Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka17

Jak byscie zareagowaly

Polecane posty

Gość mirka17

gdyby bliskie wam osoby caly czas mowily, ze jestescie za grube, ze przytylyscie i tak dalej?Jak dawac kontra?Bo podkreslam,ze osoby,ktore to mowia do najchudszych nie naleza

Gość a co ja zrobie
powiedzialabym ze jak sie nie podoba to sie nie patrz i ze najwazniejsze jest to ze ja sie dobrze czuje :) kontra tylko zaostrzy docinki ;)

Gość mirka17
tylko, ze mi sie na placz zbiera jak to slysze rozne docinki na ten temat. Mam za soba anoreksje, bulimie itd...Nie jest mi latwo, a inni krytykuja nie widzac przez co przeszlam

Gość powiedz..
upodabniam się do was paszteciki--> jarek by tak powiedział:D:D

Gość a co ja zrobie
kochana wspolczuje... szczerze nie mam pojecia jak mozesz sie czuc... ale co by bylo gdybyś im powiedziala prawde o swoich odczuciach?

Gość a co ja zrobie
powiedz :D :D :D dobre :D naprawde dobre :D

Gość mirka17
powiedz: to jest naprawde dobre, jutro ide na obiad wlasnie do kogos, kto mi caly czas przypomina jak wygladam i chyba zacytuje Twoje haslo...Moge?

Gość powiedz..
no jasne:D:D:P służę pomocą:classic_cool:

Gość tania hania
tak sobie myślę, że te osoby nie mówią tego w negatywnym sensie, lecz po prostu dostrzegają różnicę pomiędzy Twoim wyglądem z czasów choroby i teraz. Tak więc mówiąc, że utyłaś mają na myśli to, że teraz wreszcie wyglądasz jak człowiek Tak to sobie tłumacz i nie doszukuj się podtekstów

zastaowilabym sie czy to prawda oraz zastanowilabym sie czemju te osoby to mowia bo np moja matka to mi cale zycie mowila rozne bzdury ktore nie byly prawda, wiec gdyby ona mi tak powiedziala to bym zlala, ale jakby mi powiedziala siostra to bym juz z nia na te temat zaczela dyskusje :D

ja nie, ja bym ja np zatargala sila przed lustro i kazala mi pokazac GDZIE ja kurwa niby przytylam :D:D:D

Gość mirka17
To nie chodzi o rodzicow...to tesciowa i jej przyjaciel ciagle mi mowia, ze przytylam. Nie znaja mnie z czasow choroby i nie wiedza, co przechodzilam, tylko caly czas krytykuja

turkus, masz piękne oko:D Ja to samo, matka wciąz mi takie rzeczy gada😡 siostra nie komentuje:p A tata gada ale on się nie zna:D Najgorzej jak sama stwierdze że przytyłam:p Ale na drugi dzień się okazuje , ze jednak nie:D:D

Gość mirka17
przy czym tesciowa wazy 80kg ,a przyjaciel cos okolo 90

Gość no taaaaaa
bylam w podobnej sytuacji.....schudlam(zawzielam sie,bo te glupie pindy nie beda mi mowic,ze gruba jestem!) i teraz ja dogryzam tym grubaskom hehe

Aha i dodam ,że ja już miałam kiedyś początki anoreksji, więc coś o tym wiem..:P ale na razie jestem szczupła..:p ciekawe co potem:D

a ja sie ciesze rano ze schudlam a jak zjem sniadanie to juz mi sie tak nei wydaje 😭 ;) dzieki, ale mam komplex, ze jest zbyt okragle :D:D:D

okrągłe są piękne:D ja mam to samo, turkus, my jesteśmy Twins:D jak coś zjem, to brzuszek większy robi się:D I dodam, że ja też mam piękne oko, ale nie tak okrągłe:D

Gość mirka17
:)