Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrina2368

przykro mi....

Polecane posty

Gość sabrina2368

Mam dzis imieniny i nikt o mnie nie pamieta ,tylko mama i dziadek ,ani brat ani mąz ani tesciowie :( dziwne to uczucie gdy kazdy o tobie zapomina nawet kolezanki nie napisza smsa ,tym bardzie jest mi smutno bo zawsze jak sa jakies imieniny w rodzinie czy tesciowej czy szwagierki sa obchodzone z pompa ,lece do nicha jak na skrzydlach a do mnie :o czuje sie w tej rodzinie strasznie ,nie moge dzis nic zorganizowac bo do 18 pracuje no ale zlozyc zyczenia to nie problem ech co za zycie

mi tylko rodzice zlozyli zyczenia jak mialam imieniny tak to kazdy zapomnial

Gość sabrina2368
nikt mnie nie pocieszy :(

Ale ja o Tobie pamiętam:)WSZYSTKO NAJ Sabinko:)Dużo radości i uśmiechu:):)

Gość przejdzie za kilka dni i
Wszystkiego NNNNaaaj 👄 🌼

Gość sabrina2368
no wlasnie u mnie zawsze tak jest ,problem tkwi w tym ze od swojego rodzinnego domu mieszkam bardzo bardzo daleko ,drugi koniec polski ,wiec pozostawia tylko smsmy ale ta rodzina meza zawsze zapomina

Ale ja o Tobie pamiętam:)WSZYSTKO NAJ Sabinko:)Dużo radości i uśmiechu:):)

Gość sabrina2368
dziekuje Wam ,juz mi lepiej serio ,wiecej radosci daja mi obcy ludzie z internetu niz wlasna rodzina ech:o

Gość morie
wszystkiego dobrego :)

Gość sabrina2368
przyjde do domu i walne na wszystkich focha :D w zeszlym roku tesciowa miala imieniny a my wyjezdzalismy do grecji i w natloku spraw zapomnialo sie ,nie odzywala sie do nas przez pare dni po powrocie :o

ja o swoich nigdy nie pamiętam...i nie mam ciśnień, że ktoś zapomniał, najcześciej to właśnie ludzie mi oznajmiają, że mam imieniny:)

Gość kitenka_irl
pociesze cie chyba, wczoraj byly moje imieniny, mieszkam zagranica wiec rodzice tylko zadzwonili a siostra wyslala smsa....moi wspollokatorzy zyli impreza jednej dziewczyny z mojego domu ,ktora konczyla 21 lat, wiec wszyscy zapomnieli, a ja bylam chora wiec nawet nie zeszlam na dol na impreze, tylko siedzialam w lozku i ogladalam filmy na dvd bo bylo tak glosno ,ze nawet zasnac nie moglam...lepiej ci????wszystkiego najlepszego z okazji imienin:))))

Gość xyz16517
ehh ciezka sprawa a moj maz w dzien kobiet wszystkim swojej kolezance,kuzynce,mamie itd zlozyl zyczenia a mi NIE dopiero jak wyszlam do niego z morda o to wtedy mi zlozyl a mu powiedzialam ze tymi zyczeniami moze se dup*e podetrzec po sraniu i walnelam focha! Urodziny tez rano zlozyl zyczenia i wszystko caly dzien pozniej zrobil do kitu, a przed slubem bylo calkiem inaczej,az bym wrocila do tamtych chwil, a wiesz nie przejmuj sie o mojich swietach w rodzinie tez nikt nie pamieta oporcz mamy i babci, ach . . . ;( smutne to

Gość sabrina2368
dziekuje wam slicznie ,to prawda przed slubem bylo inaczej :o