie unosic i opadac w mych ramionach....

Chwytam twe pośladki, mocno je pieszcze Nasze ruchy sa coraz szybsze, Moj członek zglebia sie w tobie coraz mocniej. Odchylasz sie w tyl i galopujesz coraz mocniej i coraz szybciej... Patrzymy sobie prosto w oczy, oragazm zbliża sie wielkimi krokami....

czuję to coraz bardziej, coraz mocniej i świat mi wiruje przed oczyma, i jest tak bsko i nasze ciała splatają sie w jedno i mdleję z rokszy...

W pewnej chwili twe ciało przeszywa gorący dreszcz. Nieruchomiejesz i nstepnie z naszych ust w tym samym czasie wydobywa sie ten jek: aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Moj czlonek eksploduje cieplym nektarem ktory cie zalewa.Twoja kobiecosc pulsuje we mnie. Opadamy bez sil. jestesmy spoceni, mokrzy i szczesliwi. uwielbiam twoja twarz pelna rozkoszy.

Gość a mnie teraz
krew zalewa bo nie ma mnie kto przelecieć idę po wibrator

Chcialbym je gladzic, od czasu do czasu rozchrywac. chcialbym trzymac moja reke w twoich wlosach i tak niby od niechcenia sie nimi bawic...

prawdziwy??? szatynka ale, że lubię sie zmieniać jak kameleon to chyba miałam już na swojej głowie prawie wszystkie kolory, a obecnie ciemną chocolate...

Gość teraz jaaaaa
mruczałka idź się pomarcować z kotami teraz moja kolej:D jestem ciemną blondynką o brązowych oczach seksowną i długonogą i ostro napaloną

Gość a zielone juz miałaś

pomarcowac się nie mogę, marzec juz dawno za pasem marcowe kocury odeszły w sina dal....

Moga byc ciemne ...dlugie...ja moglbym cie czesac...lekko przesuwac grzebieniem po twoich wlosach. czesalbym cie rano w lozku. ty siedzialabys miedzy moimi nogami a ja delikatnie bym przesuwal grzebykiem wsrod twych kosmykow....

Gość gc pobaw się
i moimi włosami tylko tymi na dole:P

Ty siedzialabys ubrana jedynie w przezroczysta koszulke, przez ktora widac by bylo wyraznie zarys twoich sutek.

Gość gc pobaw się
możesz nawet warkoczyk zapleść