Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaufajMi21

durexy najgorsze prezerwatywy???

Polecane posty

Gość ZaufajMi21

z tego co zauwazylam one bardzo czesto pekaja na opakowanie durexow (czyli 3prezerwatywy) zawsze co najmniej 2 pekna.. :/ szczegolnie te zapachowe.... tez tak macie?

Gość Klaudynaaa
ja uzywam durex elite i sa super:) zadna nie peka

nigdy mi zadna nie pekla, ale uzywalam 95% durexow, czasem unimile, ale nie lubie unimilow bo smierdza lateksem :O

ja uzywalam classic przez 4 miechy i zadna nie byla dziurawa ani nie pekla. to byly z 2 paczki na tydzien, wiec dosc duzo. ;] moim zdaniem - kwestia tego czy jest nowa i czy umie sie zalozyc...

Gość Mi nigdy w zyciu zadna nie
pekla, choc bzykam sie juz 11 lat i zawsze uzywam durexow. (nawet zadnych innych nigdy nie probowalam)

duzo w zwiazku z tym, ze z facetem spotykamy sie 3 - 4 razy w tygodniu bo obydwoje pracujemy ;]

Mi pękła raz w życiu i to owocowa i nigdy więcej już się to nie zdarzyło no i nigdy więcej nie kupię owocówek :p

Gość a ja ostatni unimil
i tak sie porwała ze dzień pózniej wypadł mi kawałek prezerwatywy z pochwy, obrzydliwe to było

Ja doskonale wiedziałam do czego one są,ale nie mogliśmy się powstrzymać ,no i tak jakoś wyszło,że aż pękła ;p

Gość Ale zamotane to
O matko jak słyszę że komuś gumka pęka to az mnie szlag trafia!!!!!!!! Jak może gumka pęknąć?????? Jak jest się niedouczonym, rozochoconym ogierem który nie potrafi nawet założyć porządnie gumy na ptaka to i owszem ale UWAGA!!! gUMY NIE PEKAJA A JESLI PEKAJA TO TYLKO I WYłACZNIE Z NIEUMIEJETNEGO ZAKŁADNIA!!!!

Gość a do czego sa niby te
owocowe?

Przede wszystkim są środkiem antykoncepcyjnym,ale można jej również używać podczas seksu oralnego :)

zgadzam sie w sumie z Ale zamotane to - prezerwatywy pękają, gdy nie zaloży się ich prawidlowo, pzrede wsyztskim jak sie nie ucisnie palcami tego zbiorniczka na sperme i dostanie sie tam powietrze. i dodam jeszcze, ze jak ktos kupi zapas gumek na pare lat... to stare tez pękają. nawet jak nie przeterminowane.. lepiej prosto z apteki.