Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dilojt

chciałabyb żeby on............................

Polecane posty

Gość taksa
a mój by zrozumiał, że jednak się pomylił, sadząc ze go nie kocham i by probował wrócić do mnie..

Gość -------------------
nie musi na kolanach, nawet nie musi byc spotkanie osobiste... szczerze mowiac to spotkanie osobiste zbyt duzo by mnie kosztowalo... niech napisze przepraszam w sms... albo powie telefonicznie. ale wiem, że nigdy to nie nastapi, dlatego nie zawracam sobie juz tym glowy... tylko ta kafeteria sklania do wspomnien...

Gość Macmilan
przecież my się tu normalnie tylko katujemy.... i to na własne życzenie ;/

Gość przegrana małpa
Faceci to są świnie dziewczyny ! A przede wszystkim straszni tchórze !! Chciałabym umieć żyć bez facetów........

Gość Macmilan
Liga rządzi liga radzi liga nigdy cię nie zdradzi.... zapisujemy się do ligi kobiet?

Gość niech da mi spokoj
ja mam go w dupie :P on tez mnie moglby w koncu :o

Gość dilojt
i co odezwal się przegrana małpa

Gość wsciekladopotegi
wlasnie chec zemsty nie pozwala mi o bydlaku zapomniec

Gość dilojt
ja to nawet nie że hce żebu mu się cos stało czy żeby był ze mną nie to nie tylko mnie boli jak postąpił ze mną bo kurcze jakieś słowo że to koniec mi się chyba należało nie !!!!!!!!!!!!!!1

Gość wsciekladopotegi
ale zeby chociaz pryszcza na przyrodzeniu dostal:)D

Gość annnkka
Faceci to świnie-na pewno każda z was już to odczuła na własnej skórze-ja też,niestety:( Mam takie pytanie:co myślicie o takiej sytuacji:on patrzy na Ciebie w szkole,wzroku nie może od Ciebie oderwać,daje Ci swój nr, Ty z nim piszesz, a potem okazuje sie,że on ma dziewczynę.Czy pisałybyście z nim na gadu i smsy?Aha, i wam na nim zależało...z jego strony możecie liczyć tylko na przyjaźń..jestem w takiej sytuacji,no i nie wiem czy dalej z nim pisać, jak i tak nic z tego nie będzie...

Gość annnkka
Czytam tak te wasze wypowiedzi i najlepsza zemstą na faceta jest- brak zemsty:) musimy tym palantom pokazać,że mamy ich gdzieś i że potrafimy bez nich dobrze bawić:) niech sobie nie myślą,że przez ich głupie zagrywki,zrujnują nam życie.Dlatego, dziewczyny, głowy do góry:D zobaczycie że wtedy to oni będą cierpieć:) życzę Wam powodzenia w zemście:),bo zemsta jest słodka,pozdro:)

Gość lala1212
annnkka nie pisz z nim, to dupek, skoro tak traktuje swoja dziewczyne

Gość annnkka
Nie dopisałam,że on pisze również z innymi dziewczynami tzn.kumpelami..kurcze,sama już nie wiem co robić:( ale to po co dawał mi swój numer?co za zgret..

Gość lala1212
dawal ci numer, zeby sie zabawic, poflirtowac. szkoda twojego czasu, badz madrzejsza.

Gość annnkka
ok,podaruje sobie znajomość z nim-ale wiem że będzie ciężko,bo już trochę przywiązałam sie do znajomości z nim;(

Gość lala1212
potem bylboy jeszcze ciezej i bardziej by bolalo, gdy na akzdym kroku wychodzilyby jego "nie teges" zachowania. glowa do gory,s zkoda twojej energii :)!

Gość malaaniaaaaaaaaaaaa
a mnie dalej smutno żeby choć się odezwal tak zwyczajnie jak do kolezanki

Gość annnkka
Eh sama nie wiem co zrobić..bo fajnie sie z nim pisze,ma poczucie humoru..i w ogóle,hm..teraz i tak go nie ma bo wyjechał za granicę pracować-z dziewczyna:( no ale napisał mi "do usłyszenia" ...ach Ci faceci są do bani i tyle,co sie tu użalać będziemy nad nimi,mam rację?

Gość lala1212
faceci sa do bani - jesli my im na to pozwalamy. przeciez to kawal gowna, nie facet. pomysl, ze teraz poflirtujecie, cos sie z tego wykluje, zakochasz sie,a potem on bedzie cie zdradzal. tego cchesz?

Gość annnkka
malaaniaaaaaaaaaaaa---a ty sie do niego odezwałaś?to może ty wejdź na jego profil na NK,wtedy zobaczy twoje główne zdjęcie...wiesz zawsze możesz spróbować-nie zaszkodzi:)

Gość annnkka
no wiesz my nie flirtujemy-tak mi sie wydaje..piszemy tylko o tym jak zachowywaliśmy sie w szkole,tzn.on sie na mnie patrzył a ja na niego,no a potem to sie jakoś wszystko potoczyło..trochę dziwna sytuacja to była..

hej laski.ja wczoraj bylam na imprezce gdzie gral ten koles ktory mi sie poodba itp.olal mnie...udal ze nie zna:-( przykre to bylo...ale jego kumple sie gapili hehe :-P a ja co?bawialm sie extra z roznymi chlopakiam.sami po mnie przychodizli:-)a TAMTEN to widzial na bank....pewnie daltego sie nie odezwal hehe....a co do stacenia to owszem oni beda zalowac...ale dopiero wtedy jak znajdziecie nowefo faceta a ONI zobacza ze juz nie ja JEDYNYMI i ze jestescie szczesliwe na maxa:-)zoabczycie...predzej czy pozniej beda zalowac...jeszcze troche...teraz wiedza ze wam zalezey wiec maja to gdzies...ale jak bedzie INNY to zrozumieja.takie to czobki niestety:-P

Gość annnkka
sexy lady masz rację,bo tym palantom trzeba pokazać-zrobić coś, aby byli zazdrośni:) to działa na nich jak kubeł zimnej wody:D dobrze, że mu pokazałaś iż stać Cię na lepszego kolesia,a nie na takiego dupka jak on.pozdro:) p.s. no i że możesz mieć każdego,kogo tylko zechcesz:D

ANNKA-nie mialam wczoraj jednego:-P ale nawet kilku ,chyba z 7 ich bylo...przychodizli na zmiane....nie znamalam ich ale bawilam sie super:-D ciekawe czy TAMTEN byl choc troche zazdrsony?hmmm udawal ze mnie nie znam...wiec moze bycl?:-P

Gość annnkka
sexy lady na 100% był zazdrosny:D na pewno jak to sobie wspomina dzisiaj,to mu sie pięść zaciska z wściekłości na samego siebie:) no i dobrze,może w końcu coś zrozumie:)

hehe no ja mysle ze byl:-P pewnie daltego mnie olal wcozraj i dzis,bo przeciez w paitek do mnie jeszcze na gg pial hehe

Gość annnkka
sexy lady hehe...a tak w ogóle Tobie jeszcze na nim zależy czy jak?ach no w takim razie możesz być pewna że nadal jest zazdrosny.Faceci-sami nie wiedzą czego chcą(ci niektórzy)..

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaa
widziałam że jest na NK weszłam na jego profil on na mój i wiem że źle żrobiłam ale mam nadzieje że zobaczył dokładnie moje fotki i go z żalu że mnie nie chce pokręciło

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaa
eh laski ale mi odbiło napisalam do niego na NK co tam słychać jak w nowej pracy itp i teraz czekam czy odp ale ja głupia pewnie nie odp zrobilam z siebie idiotke po co co teraz