Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaniaaa

Moje imieniny

Polecane posty

Gość Aaaniaa
Dziewczyny, dzięki, nie przejmuję się ,ale smutno... Bo wydawałby się, że znajomi, to znajomi i spośród wielu choć nieliczni mogliby dać znać. Ale nic to... Nie miałam złego dnia.. Od mojego faceta, z którym jestem już kilka lat dostałam ... nie wiem jak nazwqać , bo nie bukiet kwiatów, ale pięknego kwiata , czerwonego, magicznego, nazwy nie podam, pierwszy raz cos tak dziwnego widzę. Kwiat niby motek z wełny cudownie opakowany. Do tego w prezencie otrzymałam samochód ! Hi, stare , kilkunastoletnie gracisko, ale rementowane przez niego przez miesiąc. Nowy silnik, sprzęgło, hamulce.. peugeocik taki super wożący.. Wczoraj jexdziłam. Super przyspieszenie .. i fajowy jest i tyle. Dzisaij była u mnie moja , być może przyszłą teściowa, a także szwagierka w dwiedzinach. Było na pradę bardzo miło. Oczywiście moja mmama, tato, siostra życzenia przekazały telefonicznie.. Mieszkamy daleko od siebie. Ale, ale brak życzeń od znajomych... zasmucił mnie. Czyżbym była tak mało wazna dla nich ?

Gość Aaaniaa
Brida , dzięki !

Gość Aaaniaa
Teraz moje ego jest trochę połechczone, dzięki Wam za życzonka i proszę o więcej. Tego mi było brak....

Gość Aaaniaa
Dzięki hejkakohejka , tż Ci zyczę wszystkiego naijlepszego i spełnienia wszelakich marzeń. Chociż teraz My, przeszłe już slenizantki możemy sobie wzajemnie pożyczyć wszystkiego Naj...