Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem ciekawa

Czy wam tez rodzice nie pozwalaja sypiac u chlopaka w domu?

Polecane posty

Gość Ata v16
a i chcialam dodac ze nie jestem jakas ,,szmata''

jak przeczytałam tytuł, to byłam pewna, że napisała to jakaś nastolatka, góra 18 lat.. a tu 25 - tyle, co ja, szok! :D nie, no sorry, że się śmieję, ale to trochę śmieszne jest w tym wieku :) ja chodziłam na noc do mojego faceta już praktycznie na początku związku, to jest jak miałam 21 - 22 lata. on od dawna mieszkał sam, w mieszkaniu po rodzicach, którzy wyprowadzili się za miasto, więc u niego zawsze byliśmy sami. dlatego też rzadkością było, żeby to on przychodził spać do mnie, chociaż też parę razy tak było i spaliśmy normalnie razem :) moja mama jakoś nic w tym dziwnego nie widzi, bo zresztą co w tym dziwnego?

Gość dsdsadsadsdsadsadsadsa
nie jestes sama. d;

Ponawiam wątek Mam 22 lata, jestem z chłopakiem już rok i 2 miesiące i nie ma mowy, żeby on spał u mnie - raz sie tak zdarzyło, bo byliśmy na koncercie i nie miał już czym wrócić do domu (mieszka 70km od mojego miasta), ale to co przeżyłam to był istny horror - jak oznajmiłam mamie przez tel, że on u nas zostanie to taką mi zrobiła awanturę, ze przez godz. ryczałam;/ w końcu wróciliśmy do domu, ale atmosfera była taka napięta i wieczorem i rano, ze szkoda gadać, mama w ogóle się do mnie nie odzywała, trzaskała drzwiami i wyszła sobie bez słowa. Oczywiście spaliśmy osobno - ale i tak później miałam do słuchania, że ona nie może normalnie żyć we własnym domu, że przesadzam itp itd. Jego rodzice nie sprawiają żadnych problemów, chętnie mnie u siebie goszczą, ale z kolei ja tam rzadko jeżdżę bo moja mama od razu mi robi awantury, że się nie, ze szanuje, ze wszyscy będą gadać (on mieszka w małej miejscowości) i że jak ja mogę w ogóle tak postępować. Widujemy się najwyżej raz na tydzień, bo ja studiuje, on pracuje, ale moja mama uważa, ze to i tak za często;/ masakra;/

Gość goscinnieeeee
Rozumiem zabraniać tego typu rzeczy nastolatkom, ale jak czytam i widzę, że wypowiadają sie tu osoby dwudziestoparoletnie to uważam, że jest to nie do przyjęcia- każdy jest dorosły, ma swój rozum i sam odpowiada za swoje czyny

Gość gość134
Moi rodzice również mają jakiś problem dot. spania u mojego chłopaka. Mam skonczone 18 lat i jestem ze swoim chlopakiem 3 lata . Pozwolili wyjechać mi z nim za granice do jego rodziny na pół miesiąca a kiedy mam przyjsc do niego na noc 5 km dalej to juz jest problem - BO TO NIE WYPADA. Uznałam ,ze skoro odpowiadam juz za swoje czyny bo jestem pelnoletnia mam do tego pełne prawo. Wczesniej wiadomo jak to kazda z nas ściemniala zawsze ze idzie na noc do kumpeli . Ale teraz wiadomo że trzeba rozwinąć skrzydła i po prostu stawiać na swoim . Nie bądzcie głupie i nie róbcie tego czego nie musicie . Liczę sie ze zdaniem rodziców ale w pewnych sprawach oni po prostu nie mają nic do powiedzenia .Dlatego więc po prostu wyszłam i juz nie interesowaly mnie ich telefony , krzyki .I jeszcze jedna kwestia- ciąża ! bo zajdziesz w ciąże caly czas to słysze. Akurat w tę noc w którą wyjde na pewno zajdę .. Zajść można zawsze. Dlaczego noc musi kojarzyć się z jednym. Wg mnie fajnie jest spotkac sie nocą z chlopakiem aby pograć , pośmiać się, cos wspolnie porobić - nie od razu seks . Dziekuje , na tyle w temacie :)