Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdziwy gc

jak sie gotuje zupe?

Polecane posty

Gość Zuzina pani
a oni dalej to samo a temat taki poważny - zupy są zdrowe ogórkową zrobię w niedzielę:))

Klade sie na plecy a ty zaczynasz calowac moj tors, lizac go ocierac twarz. calujesz moje ramiona, szyje i powoli zjezdzasz jezykiem w dol az do pepka.... zjezdzasz jeszcze nizej. bierzesz jeszcze raz w rece moj czlonek i go piescisz. jest juz calkowicie sztywny.

i pieszcze go czule najpierw dłońmi a potem powoli przesuwam się językiem po Twoim nagim torsie zjezdzając powoli w dół ...

z oto przepis na nią : Wodę zagotować z rosołkiem z kostki. Zetrzeć na tarce o dużych oczkach marchew, pietruszkę i seler. Wrzucić do wywaru razem z porem, liściem laurowym i zielem angielskim. Dorzucić ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotować aż warzywa będą miekkie.

Drażnisz sie ze mna. .Nie pozwalasz bym odczul calkowita rozkosz... wyjmujesz go z buzi i wracasz do moich ust. znowu zaczynamy sie calowac, ale tym razem nasze pocalunki sa mocniejsze i odwazniejsze. Teraz ty kladziesz sie na plecy a ja pieszcze twoja szyje.

lize twoja cudowna skore. ma taki slodki smak. dorywam sie do twoich piersi i sutkow. caluje kazdy milimetr twojego ciala. jejku jakie ono musi byc cudowne. twoje sutki sa nabrzmiale i sterczace. pieszcze je jezykiem a potem lekko ugniatam reka, lekko szczypie. ty jestes tak podniecona, ze jeczysz.

Śmietanę dokładnie wymieszać z mąką i wlać do zupy, najlepiej przez sitko, żeby nie było grudek. Wymieszać i dorzucić koperek do smaku.

jecze z rozkoszy pieśc mnie swymi dłońmi, ich dotyk tak na mnie podniecająco dzaiła....dotykaj mej skóry ustami po niej drąząc jak po skale woda...

Calujee twoj brzuch a potem reka zjezdzam nizej. Chwytamręką cipkę i czuje jaka ona jest mokra, ty mruczysz z zadowolenia. Chwilkę pieszcze twoja nabrzmiała łechtaczke , a później wkladam palce w twoja dziurke i zaczynam nimi rytmicznie ruszać ...

skały groty pieczary i jaskinie kiedy wreszcie dojdziecie do sedna sprawy my tu o zupie a Wy o dupie:D:D:D:D:D