Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaniaaa

Moje imieniny

Polecane posty

Gość Aaaniaaa

Miałam imieniny, i własnie skończył się ten dzień i jakoś smutno mi. Nikt oprócz najbliżeszej rodziny nie pamiętał o nich... Nawet liczni znajomi na N-k nie złozyli mi życzeń...

Gość Aaaniaaa
Dzięki..

Gość Może jest to
sweet

tez mam dzisiaj i sytuacja taka jak u Ciebie :/ ale ode mnie masz najlepsiejsze zyczenia:) bo Aneczki to generalnie fajne dziewuszki sa;)

Gość Aaaniaa
Dzięki, i ja Tobie też życzę wszystkiego Naj... Myślałam, ze tylko było tak u mnie. ..

Gość Aaaniaa
Jejku..., nie jestem sama..

Gość Aaaniaa
Pocieszamy się więc teraz..

Gość Aaaniaa
Dziękuję Wam za życzonka, tego było mi trzeba. Ale, ale, odzywają się chyba tylko Anie, które poczuły to samo co ja??

Gość Aaaniaa
Nawet tu na KAFE człek jest samotny... Wśród ludzi, a jednak sam....

Ja nie mam na imię Ania.Moja siostra nosi to imię.:) Pamiętałam o jej imieninach.

Gość Aaaniaa
A dlaczego bywa tak, że człek pozostaje sam, gdy przychodzą dla niego ważne dni? Zwasze zastanawiam się nad tym ile osób zebrałoby się nad moim grobem, gdybym tak nagle umarła. Kto by mnie odprowadził, dla kogo byłabym ważna w takiej chwili...

Gość Aaaniaa
Po takich dniach jak dziwsiaj, domniemam, że byłoby ich niewielu... Smutne...

no to czyja to wina, innych ludzi? ja uwazam ze sami sobie pracujemy na swoje zycie i na to jak je przeywamy, ilu i jakich mamy przyjaciol itd

Nie zamartwiaj się.Jak zauważyłaś nie tylko Ty tak masz.Mój facet miał imieniny 15 lipca i tylko ja i moja Mama(nie mieszka z nami),złożyłyśmy mu życzenia.Najbliżsi zapomnieli,chociaż mieszkają piętro wyżej.:(

Gość Aaaniaa
Marketa dzięki za pocieszene. Chyba zbytnio powaznie biorę ten dzień pod uwagę. Wiem też, że i ja czasem zapominam o imieninch znjomych. Ale, ale.. w takim dniu człek czegoś oczekuje, hi,hi.. Elinka, masz rację , że zapracowujemy na to sami... Dlatego jestem smutna, czyzbym i ja zapracowałana takie zapomnienie? Oczywiście nie jest to pytanie do Ciebie, tylko takie retoryczne....

Gość Aaaniaa
Warto jednak podnieśc temat. Dlaczego znajomi zapominają o naszych imieninach ?? Czym zasłużyliśmy sobie na To?

Może wcale nie zapominają,a udają tylko?Powiem prawdę,ja tez nieraz tak robię,jak nie chcę komus złożyc życzeń.Wiem,że to nie jest ładnie z mojej strony,ale coż..........

Gość Aaaniaa
Dlaczego więc nie chcą? Bo nie lubią ? To martwi więc i smuci, dlaczego, skoro nawet pamietaja...

Gość Aaaniaa
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Imieniny , to nie bieda, ale w ten dziń zauważa się ludzi którzy o nas myśla. Sadziłam, że otrzymam choć smsa pd paru "przyjaznych " mi osób. Nie pojawił sie..

Ania,ja ten temat mogłabym dużo napisać,tzn.dlaczego u mnie tak jest.Ale po co? Nie zamartwiaj się,idź spać.Jutro też jest dzien,będziesz miała dużo czasu,aby przemyśleć cała sytuację.:)

gdybym ja sie takimi rzeczami przejmowala to bym chyba dawno oszalala

Gość Brida.
Dziś obchodzisz ważny dzień, więc niech ziści Ci się sen, w którym spełniasz swe marzenia, a los piasek w złoto zmienia.

Ellinka------------>przejmować się nie ma co,a jakże.Niemniej jednak rozumiem Anię.Jest jej przykro.I tyle.