Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dilojt

chciałabyb żeby on............................

Polecane posty

Gość annnkka
małaaniaaaaaaaaaaaaaa a czemu myślisz,że źle zrobiłaś? jak on wszedł na twój profil-to zapewne widział twoje fotki-dokładnie:) bo faceci lubią zaglądać na fotki dziewczyn:)

Gość tezzlajestem
pożałował że mnie tak olał żeby choc przez chwile pomyslał że źle zrobił żeby czekał na moj gest tak jak ja czekam/czekalam na jego a wy co byście chcieli -> dokladnie tego samego:(

Gość annnkka
Nie przejmuj się:) najwyżej mu napiszesz,że się pomyliłaś,że miałaś zły dzień i nie miałaś z kim pogadać-no i że myślałaś,że on Ci odp i w ogóle

Gość annnkka
tezzlajestem masz rację,każdy by tak chciał.No ale widocznie nie można,więc głowa do góry i ruszać na podbój świata:) po co ciągle myśleć o palantach?oni nie są tego warci!

Gość malaaniaaaaaaaaaaaaaaaa
odp że u niego ok i tak sztywno a na pytanie o moje zdjęcia czy są ładne odp że nie BO NIE OSTRE wiec mu odp że ostre daje tylko wybranym i tyle myslicie że to bardzo źle zrobiłam .........

Gość annnkka
hm... ostre?ale w jakim sensie?

Gość malaaniaaaaaaaaaaaaaa
a on na to napisał no cóż :))) a ja mu co to ma znaczyć to no coz i juz cisza ale jestem głupia szok szok napiszcie ktos coś plisssssssssssss

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaa
chyba erotycznym nie wiem bo dał obok:))))

Gość annnkka
to palant!a,że Ci nie odp na to "no cóż"-zapewne nie wiedział co odp,głupio może mu sie zrobiło i tyle.Eh nie jest wart znajomości z Tobą

Gość annnkka
no jak erotycznym to podwójny palant!Daj sobie z nim spokój!z kilometra widać,że jemu chodzi tylko o jedno

Gość annnkka
nie wiem jednego tylko:czy Ty chciałabyś być z nim już " na zawsze"? tzn.nie interesuje Cię przelotny romans czy coś takiego?

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaa
wiem że palant itp ale mnie chodzi tylko o to żeby go szlak trafił że mnie olał żeby czół się jak ja żeby zobaczył że jestem silna nie zależna i szczęśliwa nie zaleznie czy on jest czy go nie ma a przez to że napisalam to znowu wyszłam że bez niego nie umie żyć

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaa
raczej romans bo za duo nas dzieli jak na zwiazek

Gość malaaniaaaaaaaaaaaaaa
napisalam mu cos tam jeszcze a on no coz znowu tak napisal a ja mu napisalam co ty masz ztym NO CÓŻ ale nic juz nie odp

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaa
głupio mi on już nic nie napisał znowu wyszłam na idiotke ale jestem beznadziejna szok szok

Gość annnkka
To palant-sama się już o tym teraz przekonałaś-jak do niego napisałaś,szkoda czasu na takiego dupka,serio;) są o wiele lepsi kolesie,tylko trzeba umieć ich dostrzec:)

Gość annnkka
Zrobisz mu na złość jak znajdziesz sobie innego kolesia:) wtedy na bank szlag go trafi:)

Gość małaniaaaaaaaaaaaaaa
wiem ja juz nawet nie chce z nim bć tylko chce żeby zatesknił za mna i tyle i by go ukuło ze daje sobie rade i jestem szczęśliwa bez niego bleeeeeeeeeee a le wyszłamo że sie naucam prawda???????????

do Aaaanki-tal zalezy mi na nim nadal choc wiem ze ona na mnie nie zasluguje....chcialabym zapomniec...ale nie umiem...probowalalm juz od wielu lat i nic:-( moze to przeznaczenie?hehe ...ost.mi niby nap.-jak nalegallamw koncu zeby sie okreslil kim dla niego jestem itp.to nap.ze kolezanka....choc po jego zachowaniu na spotaknaiu i wczesniej nie wygladalo to na kol:-P poza tym gdybym byla tylko koleanka to czy by mnie wczoraj olal?sadze ze nie....PRZECIEZ mogl sie usmiechnac,pozdrowic jak kiedys,a on nic.... mi sie wydaje ze chodzilo mu o to ze sie dobrze bawie w towarzystwie tych kolesiow i pewnie sie wkurzyl i udal ze mnie nie zna hehe ;-P

Gość malaaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
już wiemco znacz to jego no cóż jak sie z nim ostatni raz widzialam to spytalam czy sie zobaczy jeszcze on ze nie wie a ja mu odpowiedzialam no coż i weszłamteraz na NK i spytalam czy to jest to no cóż z tamtej sytacji a ale on mi nie odp

malaniaaaaa-chcesz pokazac kolesiowi ze niby ci juz nie zalezy?ze jestes happy?ze jestes niezakezna?ze masz swoje zycie?? to przstan sie odzywac do niego....na moje zle zrobilas ze do niego nap.sama nap.ze odp.ci "no coz;itp.widac ze go to nudzilo...a ty nadal pisalas....nie doluje cie ale stw.fakty....wiem ze to trudno sie powstrzymac zeby nie pisac ani nic....bo sama to przechodze;-P ale to dziala....ja o tym MOIM tez mysle.....ale nie pokazuje mu tego....przeczyt.moj wczesniejszy post,co pislalam o wczorajszej imprezie....zoabcz jak MU wczoraj pokazalalm ze potrafie sie dobrze bawic bez niego??jaki byl efekt??zazdrosc....bo nie wierze ze nie...to sie wyczuwa....widzial.ze mam go gdzies,ze sie extra bawie....i sie wkurzyl udajac ze mnie nie zna...i zaloze sie ze myslal ze nap.eske w stylu czemnu mnie olewal itp....pewnie keidys bym tak zrobila....ale teraz zmieniam zasady tej gry...;-P....mimo ze mi zalezy....nie pokazuje tego...nie pisze pierwsza...ani nic....wiem ze i tak sie on sam odezwie....wiec Ty tez nie pisz ani nic!!!!zobaczysz on po jakism czasie sam to zrobi...a wtedy nie odp.od razu tylko po paru godz.odpisuj milo.ale tak troszke obojetnie....zoabczyszz jak sie zmieni...ja tak planuje i wiem ze sie uda hehe;-P bo faceci nie lubia jak sie ich olewa....:-)pozdr.

Gość sanyo
a jabym chciał zeby to ona... poznalismy sie miesiąc temu w pracy zaczelismy spedac ze soba wiecej czasu do tego stopnie ze zaczelismy sie juz przytulac całować w pracy spedzalismy ze soba kazdą mozliwa chwile. ja jestem trooche niesmiały i to ona zawsze robiła 1 krok czy to złapala nie za reke czy pocałowała tak bez powodu:) i nagle mój świat sie załamał :( ona jest jeszcze niegotowa na powazny zwiazek chce byc sama. ja tego nie rozumiem mówiła mi ze jestem dla niej księciem, ideałem zakochałem sie jak nigdy wczesniej i wiem ze ona czuje to samo. poradzcie cos .. sanyo_yo@op.pl

albo ta laska zostalla kiedys zraniona i boji sie zwiiazku,ale byles dla niej przygoda...ale chce Twojej inicjatwy:-)

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaa
ja tego mojego.... teżpoznałam w pracy eh cojabym dała żeb to on tak pisał ................. Daj jej troche czasu pozwól sie zastanowić pogadaj czemu jest nie gotowa itp

Gość sanyo
była zraniona i to bardzo

Gość sanyo
a poza tym ma 3 letnią cureczkę

malianiaaaa bezie tak pisal...tylko daj mu czas-mowie ci nie narzucaj sie mu!!!!!!!nie pisz,.nie pyt.o szczegoly....co znaczy to "no coz' itp widze ze jestes zdesperowanna jak ja niedawno;-P hehe tez tak mialam pyt.go o wszytsko,robilam problemy-z niczego....wszytskiego sie czepialam....dzis wiem ze zle robilam...wiec mowie Ci nie odzywaj sie niego pierwsza-sprobuj-dasz rade-wierze w Ciebie:-)ja mam juz pierwsza koty za ploty:-)

no to masz odp.byla zraniona...do tego jak ma corke to moze boji sie ze tez ja zostawisz...bo rzadko jest tak ze faceci chca laski z dzieckiem:-(

Gość ziarenkoo
Dlaczego bywa tak, że kochają nas ludzie, na których miłości nam nie zależy, a my kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna? ______________________

Gość sanyo
spokojnie panie