Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oDziwoKobieta

dlaczego kobiety w ciazy...

Polecane posty

Gość oDziwoKobieta

Dlaczego kobiety tak sie afiszuja i pokazuja wszystkim wokol swoje brzuchy ciazowe? Ja rozumiem ze jest goraco, ale postuluje o zwiewne bluzeczki i sukienki zakrywajace te brzuchy. Pod tym wzgledem jestem tradycjonalistka. A jak jeszcze widze te brzuchy na basenie... Dla mnie jest to niezbyt estetyczne. Zaraz bedzie na mnie nagonka prowadzona przez brzuchate a to tylko opinia. Pzdr

Gość ygluyg
bylam pol ropku temu w ciazy i zgadzam sie z toba:)

zgadzam się, ale na basenie czy nad jeziorem czy nad morzem czy GDZIEKOLWIEK gdzie człowiek się kąpie, to chyba ma prawo taka kobieta wyskoczyć w kostiumie? To wcale nie jest moim zdaniem mało estetyczne ...

Gość lato lato wrocilo
a ja nie rozumiem co ci przeszkadza.

Gość Byłam w ciąży nie odsłaniałam
brzucha i zgadzam się z autroką :) Nie dość, że nie jest to estetyczne, to jeszcze nie jest bezpieczne- szczególnie nad wodą. Brzuch powinno się chronić przed przegrzaniem i przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych

a dla mnie nieestetycznie wygladaja zwaly tluszczu sie wylewajace spod przykrotkich bluzeczek,badz spodni biodrowek u tlustych lasek co to chca isc z duchem mody badz hitu sezonowego.to jest blee albo mini na grubej dupie i obcisle legginsy na dosc masywnie uformowanych udach.a kobitki w ciazy jak maja sliczne brzuszki to moze powinny zakladac mezowskie tiszerty rozmiaru XXL?!!toc to super look dopiero.zenada.jak ma ladny brzuszek to czego ma sie wstydzic?tego ze zaciazona?!

Gość zaciazona P
poganka brawo ...masz racje :)

Gość oookkkiiuuuu
wedlug mnie kobieta w ciazy pieknie wyglada i dodaje jej to uroku(pod warunkiem ze za bardzo sie nie roztyje)ijesli zalozy cos odpowiedniego lubie patrzec na kobiety w ciazy kiedy mijam je na ulicy a sama nie bylam w ciazy

Gość oDziwoKobieta
eeee tam. wyraziłam swoje zdanie, i bron Boze nie zazdroszcze, brr. Zgadzam sie z poganką, zwały tłuszczu wygladaja jeszcze gorzej. Ale jednak zdania nie zmienie - kobietom w ciąży które zakladaja topy mowie stanowcze NIE

Gość oDziwoKobieta
Luis, ja sie nie naśmiewam! Po prostu mi się to nie podoba. Szanuję ten stan, ale istnieją pewne granice

Gość oDziwoKobieta
oookiu, dobrze powiedziane 'jeśli założą coś ODPOWIEDNIEGO'.

Gość Byłam w ciąży nie odsłaniałam
Bardzo współczuję osobom z tak ograniczona wyobraźnią, że między odsłanianiem połowy ciała a ubraniem wora pokutnego nie widzą juz żadnych opcji :D

tez bylam w ciazy i uwazam, ze pokazywanie golego brzucha jest nieestetyczne. jest teraz tyle ladnyk ubran ciazowych, w ktorych wyglada sie przeslicznie, a przykrotkawy top w ciazy to brak dobrego gustu.

Gość oookkkiiuuuu
teraz kobiety chca wygladac jak nastolatki dlatego tak sie ubieraja krotko

Gość grube tłusty brzuch ubrac
worek z kartofli a na tłusta dupe uzywac odpowiednich rozmiwrow i krem na celulitis a kobiety w ciazy brzyuszki maja ładne i dotego to drugie zycie człowiek dzidzius to urocze :))

Gość oDziwoKobieta
Ano właśnie. Ja celuję gdzieś pomiędzy. A moje wnioski tyczą się ostatnich obserwacji. I tyle. A pytanie czy na plaży warto aż tak się odsłaniać (widziałam kilka kobiet w bardzo zaawansowanej ciąży w bikini), pozostawiam pod rozwagę. Ja uważam, że to jest i niezdrowe, jak ktoś wcześniej zauważył, jak i nieestetyczne

Mnie nie podobaja sie kobiety w ciazy, ktore maja polowe brzucha odslonietego, fakt - jest teraz tyle slicznych ubran! Tez bylam w ciazy i nie afiszowalam sie tak, bo poprostu glupio bym sie czula idac ulica z calym brzuchem na wierzchu, ale mysle, ze to jest indywidualna sprawa kazdej kobiety, jesli lubia sie tak ubuerac to ok, a tym, ktorym to przeszkadza, niech poprostu nie patrza.

Gość oookkkiiuuuu
nieestetyczne moze ale nie wiem czy do konca rozwazne i zdrowe

Kazdy sie ubiara tak jak lubi. Topikiem na kafe swiata nie zmienimy. Mnie osobiscie okropnie nie podobaja sie glany, ale zapewne nikt nie przestanie ich nosic tylko dlatego, zeby zrobic mi przyjemnosc.

Gość oDziwoKobieta
Dobrze to podsumowałeś. Jednak gdzieś człowiek musi się wygadać :) Pozdrawiam dyskutujących z kulturą

no z tym bikini na plazy to juz przesada drobna,przeciez istnieja bardziej wlasciwsze kroje stroju kapielowego,jednoczesciowa opcja chocby..troche estetyki nie zaszkodzi.ja sama bylam w ciazy kiedystam i nie wystawialam brzucha na widok publiczny ale mnie to osobiscie nie przeszkadza,byleby byla fajnie ubrana i nie afiszowala faldami..jak sie u angielek zdarza czesto..spodnie dresowe rozmemlane plus koszulka poowyciagana a wszystko w kolorach szarosci..niezly melanz:(