Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z bolu...

PROSZE POMOZCIE MI

Polecane posty

Gość umieram z bolu...

MOJE MIESIACZKI BYWAJA BARDZO BOLESNE W PIERWSZY DZIEN MNIE TAK BOLI ZE NIC NIE MOGE ZROBIC, O NICZYM INNYM NIE MYSLE TYLKO O BOLU.I NOC TAKA SAMA NAWET NIE MOGE ZASNAC. BIORE 5 TABLETEK, WIEM, ZE NIE POWINNAM,ALE MUSZE TAK BOLI,PRZESTAJE NA CHWILE BOLEC ALE ZNOWU ZASCZYNA...PROSZE CZY MACIE NA TO JAKIES SPOSOBY BO SIE CHYBA WYKONCZE:i(

Gość Taka sobie inna
Idż do gina antykoncepcja załatwi sprawę:) Innego wyjścia nie ma!

Gość umieram z bolu...
TYLKO TO MI POMOZE?NIGDY NIE CHCIALAM BRAC TABLETEK..

tak to chyba nie ma sposobow ale nie wiem moze ktos inny poradzi :) wiem tylko ze ginekolog daje tabletki co po nich nie boli miesiaczka ale to chyba sa anty

Gość adaaaaaaa
idz po no spe na recepte jest o wiele silniejsza

Gość umieram z bolu...
Dzieki dziewczyny.

Gość też mam tak samo jak Ty
mam tak samo, tylko że mnie zaczyna bolec dopiero tak koło trzeciego dnia okresu :o proszki łykam garściami :/

Gość Zamiast tego weź 4 tabletki...
...leku Thiocodin i dwie tabletki Apapu. Thiocodin zawiera kodeinę w ilości 15 mg / tabletkę, jest to dawka przeciwkaszlowa, ale można przedawkować do dawki przeciwbólowej, tzn. 60 mg. Taka dawka jest stosowana w medycynie do leczenia bólu. w połączeniu z paracetamolem działa jeszcze skuteczniej. Ale na Boga, NIGDY nie przedawkowuj paracetamolu! Jego mechanizm działania jest taki, że powyżej dwóch, może trzech tabletek i tak Ci już bardziej nie pomoże, bo produkowane przez organizm enzymy rozłożą tylko właśnie taką ilość na bezpieczną substancję. Powyżej tego używane są już inne enzymy, skutkiem ich działania jest powstanie substancji toksycznych dla wątroby! Paracetamol zdecydowanie nie jest lekiem, który można bezpiecznie przedawkowywać.