Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minga325

powiedziec facetowi pierwsza ze go kocham

Polecane posty

Gość minga325

niech mi ktos pomoze:(nie wiem co robic,mam metlik

Gość sdsdsd
ja nie powiem pierwszy, nawet jakbym chcial odp: powiedz

Gość minga325
ja niczego nie jestem pewna,doradzcie blagam:(jestesmy przyjaciolmi,dobrymi..byl moment ze on mnie kochal-przegapilam,powiedzial mi to z wielkim trudem,powiedzial ze wszystko mogl by mi powiedziec ale to trudno mu bylo..potem mial dziewczyne,rozstal sie z nia..a ja zrozumialam ze go kocham..niby daje mi sygnaly.tekty typu kosztowania ust,uwielbiam CIe.a dzis napisal mi tak--- jestes tka moja przyjaciolka prawie jak te aniolki co siedza na ramieniach ze nawet jak bys mnie z niewiadomo jak pieknego snu wyrwala i tka nie byl bym wkurzony jest mu zle,wiec napisalam,a potem napisalam ze nie wiem czy dobrze ze to zrobilam---a on na to - przestan ,zeby to byla inna osoba,to odrazu powiedzial bym zeby przestala pisac,jestes 2 osoba z ktora rozmawiam od 2 dni.. i powiedzial ze jak sie spotkamy to--najpier przytulenie potme dam tobie buziaka w policzek a ty juz wtedy bedziesz zaczynac mnei dusisc a ja na inny temat-nie podpuszczaj mnie,bo kiedys za duzo powiem i bede zalowac.. on=oja tma czas pokaze czy bys zalowala

Gość minga325
nie wiem co mam robic:(mecze sie a z drugiej strony nie wiem co on mysli:(nie umiem go rozgryzc:(wpadlam jak sliwka w kompot:(

Gość dziweczyna z dolnego sląska
powiedz mu! i wtedy zobaczysz jak wszystko się potoczy.

Gość co tu dużo mówić
"na ramieniach"?? :D powiedz, może on na to czeka ;)

Gość minga325
dupa:(nie wiem co robic;(poprostu nie wiem:(czasem mam ochote mu wykrzyczec ze go kocham:(a czasem mysle ze dostane kosza i to od super przyjaciela:(

Gość co tu dużo mówić
A po ile macie lat? :)

Gość minga325
20.21

Gość co tu dużo mówić
Zaryzykuj :) Lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż żałować, że się nie spróbowało.

Gość minga325
skad ja mam wiedziec czy on cos czuje?jak go podpuscic,kiedys wygadalam tak calkiem przypadkiem tekst taki-czuje sie nielubiana,niekochana to odpisal ze lubi mnie i to bardzo a czy kocha to nie wie:(

Gość kto pierwszy powie
przegrywa

Gość MInga24
ja znam to ze kto pierwszy powie to przegrywa.i ze facet powinien itp ale cholera,ja juz moglam z nim byc ale to przegapilam..i na dodatek on gdy mowil to powiedzial ze o wszystkim by mi powiedzial ale wyznac milosc nie mogl,bo sie bal.. a ja idiotka jeszcze mu powiedzialam po tym ze jest super przyjacielem itp ale szukam materiału na przyjaciela a teraz pragne go jak faceta:(:(:(

zwariowalas? jezu nie masz wiekszych problemow? :O

Gość MInga24
:(:(:(

Gość MInga24
czemu?

lilian355 twoja historia jest taka sama jak moja!!! ja za kilka dni go zobacze i chyba pierwszy raz w zyciu zrobię coś, czego nigdy nie robilam, pokażę mu, że mi na nim zależy ale jeszcze nie jestem tago pewna, czy na pewno tak zrobię:)

bo nie masz inych problemow tylko idiotycznie sie zastanawiasz czy powiedziec mu ze go kochasz czy nie, taki jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie po cholere chcesz mu to mowic? :O

Gość dfghjjk
popieram - to chyba facet powinien ci to powiedzieć pierwszy skoro nie mówi, to ma cię w doopie:O

Gość MInga24
aha..no ok..

Gość MInga24
wczoraj myslalam ze wykrzycze mu to:(:(ale tak mysle to zaczekam jeszcze..dam czas sobie i jemu..

ja nie wiem skąd macie takie głupie pomysły w stylu \"facet powinien pierwszy.. bla bla bla\". Jeśli masz na coś ochotę to po prostu mu powiedz, takie bawienie się w podchody to nigdy na dobre nie wychodzi :) Nie ma co się bać, faceci nie gryzą ;)

Gość MInga24
hehe:)podobno kto pierwszy powie to przegrywa..ehhh ile ja bym dala zeby to on powiedzial:P najlepiej juz:P eh ja to mam marzenia:P

Gość turquise czy to jest
takie dziwne, ze ludzie zawieraja zwiazki dla zaspokojenia swoich emocjonalnych potrzeb, dla bliskości, dowartościowania się tym, że ktoś uważa cię za piękną, wspaniałą osobę, godną miłości, etc? Rozumiem że dla ciebie brzmi to żałośnie, jesteś ponad to. Ale zrozum, tak funkcjonują ludzie. :) I tak z naprawdę czystej ciekawości: Na czym twoim zdaniem opiera się związek? Czego oczekujesz od faceta, i sądzisz że on ma prawo oczekiwać od ciebie?

Dziewczyny, więcej odwagi i wiary w siebie. Ja mam takiego przyjaciela, którego kochałam jakiś czas temu i wciąz na swój sposób go kocham. Ostatnio powiedziałam mu, że go wtedy kochałam, a on powiedział mi że czuł to samo i nadal czuje. Wiecie jaka jestem teraz nieszczęśliwa? Mogliśmy być razem, a tak przez brak odwagi już nigdy nie będzie to możliwe. Nie można ukrywac swoich uczuć. Oboje jesteście wolni, więc nie widzę przeszkód, a to \"kto pierwszy powie...\", to zachowanie jak u dzieci w podstawówce. Na Waszym miejscu powiedziałabym. Przynajmniej będziecie wiedzieć na czym stoicie. Bardzo mądrze ktoś tu napisał, że lepiej powiedzieć i żałować, niż całe życie żałować, że się nie powiedziało. Takie jest moje zdanie w tej sprawie. Życzę odwagi i udanych związków.

Gość MInga24
dzieki..eh,,poczekam jeszcze..niedawno rozstal sie z dziewczyna.1,5 miesiaca temu..kurcze,tak naprawde mam ochote mu to powiedziec..chociaz sie boje ze dostane kosza..wszystko mnie w srodku boli:(:(tyle bym dala zeby sie do niego przytulic:(:(