Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ancia 24

ile wy czekalyscie?

Polecane posty

Gość ancia 24

4miesiace stara ,o dziecko...kolejny miesiac nic:(( tak chce i czekam na kruszynke moja... ile wy sie staralyscie ??

Gość 9mies
9 miesięcy, a moja znajoma parę lat, a z kolei inna znajoma za pierwszym podejściem zaszła....więc nie ma reguły i nie ma co się nastawiać i myśleć o tym, bo myślenie tylko blokuje

My czekamy rok.Szwagireka czekala 3 lat i wczoraj zostala mama.ja chyba zaczne pic ten wisiolek.W aptece go kupie?Moze wiecie?

Gość łoliszon t-ów
za 4 cyklem, szybciutko choć jak sie czegoś bardzo chce to i tak wydaje sie bardzo długo. Teraz dopiero jak zbliza sie termin porodu wiem ze bardzo szybko zmalowalismy dzidzie. ale te pierwsze 3 cykle, no cóż miałam strasznie zawiedziona minke jak @ przychodziła. Rozumiem Cie doskonale. Powodzenia zycze. kolejnego owocnego cyklu.

Gość ancia 24
Ja juz zastanawialam sie ze moze z ktoryms z nas jest cos nie tak,ale w sumie to tylko 4 miesiace staran...Dzieki za odpowidzi;-) Jak sie okres skonczy-kolejne starania:)

Gość ancia 24
wlasnie,slyszalam cos o tym wsiolku,co jest dokladniej wie ktos??

Ja z kolei mam poczatki pco,a maz nie chce sie zbadac ale to juz inna historia.Mam chwile zalamania jak dostaje @ ale biore sie szybko w garsc.Nie wolno sie zalamywac.Trzeba byc dobrej mysli.I dlaczego te kliniki prywatne i badani taki drogi?Masakra :(((

ja 2 lata starań i nic :( wszystko w normie a dzidzi brak, teraz zaczynamy leczenie w klinice niepłodności. Czas poszukać innych metod :(

Gość ja miałam szczęście
bo dwa razy za pierwszym razem

olej z wiesiołka poprawia jakość śluzu. Kupuje się w aptece kapsułki (najlepszy jest oeparol) i łyka się 2x2 od początku miesiączki do owulacji

iti nic sie nie mart bedzie dobrze.Ja tez chodze do prywatnej kliniki w krakowie.teraz mam badania hormonalne do zrobienia. JA MIALAM SZCZESIE grtulacje

Ula ja mam tylko przeciwciała tarczycowe do zrobienia a tak wszystko mamy, w sirpniu podchodzimy do inseminacji, a we wrześniu mam mieć laparoskopię

100krocia dzieki.Ja mam nieregularne cykle 27-32 dni i nie mam tego sluzu co byc powinien w dni plodne.czuje lekkie klucie prawego jajnika.

szwagierka tez mial inseminacje 3 razy robiona.ja jeszcze zrobie te badania i chyba tez sie zdecyduje.

Gość ancia 24
jej jeden seksik w dni plodne i dzidzi?? superr. :)

Gość ancia 24
dzis powinnam dostac okres... poki co nie mam ... ale brzuch mnie boli jakbym zaraz miala go miec... ciekawe jak to w tym miesiacu bedzie...

No my nie czekalismy, 2 wpadki, córka ma 20 m-cy, synek 5 m-cy. Troche maly odstep ale sie cieszymy. Tak widocznei mialo byc, Wam tez sie uda... Zycze powodzenia przyszłe mamusie :*

Gość ancia 24
i znow okres... ehhh

Gość ancia 24
i znow okres, obudzilam sie rano... i wielki placz ;(

Gość baderka nie ma jak
kogos dobic

Gość baderka nie ma jak
ale gratulacje

no coż, nie to było moim celem... myślę, że autorka nie ma na razie powodów do zmartwień, bo przeciętnie zdrowej parze zajście w ciążę zajmuje pół roku... więc głowa do góry :) dzięki za gratulacje

Gość zezulka80
cześć dziewczyny ja też staram się o dzidzie na razie pierwszy cykl nie przyniósł owocu naszych starań teraz czekam na @ a właściwie to czekam aż nie przyjdzie a jeśli nic z tego nie będzie to łykam wiesiołka i mam nadzieję że wtedy się uda.

mi za 1szym ;) nie wiem co to starania na szczescie. Jestem zbym slaba psychicznie i wiem ze bym sie szybko zalamała. Znam sie po prostu. a mała urodzila sie w fajna date 08.08.2008

fakt, fajna data... moja miała się urodzić 07.07.07. ale postarła się kilka dni wcześniej :)

my staralismy sie ok roku i sie udalo :) wiem co to czekanie i zalamanie jak dostaje sie okres :( moj tez ma fajna date 09,08,07