Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec...

Mam wielki problem...poradźcie...chodzi o kredyt.

Polecane posty

Gość ...................j..........
powtorze -jakim cudem osoba z dochodami 600zl, z renta przyznana ni e na stale, mogla dostac kredyty na kweoteok20-25tys? pisze o 8 kredytach srednio jeden kredyt to 2,5-3tys jakas czesc kredytow zostala ponoc przez faceta splacona...nie wziela jednoczesnie 8na raz wiec...krotsze i dluzsze okresy splacania sa w tych 8 kredytach... banki sa pazerne ale ie na tyle zeby dawac kase komus z dochaodami 600zl GDZIE ZADLUZENIE WYNIOSLO1900.......soryyyyyyyyyy

Gość paskuda ...
wg mnie to jest awykonalne.Nie wiem jak mozna dostac takie kredyty na takie dochody. Moze ktos inny cos wymysli. Autorko poloz sie spac, rano bedziesz myslec.Poza tym, jesli to prawda, to gdzies te pieniadze chyba musza byc. On z tym cos zrobil, prawda?

mogl z tym zrobic co chcial dzisiejsze banki patrzą raczej na to by pozyskac klienta niz na to by klient byl wiarygodny przychodzisz po kredyt 500 zl. a wychodzisz z kredytem na 5 tys. mimo ze cie na to nie stac :O :(

bez przesady... nie ma hipoteki, zyranta... nie jest dobrym klientem...

po co bankowi klient, ktoremu nic nie mozna zabrac? pieniedzy, nieruchomosci,,,,i nie mozna wyciagnac kasy od osoby 3......zerowa inwestycja...zastanowcie sie troche....straty.....same straty... nawet w zwyklym pko dopuszczalny debet na ror przy dochodzie 600zl jet minimalny...i regulowany co 2 czy 3 mies...w zaleznosci od wplywow na konto...wiec ror ma takie male zabezp..a kredyty sa dawane od tak...bez niczego......jaaasneeeeeeeeeee

Gość mądradupa-----
PRZESTAŃCIE SIE WYPOWIADAĆ MOGŁA WZIĄŚĆ TE KREDYTY ZNAM OSOBĘ KTÓRA NA RENTĘ SOCJALNĄ! 475ZŁ WZIEŁA KREDYTY NA ŁĄCZNĄ KWOTĘ 40TYS ZŁOTYCH DO TEGO OK 50 TELEFONÓW W RÓZNYCH SIECIACH I KOSMETYKI Z AVONU I ORIFLAME NA 10000ZŁ

chyba na lewe zaswiadczenia............idiotka

do tel to moze karty sobie kupila........istnieje cos takiego jak rejestr dluznikow.......swiat schodzi na psy

Ja jej wierzę, w bankach nie sprawdzają często czy ma się inne kredyty i za każdym razem dawali jej tak, jakby to był jej pierwszy kredyt. A jak mieszkasz w małej miejscowości, w której sie wszyscy znają to może znasz też poprzednie dziewczyny swojego byłego chłopaka? Może im robił to samo? Ja sobie nie wyobrażam tego spałać :/ Już bym chyba wybrała pomysł z tym, żeby go postraszyć :/ On na policję raczej nie pójdzie, bo w końcu sam pracuje na czarno (a właśnie, nie zapomnij powiadomić o tym nie wiem kogo tam się powiadamia, Urząd Skarbowy, Policję? NIech ten debil też sie męczy, ale najpierw go postrasz bo jeszcze nie będzie mial z czego spłacić rat). A tak w ogóle to na jaki okres czasu są łącznie te raty? Bo tak to co miesiąc będzie trzeba go straszyć, chyba, że podpisze jakieś oświadczenie, albo ktoś go smusi żeby wziął kredyt duży na siebie i spłacił wszystkie Twoje kredyty na raz. Współczuję Ci :(

Gość koniec...
Po co miałabym wymyslac, ze mam 8 kredytow to by było bez sensu. Sama bylam zaskoczona tym, ze jest to wykonalne tzn za pierwszym razem a potem jak już inne dostawalam to jak rozmawialam z moim „bylym” ze jak to możliwe, ze mi daja to on twiedzi ze przez to ,ze splacam w terminie tamte pozostale i tak to w sumie lecialo ze jak widzieli ze splacam to dawali. No chyba tak tak to przynajmniej ja widze/. To prawda ze prawie kazdemu daja ale no do pewnych granic. Teraz to już nie dadza..to wszystko zalezy od bankow. Te co wymienilam mi dawali ale np. pko cy eurobank albo skok nie chca dac. Millenium tez nie, mbank tez nie, citi handlowy i citifinancial tez nie..w sumie przeszlam chyba wszystkie. Tak mi się wydaje. Wydaje mi się tez ze jestem a raczej bylam wiarygodna wlasnie dlatego ze nigdy nie spoznilam się z żadna rata. Najgorsze jest to ze ja bym chciala wszystko splacic po prostu i mieć jedna wieksza rate..kurcze czemu mi tak nie mogą zrobic..pewnie dlatego ze nie uwierza ze będę splacac. No ale splacac sobie kilka lat 600 zł a 1900 to jest roznica i na dodatek tylko jedna rata..mi tylko o to chodzi...ale jak to zrobic? Lesny slodziaczek ja się go boje tak naprawde. Przeciez za straszenie go tez musialabm komus placic. A łacznie mam na 4 lata...tzn niektóre skoncza się już za pol roku, rok ale najdluzszy jest na 4 lata. Ja własnie nie wiem co robic...nie mam pojecia już.

Gość costabrava
znajdz zyranta, moze wtedy dostaniesz.

Gość costabrava
popros o jednorazowa prolongate rat,zyrant, idz do pracy...nie tylko ladni pracuja...ci brzydcy chyba tez..?hmmmmm..no tak ja przeciez pracuje:) nikt ci nie da pieniedzy..rusz dupe i do pracy

Gość costabrava
dobre....pracy nie moge znalezc bo nie jestem ladna... a gdzie ty dziecko mieszkasz?

Gość mądradupa-----
dam ci rade jezeli naprawde nie da rady nic zrobic to poprostu przestan płacić te raty ! na rente wejdzie ci komornik który nie może pobrac więcej niz 25% twojej renty czyli w twoimk przypadku jakies 150 zł problem z głowy

Gość costabrava
aha....komornik jej wejdzie na chuj wie ile lat...a jak bedzie musiala kupic cos na raty,co kolwiek......to dupa...komornik i do tego w rejestre bedzie i na ile lattttttttt...jezuuuuuuuuuuuuu........idz na zaoczne najmij sie jako niania przynajmniej, sklepowa, rozkladaj twoar w sklepie.........litosci

a mnie jednak to dziwi, chciałam wziąć w banku nieduży kredyt, zarobki mam większe i nie chcieli dać.... różni ludzie pracują i często, gęsto nie są ani piękni ani młodzi, gdyby tylko ładnych brali to mało kto by pracował !!!!!!!! nie masz znajomych typków co by z nim po dobroci pogadali ? nękaj go smsami, telefonami, nagabuj dziewczynę, nie daj się, jeśli to wszystko prawda........

Gość koniec...
robaczek ale w jakim banku chcialas wziac kredyt? W tych co ja wymienilam na pewno by Ci dalo skoro i ja dostawalam... To nie jest tak, ze ja nie chce ruszyc dupy..dzisiaj łaziłam po wszystkich zakladach i prosilam sie zeby mi dali prace jako sprzataczka...i wyobrazcie sobie, ze niby nie potrzebuja...nigdzie mnie nie wzieli...nie wiem czy do sprzatania tez trzeba byc ladnym? Jak tak to swiat juz sie dla mnie skonczyl..

Zaszantażuj go, że jak nie będzie tego spłacał to zgłosisz to, że pracuje na czarno :/ A próbowałaś wziąć ten kredyt konsolidacyjny w tym banku, w którym masz kredyt już najdłużej i wszystko spłacasz na czas?

Gość costabrava
mieszkasz na wsi , w miescie,...?

Przyczyna na pewno nie tkwi w Twoim wyglądzie :/ A nie potrzebują nigdzie sprzedawczyń? Na witrynach sklepowych często jest przylepiona kartka... Albo spróbuj w McDonaldzie jak jest u was, tam jest 8zl na godzinę, tylko musisz mieć książęczkę z sanepidu :/

Gość costabrava
na studiach sa zapomogi, stypendia..po jakims czasie, w duzym miesci do tesco mozesz isc pracowac, do tp,...kasa nie jest spora ale zawsze cos robisz...jakies to dziwne

Gość wredna gadzina
sluchaj, Ty juz wpadasz w depresje. Idz do pracy, wysylaj CV, zaczepia ludzi na portalu profeo, rob cos. A tego gnoja to kiedys dopadniesz i za jaja powiesiasz,...jzu slow mi brak na takiego bydlaka...😠

Gość ccddgfer
wszyscy dobrze mowia, jedyny ratunek dla Ciebie to praca! dziewczyno chocby przy rozdawaniu ulotek chocbyc po 20 zl dziennie zarabiała ale to bedzie zawsze o 20 do przodu

Gość ccddgfer
powiedz gdzie mieszkasz nie ma szan, ze nie ma zadnej pracy chocby lody czy gofry sprzedawac, jak nie to zobacz moze na allegro zacznij sprzedawac moze jakies ksiazki, ubrania - pojdz do sklepu z uzywana odzieza tam czasami sa działy z ksiazkami, jezykowe po 1 zł sprzedaj na allegro za 5 dziewczyno łap sie wszystkiego i porozmawiaj z matka!

Gość koniec...
A czy ktos ma moze opinie nt pracy przez internet? albo moze cos polecic? Bo ja dostalam maila od kogos takiego jak Ewelina Sierpinska mail ewelinas@o2.pl Czy ktos wie cos na ten temat? Praca polega na tym, ze pozyskuje sie przez internet klientow i od kazdego jest placone 50 zł..prosze o jakies info na ten temat...

Gość tez zrobiona w bambuko
1) Ruscy - tak, wlasnie to mialam na mysli. Ja sie nie zdecydowalam, bo wyrwe chwasta, a pojde siedziec jak za czlowieka. Zreszta to nie w moim stylu - licze na to, ze ktoras kolejna oszukana nie bedzie miec takich skrupulow jak ja. 2) Co do sadu - owszem, mozna probowac, ale na litosc boska, nie wmawiajcie jej, ludzie, ze to takie oczywiste i do wygrania, bo to po prostu nieprawda. 3) POWIEDZ MATCE!!! 100 razy lepiej, jak sie dowie od Ciebie niz od komornika i jest to prawdopodobnie jedna osoba, ktora bedzie w stanie Ci pomoc. 4) Odwlekanie sprawy i unikanie windykatorow tylko pogorszy sytuacje. Jesli ma sie problem ze splata, to sie idzie do wierzyciela i negocjuje. Ja tak zrobilam, gdy raz (jedyny raz, zawsze stawalam na glowie, zeby wszstko w terminie placic) nie dalam rady - nie bylo problemu, bank rozlozyl mi splaty.

Gość tez zrobiona w bambuko
"To co mam do sprzedania to komorka, a komputer mam tak stary ze zaplaca mi za niego podobno 300 zl jak pytalam a za tel to jz w ogole masakra... za to to ja nawet jednej raty nie splace..." Nooo, to juz bedzie 300 zl mniej do splacania i wiecej czasu na szukanie roboty/zlecen. Niestety - za glupote placi sie bardzo slono. Jak sie odkujesz, to sobie odkupisz. Sprzedaj wszystko, co nie jest ABSOLUTNIE niezbedne do przezycia. Z takich drobnych kwot buduja sie duze.

Gość została ci tylko prostytucja
nie masz już wyboru, ewentualnie sznur :-O🖐️

Ja nie wiem o co chodzi z tym pozyskiwaniem klientów ale ostatnio dostałam maila od interii z taką reklamą: http://www.globaltestmarket.com/index.php Chodzi tu o wypełnianie ankiet i za 10-15 dostajesz 50 dolarów w PLN, ale nie wiem sama co o tym sądzić. Zawsze się niby można wypisać, ale boję się, że będą mi jakieś gówna przysyłali do domu i w ogóle :P