Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoly

Czy tak można zajść w ciążę?

Polecane posty

Czy jeśli dziewczyna mi robiła loda. I miałem wytrysk. Byliśmy nadzy. Wszystko poszło w chusteczkę. A czy jeśli coś mogło polecieć. Jakaś kropelka na to miejsce u dziewczyny czy jest możliwa ciąża? Jest to 5 dzień po okresie

Gość te dzisiejsze dzieciaki
to coraz głupsze jak widać:O porażka:O

Czyli jeśli jakaś ilość spermy znalazła się na "cipce" to nie jest to możliwe?

Gość no przeciez plemniki
unosza sie w powietrzu! To nie wiedziales, ze do zaplodnienia moze dosc droga kropelkowa?? Jak Ebola :)

Gość nie boj sie jest ok
jak na cipce sie znalazla to raczej w ciaze sie nie zajdzie, musialbys trysnac do wewenatrz dziureczki :) zalezy jakie Twoja dziewczyna tez ma cykle, musialaby miec niezwykle krotkie wg mnie, zeby cos sie moglo wydarzyc niespodziewanego :) bo 5ty dzien cyklu to raczej faza wzglednie nieplodna, wiec nie masz sie czym martwic :)

Bo do niej do środka nie trysnąłem. Tylko na zewnątrz. I w dodatku w chusteczkę. Tylko ona trochę na rękach miała spermy.

Gość calineczka5431
jezeli nic nie dostało sie do srodka to na pewno nie ;)

No za pomocą członka nic się nie dostało. Jedynie właśnie jak był wytrysk i ewentualnie trochę się dostało. Np. ręką. Którą przecież dokładnie wytarłem. I nie dotykałem. Martwię się :(

Gość nie boj sie jest ok
nie ma mozliwosci by dziewczyna zaszla w ciaze, wiec sie nie przejmuj nic sie nie wydarzy!!! Spokojnie.. A jakie ma cykle twoja milosc (dlugosc)?

Ostatnio miała wyjątkowo krótki. Jakies 24 chyba z tego co przed chwila liczyłem

Ale większość spermy została wytarta. Chyba nawet wszystko. Może coś przeoczyłem. Wytrysk nawet nie był na "cipke".

Gość co za facet
a co na to twoja dziewczyna? Czy tylko ty sie tak denerwujesz? Ona chyba wie najlepiej co i jak jest u niej.

Matko boska:o Ile ty masz lat? 12? Ja rozumiem uzasadnione schizy ale to już przegięcie. Pewnie, mogła zajść, tylko chyba chusteczka, a nie ta twoja \"cipka::o

Mam wystarczająco lat na to. Może ja po prostu taki jestem, że się na zapas martwię. Chciałbym jakieś profesjonalne wytłumaczenie:)

Na pewnoo nie jest w ciąży..przecież do zapłodnienia musisz sie spuscic do srodka..nie uczyli Cie na biologii ?? Albo na przurodzie??;)

Gość co za facet
idz do lekarza i zapytaj. Modz idz na medycyne świrze. K...... jak bym miała takiego faceta to bym go w du..... kopła.

Każdy może się martwić. A ja jeszcze nie chce dziecka

Gość co za facet
trzeba bylo pomyslec nim zabrales sie za sex. uwaga sex bez zabezpieczenia moze = dziecko Nie znasz zabezpieczen? W tej chwili jest ich na rynku pełno: prezerwatywa, pigulki, globulki i inne i do tego nie spuszczec sie w kobiete ani wkladac jej brudnych rak do srodka. Czy to jest dla ciebie zbyt trudne? Jesli tak nie zabieraj sie za to.

Jeżeli nasienie dostanie się w okolice ujścia pochwy, to teoretyczne ryzyko zajścia przez kobietę w ciążę (jeżeli nie stosuje antykoncepcji) istnieje. Jednak w opisanej przez Wesołego sytuacji prawdopodbieństwo ciąży jest znikome. Bliskie zeru, nawet gdyby rzeczywiście coś skapnęło.

Gość nie boj sie jest ok
ja gdzies czytalam, ze od najkrotszego cyklu trzeba odjac dla pewnosci 19 dni i wowczas masz nr dnia w ktorym mozesz jeszcze bez paniki sie kochac, przed owulacja ;) wiec 24-19 = 5 dzien, czyli jakby miala cykl tez taki krotki, to jest to dzien jeszcze wzglednie bezpieczny ale ostatni ;) ale jak 28 dniowe to nie powinno byc zadnego zmartwienia, szczegolnie ze wytrysk byl na zewnatrz :)

A nawet to jakieś 95% spermy było na tej chusteczce. A te 5 % co ewentualnie by się dostało to nie da rady chyba. Jak się dostało. To nie Rambo przecież

Gość nie boj sie jest ok
przeciez dziureczka jest troche przyslonieta wargami a w dodatku zeby nasienie sie dostalo do pochwy, to musialbys je naniesc palcem (wlozyc), wiec bez obaw. Ja gdzies czytalam, ze plemniki nie przezywaja na zewnatrz, ale nie dam glowy uciac ze to prawda. Tak naprawde o wszystko trzeba wypytac ginekologa. Najllepiej przestan o tym myslec, nie masz powodu zeby sie stresowac, pa :)