Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skąd się biorą nutki

słońce naprawdę potrafi dopiec-ale chec bycia opaloną jest taka wielka,ze mozna

Polecane posty

zle skonczyc.moja kumpela bardzo chciala byc brazowiutka....ale od poczatku.poszlysmy sie opalac na plaze.uwielbiam byc brazowa bo zwykle bladziuch ze mnie,no ale wychodze z zalozenia ze lepiej stosowac wysokie filtry bo i tak sie opale tylko ze wolniej.kupilam mleczko z filtrem30.moja kumpela stwierdzila ze ona na oliwke dla dzieci sie opali.nawet najmniejszego filtra nie chciala.lezalysmy plackiem troche,plywalysmy,a ona coraz bardziej \"ciemna\"byla.lezalysmy sobie dalej i chcialam z nia pogadac,ale taka jakas osowiala byla-nie szlo z nia porozmawiac.wygladala fatalnie.od razu do szpitala z nia pojechalam bo sie troche przestraszylam-ze moze udar czy cos takiego....kiedy weszlam pozniej doi pokoju gdzie lezala zobaczylam ze wyglada zle-jej skora byla doslownie spalona!!!!!!tak spieczona,pecherze wszedzie....lekarz powiedzial ze teraz to na slonce niepredko wyjdzie......teraz jest cieplutko a ona z domu wyjsc nie moze.chciala tak bardzo byc brazowa ze teraz za to placi.szkoda mi jej i wiem ze bez filtra nie wyjde na plaze

to ja 3tyg temu poszłam się opalać w sumie 4h, twarz posmarowałam 30. i się spaliłam tak samo tył nóg-tam 10. reszta była OK. i teraz też wiem, ze kremu ani rusz-chociaz sie smarowałam). ale nie mozna przesadzać też z długością opalania

ja 2 dni ostatnio opalałam sie na plazy w godziny szczytu i jestem bronzowiutka jeszcze poprawie to solarium i nic mi sie nie stanie chyba musicie byc mocno blade