Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitaminki

witaminy dla dziecka, 18 m-cy

Polecane posty

Gość vitaminki

witam mamy. mam pytanie, czy podajecie dzieciom jakies preparaty witaminowe jako uzupelnienie diety? moj synek ostatnio marudzie przy jedzeniu, ma 18 m-cy, zastanawiam sie, czy by nie kupic mu jakichs witaminek/ co wy na to? i jakie sa najlepsze dla malych dzieci?

Gość vitaminki
nikt nie podaje witamin? :O

ja nie podaje. dawalam cebion jak byla mala. kupilam jej wibowit ale nie chce pic wiec nie daje. teraz jest duzo owoców i warzyw a witaminy w nich zawarte lepiej sie wchlaniają niż takie sztuczne. Myśle ze powinnas zapytac pediatry albo popytaj w aptece jakie polecą ci witaminki. wiem ze na wzmocnienie apetytu dobrze dziala sanostol ale nie wiem od kiedy można go podawac.

Gość vitaminki
dzieki za odpowiedz. chyba rzeczywiscie popytam lepiej w aptece, bo tutaj cos cichutko dzisiaj....

Ja mojemu nie podaje dodatkowych witamin.Po prostu dokładnie patrze na to co je czyli nie może zabraknąć warzyw,owoców,nabiału itd itp. Jest zdrowym dzieckiem. Najlepiej to spytaj się pediatry :)

moj mały 5 sierpnia skonczy 15 miesiecy jest strasznym niejadkiem a mleko szczególnie jest beee ale je ser biały danonki itp ostatnio kupilam mu Vibovit pije chętnie zreszta on pije wszystko co mu daje