Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

dzisiaj niedzielaDDD

Polecane posty

brat mówisz masz -----rosołek łaaaaaaaaaaaaaaappp :) żużel....a ja chodziłam kiedyś na stadion Motoru w Lublinie.... :):):):)

a ja nie lubię żużla:o ale jakby jakiś fajny men mnie chciał do niego przekonać, to pewnie bym się skusiła:D

no to plansza.... brat mówisz masz -----rosołek łaaaaaaaaaaaaaaappp żużel....a ja chodziłam kiedyś na stadion Motoru w Lublinie.... MOTOR LUBLIN...zasłuzony klub...tam jezdział MAREK KĘPA:):):) monte....jak bys poszła chociaz raz to bys sie zaraziła:):):):)GWARANTUJE:):)

no chodziło się chodziło ...ale to już wieki temu :P Ojcu się pierwsza córka trafiła to trzeba było ją z braku laku na stadion zabierać. Ale nie żałuje :D:D:D:D

A brat misio dzis nie jest w pracy 8 godzin na kafe- tylko 12 godzin na kafe (albo dluzej) bo dzis NIEDZIELA :P :) jak cudownie.......a zuzel tez jest i dobrze bo chlop oglada a ja mam kompa, a swoja droga nielubie siedziec na stadionie i wachac tego smrodu i tego piachu czuc w oczach :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

dziewczyna...dzisiaj na kaffe z nudów:P:P:P no co jak co ...ale nie uwierze ze nie lubisz speedwaya.?:O:O:O pozdrów faceta swojego bo rowny z niego koles:D nie ide dzisiaj na stadion na znak protestu za ostatnie marne wystepy mojej druzyny...dzisiaj nawet brazowego medalu nie wywalczymy:( TVP SPORT godz 16.00 finał LESZNO-TORUN godz 18.30

dziewczyna ja zrobie to samo....od małego i od razu szalik na szyje:)..tak jak ojciem mi zaszczepił od 4 roku zycia ten sport:) nie dziw sie mezowi bo to nie jednorazowy przypadek...hehe pamietaj ze fani zuzla to fajni ludzie:)..zreszta ten sport jak mało inny przyciaga na trybuny całe rodziny:)

dziewczyna mojej lubej tez wiele rzeczy nie ciagnie...spedweey tez nie za bardzo ja krecił...ale jak mnie poznała to teraz nawet programy sama na zuzlu wypełnia i sam sie pyta kiedy nstp mecz:):):)

nie lubie sportu, nie ogladam sportu - w domu jedyny sport jaki mam to rower zeby schudnac albo steper zeby ujedrnic i podniesc posladki :P:P:P:P:P :D:D:D:D:D