Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliiiinka

osoby samotne, porzucone, żyjące w nieszczęśliwej miłości zapraszam kochani

Polecane posty

Domyslam sie tylko czlowiek chcialby wlasnie zeby tak bylo ze pstrykniesz palcami i zapomnisz.Wiem ze dlugo jeszcze nie przestane go kochac ale masz racje taki jest los porzuconych.ehhhh czasem mysle ze to tylko sen i zaraz sie obudze;/

Gość Very Bad Day...
Też chciałem żeby to był tylko sen...w ogóle nigdy bym się nie spodziewał, że to może się przydarzyć właśnie mi, dlaczego akurat mi. No ale widocznie czeka mnie coś bardziej fascynującego :)

tylko ja jeszcze tkwie w tym snie.I wlasnie tez sie zastanawiam czym sobie na to zasluzylam dlaczego wlasnie ja??ale kazdy z nas bedzie jeszcze szczesliwy mam nadzieje, nalezy sie nam za to co przezylismy:)i masz racje tez bede czekac na cos fascynujacego i niesamowitego

Gość Very Bad Day...
Z pewnością przeżyjesz jeszcze coś niesamowitego tylko przypomnij sobie wtedy moje słowa :) Nie ma tego złego...:)

Tak samo jak sie nie spodziewalismy rozstania tak samo mam nadzieje ze poznam kogos;)chociaz narazie w to jeszcze nie wierze

Gość Very Bad Day...
To musisz zacząć wierzyć, bo nie znasz dnia ani godziny, a gotowa być musisz hehe :)

Na pewno przypomne sobie cala nasza rozmowe.chociaz Cie nie znam to wydaje mi sie ze jestes naprawde bardzo wartosciowa osoba:)

Gość Very Bad Day...
Wielkie dzięki :) Tylko szkoda, że moja była tego nie dostrzegła :)

wlasnie oni zawsze sa slepi;(albo dostrzegaja co stracili jak juz tego nie ma.Nie martw sie nastepna na pewno nie bedzie taka jak poprzednia i dostrzeze to samo co ja:)

Gość Very Bad Day...
A poza tym szkoda, że nie mamy możliwości się poznać, bo coś czuję, że jest duże prawdopodobieństwo, żebyśmy przypadli sobie do gustu :)

Gość Very Bad Day...
No właśnie z reguły ludzie wtedy dostrzegają, co stracili jak już to utracili i jest za późno. A ponoć człowiek uczy się na błędach hehe :)

Gość Very Bad Day...
Człowiek uczy się przez całe życie, a i tak umiera głupi hehe :)

Gość Very Bad Day...
I ja też mam taką nadzieję, że nie dasz się następnym razem :) Wiem, że to się łatwo mówi, ale nie daj się tak ranić, bo z biegiem czasu zamkniesz się całkowicie na ludzi i stracisz wiarę nawet w tych dobrych :)

Gość Very Bad Day...
A no w niektórych przypadkach ma swoje zalety, potwierdzam hehe :)

wiem.Mam nadzieje ze tak nie bedzie bo wtedy w ogole zostalabym sama jak palec.Chociaz teraz tez tak sie czuje pomimo tego ze mam kolo siebie bliskie mi osoby

Gość Very Bad Day...
Nie będziesz sama. Taka fajna osóbka jak Ty szybko znajdzie sobie kogoś nowego tylko Twoja w tym głowa, aby to był ktoś porządny :)

Gość Very Bad Day...
Wiesz, nie wiem czy nie mamy okazji, bo nie wiem skąd jesteś ale racja, że zawsze możemy porozmawiać, bynajmniej w chwilach gdy najdzie Cię akurat kryzys :)

No z moim szczesciem to albo mnie zosatwi dla innej albo tak jak poprzedni...o nim to w ogole szkoda gadac

Gość Very Bad Day...
:) Widzę, że konsekwentnie trafiasz na tych tzw. drani :)

no mam nadzieje ze mozemy tez pogadac wtedy jak nie bedzie kryzysu, moze wtedy to beda rozmowy o czyms innym.A jestem z mazur:)

Gość Very Bad Day...
To jeśli będziesz chciała pogadać również o czymś inny to tutaj masz mojego maila i tam możesz podać mi swoje namiary żeby nie pisać na forum :) naked_truth@onet.eu , a ja jestem ze szczecina :)

Gość Very Bad Day...
No czasami tak bywa, ale może właśnie przez tych drani docenisz tego, co będzie się dla Ciebie starał jak żaden inny do tej pory?? Wszystko przed Tobą :)

Gość Very Bad Day...
:)