Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zyciem

W sumie on nie byl taki zly dla mnie

Polecane posty

Gość zalamana zyciem

ale nie czulam sie kobieta, mogl nie kochac sie 2-3 tyg a bylismy swiezym zwiazkiem odeszlam a bylo naprawde ciezko:( zaraz ktos powie ze jestem seksoholiczka ale dla mnie raz na 2-3 tyg to bardzo malo:(

Gość zalamana zyciem
10 miesiecy

jak na poczatku juz mialas dosc to wyobraz sobie co bys miala za pare lat jesli myslisz o bylym "on nie byl taki zly dla mnie" to ie jest dobry znak :O jesli nie myslisz "on byl zajebisty" tzn ze nie ma czego zalowac ;)

Gość zalamana zyciem
Przciez w takim zwiakzu to ludzie powinni miec stale na siebie ochote a ja czulam ze on mi dawkowal sex:( Co najgorsze to bylo bosko w lozku z nim ale raz na 3 tyg ?Poczulam sie brzydka i niechciana:(

Gość zalamana zyciem
a tak poza tym bylo bosko ale teraz raz na 3 tyg a potem raz na rok:(

Gość boskie ogrody
a może rzeczywiście jestes brzydka? mój chodzi jak sexmaszyna

taaa, z moim bylym tez bylo bosko, ale co z tego skoro tylko przez 3 minuty? :D :P olej nie masz czego zalowac mowie ci sfrustrowalabys sie niedlugo

Gość zalamana zyciem
najgorsze jest to ze faceci sie za mna ogladaja, jestem atrakcyjna a on uswiadomil mi ze jestem beznadziejna:(

Gość kwasss
"Uświadomił" ?Chcial wmówić chyba. To jakiś zakompleksiony facecik. Zycie z takim to mordęga i pewnie jeszcze ma małego:). Ech kobiety, na ile kompromisów się godzimy:)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
tera cie dupy zjebia zes sexoholiczka.... a ja tylko dodam ze sama nie jestes jakies przynajmniej 50% facetow ma to samo bo laski chca wysepic kase nie dawaniem

Gość balbina33333333333333333
wiesz może to pedał ,teraz tak się często zdarza ,że facet znajduje sobie dziewczynę ,trochę się z nią poprowadza,żeby ludzie nic nie podejrzewali a potem spokojnie robi swoje.nie piszę tego złosliwie ,ąle ostatnio często sie słyszy o takich przypadkach.lepiej go olej ,nie warto się zamartwiać