Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walee24

OŚWIADCZYNY jak to się teraz robi

Polecane posty

Wcale :D Tylko zbyt czesto powtarzasz \"sobie\" - w sumie chodzi o to by jej sie podobal, prawda? Nie zainteresowales sie tym dlaczego lubi niby klasyczne pierscionki, ale takowych nie nosi? I naprawde nie chodzi o wielkosc diamenta. Moj maz np. wiedzial, ze moimi kamieniami sa rubiny i szmaragdy - i z rubinem wlasnie dostalam zareczynowy pierscionek. To bylo mile :) Ale wszystko to - powtarzam - jest sprawa gustu. Pierscionek, ktory wybrales, nie jest zly. Chociaz jak dla mnie nawiazuje do czegos /kogos?/ trzeciego w zwiazku. Ale nie zwracaj uwagi na moje slowa, nie kazdy ma fibzia na symbolice :D

Moim zdaniem wybrałeś przepiękny wzór :) osobiście wolę białe złoto ale ten z żółtego złota też jest wspaniały. Naprawdę prześliczny wybrałeś. Kamień jest w sam raz, za duży mógłby zniszczyć wrażenie delikatności, a pierścionek jest tak piękny, że będzie rewelacyjnym dowodem zaręczyn na lata :) Ale to tylko moja opinia, bo ja uwielbiam właśnie takie delikatne pierścionki :) I wydaje mi się, że przemowa jest niepotrzebna :) Zawsze przecież możesz jej powiedzieć jak bardzo ją kochasz i jak wiele dla Ciebie ona znaczy :)

Wredna, tą symboliką to mnie zaskoczyłaś :O Możesz mi nieco przybliżyć temat odnośnie tego pierścionka? Ja w sumie też ne nosiłam pierścionków choć od zawse lubiłam delikatne, ale zaręczynowy noszę cały czas, a to już kilka ładnych lat minęło ;)

OK, ale nie podchodz do tego tak do konca serio :) Zalozmy, ze te przeplecione jakby 2 drozki pierscionka symbolizuja meza i zone, kamien - ich uczucie, dwie drozki koncza sie dwoma lapkami - byloby ich w sumie 4 i git. Ale tu wchodzi jeszcze jedna para lapek ;) , tworzaca linie poprzeczna i jakby rozdzielajaca ten zwiazek (pierscionek) na pol :O

Gość luizka1
To po co się zaręczać? Nie widzę sensu żeby się zaręczać nie myśląc o ślubie.

Gość owieczka555
trzeba usunac spacje z adresow

Gość owieczka555
Walee24, nie sluchaj tych tutaj, kazdy ma swoj sposob na zycie... co do pytania to mi sie podoba "czy zostaniesz moja zona?" proste i piekne, sceneria na plazy czy w jakims ladnym ogrodzie na wakacjach jest super :)

Gość owieczka555
ale o co chodzi? jakie romansidla?, autor mowi ze chce z wiekszym kamieniem no to znalazlam, moze cos mu sie spodoba, nie rozumiem po co komentujesz ten temat skoro tak cie drazni?

Gość owieczka555
dziekuje za oczyszczenie topiku :)

Gość Piotr1991
proszę pisać do mnie na nr gg 3111324 i podawać rodzaj pierścionka z opisem i przyblizoną ceną . A wystawie takie na alegro dla zakupu dla państwa pozdrawiam

Gość Piekny Lachon
buhahahah gościu ale żeś wybrał, w zyciu takiego gowna bym nie przyjela. ale z Ciebie cieć biedny, za 1200zł to se wsadz w dupe. Dl mnie musiałbys wydac z 20tys a i tak nawet jakbym go wzieła to nie licz ze bedziesz mnie miał na zawsze. Śmieszny jesteś. Dupa wołowa nie facet haha Ja sie cenie, musiał bys sie niezle starac zeby muc dostac sie do mojej szpary. Głupek

moja rada- nie kupuj pierscionka zareczynowego w aparcie ani innej sieciowce... u niech jest duzy problem z ew. zmiana rozmairu pierscionka. najlepiej wyszukaj podobny u zwyklego jubilera.... romantyk... jak milo ze jest icj jeszcze kilku;-D

Gość Piekny Lachon
Po jakiego c.h.u.j.a opisujesz pip.o jak ten temat jest z 2008 roku?????? hahahahahaha co za tempa masa, curka sflaczalego banana

Gość Piekny Lachon
a kuku Tamara :D

Gość KOTEK KOCISŁOWSKI
TAMARA KOCHAM CIE!!!! :) I chce sexu, lizać Twoją p.i.z.d.e.c.z.k.e i jej soczki....

z reklamówkami z Biedronki (nic śmiesznego,ja takie miałam :D )