Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

antidral stosuje sie na noc,a zwykly antyperspirant w kulce tez na noc?bo mi sie

Polecane posty

wydaje ze zwykla kulka na noc zastosowana rano nie bedzie dzialala,a moja siostra ze mna sie spiera ze na noc zwykla sie tez stosuje

Gość moim zdaniem modne są
ja jak stosowałam antidral to na noc a na dzień z rana kulka lub inny dezodorant ale bardziej zapachowy niz antyperspirant :)

antidral na noc i nic więcej, a na dzień jakis zwykły, juz nie antidral

nie nie :) mi chodzi o to czy taka kulke zwykla powinno sie rano czy na noc,nie uzywajac antidralu tylko tak wogole jak powinno sie stosowac

helena -nigdy nie słyszałam, żeby zwykłe antyperspiranty w kulce stosowac na noc:D ja antidral biore na noc -albo czasami w dzien jak jestem w jakiejs koszulce na ramiczakach to posmaruje na godzinke pod pachami i zmywam. A pozniej to uzywam zwyczajnym dezodorantow -bo juz zadne w sztYWcie czy w kulce nie sa mi potrzebne -tak sOBIE SWIETNIE Z POTEM RADZI ANTIDRAL :)

helena!-nie uzywajac antidralu -to wszysttkie dezodoranty czy oczywiscie antyperspiranty powinno sie stosowac na dzien!!!!!! nawet wydaje mi sie, że nie wskazane spanie z posmarowanymi pachami jakims antyper. Na czyste pachy rano stosuj! Zreszta na noc to bez sensu :)

dzieki dziewczyny :) bo tez tak myslalam ale moja siostra sie upiera.musze zakupic jakas kulke dobra bo chce sztyfty narazie zmienic na kulke jakas

Gość dajesz w calosci
a ja na noc tez stosuje zapachowy, spie z facetem i chce ladnie pachniec wieczorem po umyciu sie

dajesz w całości -Może lepiej po prysznicu wklep jakis zapachowy balsam i rozpyl na ciele jakąs mgielke zapachowa -efekt gwarantowany :D pachniesz np wanilia do samego rana

Gość a co to jest
ta mgiełka zapachowa? bo nie wiem , czy to moze perfumy albo dezodorant?

Kobitki jak to Elinka napisała -dajcie skórze chociaz przez chwile oddychac. Nie mozna ciagle katowac jej ciagla blokada potu poprzez te dezodoranty itp . Ja np. antidral tez uzywam juz sporadycznie co jakies 2 lub 3 dni .-a na dzien stosuje dezodoranty majace na celu glowne pachniec niz blokowac pot. -bo juz sam antidral mi go blokuje;)wiec nie ma potrzeby z rana antyperspirantu uzywac:)

najbardziej pociagajacy jest zapach godzine po kpieli- oczywsiscie zapach wlasny a nie kremow,perfum itd (przynajmniej tak czytama gdies ostatnio) na mojego faceta i tak najbrdziej dziala moj zapach a nie jakis dezodorantow

Gość ten tylko na noc
nie wolno go na dzień! koniecznie zmyc rano.

Mówi sie na to woda perfumowana . To pachnaca woda np wanilia albo truskawka itp ktora spryskujesz cialo, żeby pachniało. Wiem, ze sporo tego maja np Avonie (nie jestem zwolenniczka Avonu ale mgielki maja dobre). W zwyczajnych drogeriach tez mozesz to zakupic.