Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka p**

GPS?! wazne!!!

Polecane posty

Gość majka p**

kiedys juz poruszylam ten temat, ale musze jeszcze raz zapytac kogos kto dokladnie wie, czy jest mozliwe z ze facet sledzi mnie za pomoca GPS, ma moj numer komorki, ale z tego co wiem musze wyrazic na to zgode, czy sa jednak mozliwosci ze robi to bez mojej wiedzy za pomoca mojego numeru tel. ????

Gość majka p**
mozesz cos wiecej napisac ??? z jaka dokladnoscia moze to robic np. na czym to polega ????

Gość majka p**
ale jak mam wylaczony telefon chyby nie ? nie mam o tym duzego pojecia ale wiem ze on to robi

przykro mi, pracuję w branży zajmującej się pisaniem oprogramowania m.in. do takich rzeczy właśnie, ale w uwagi na obowiązującą mnie umowę poufności nie mogę napisać nic więcej. Spróbuj może poszukać na google, tam trochę może na ten temat pisać. Ale szukaj po profesjonalnych stronach a nie forach, gdzie 73% użytkowników to idioci, którzy piszą co im się wydaje nie mając pojęcia o temacie. Pozdrawiam serdecznie

Gość majka p**
ale slyszalam ze musze wyrazic na to zgode, czyli wcale tak nie jest??

Gość majka p**
ale jak on to robi? wpisuje moj numere tel. i Gps pokazuje mu gdzie jestem ?

Gość majka p**
???

Gość majka p**
ale mi tego nadajniczka on nigdzie nie mogl zainstalowac bo nie jestesmy razem to jest tylko ktos kogo poznalam rok temu, i od paru miesiecy ciagle gdzies jest na mojej drodze