Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmm

chcę wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmm

czy normalny facet ma czasem myśli o seksie z drugim facetem i czy go to podnieca?

odpowiedź brzmi następująco, jak następnym razem bedziesz wychodzic na dwór a bedzie świecic słońce załóż cos na głowę, bo chyba masz objawy udaru:)

Gość mmmmmmmmmmm
no to skąd mam się dowiedzieć? ojca się mam spytać? zadaje normalne pytanie.na tym forum są setki głupszych

Gość mmmmmmmmmmm
a jak Ci sie wydaje?

moim zdaniem wzbudza w nim to wstret ... :P tak myśle jestem dobrym obserwatorem i rozmawiam z facetami na rózne tematy, .... takie jest moje zdanie

Gość mmmmmmmmmmm
no to w takim razie seks dwóch kobiet tak samo powinien wzbudzać wstręt u bab...

a czy wypowiadałam sie czy wzbudza czy nie, nie przypisuj mnie do ogółu, ja z kobietą bym nie mogła uprawiac sexu:P żaden to dreszcz czy ....aj mam wstret na taka myśl,

Gość onmyslal
a ja mam kolege i sie przyznal ze myslal o tym jak to by bylo z facetem.

Gość bywaja pewnie tacy
ale na pewno jest to rzadsze niz czestsze. Moj maz nigdy takich mysli nie mial, odrzucalo go ( mowil mi), mnie tez odrzuca mysl o seksie z kobieta. Ale wiem,ze sa kobiety, ktore o tym mysla.

Gość Wzbudza wstręt
mówi to facet. Dla faceta hetero seks dwóch facetów jest równei obrzydliwy jak dla was pająki i inne robale :). Natomiast kobiety homo in flagranti sa pociagajace. Nie wiem jak jest dla facetow homo.

Gość tez facet
Powiem tak. JEstem tolerancyjny tzn, nie mam nic przeciwko temu, zeby pedaly i lesbijki lazily po ulicy. W koncu mi nie szkodza a czasem nawet wesolo popatrzec na takie dziwadla. Ale seks z facetem? To byloby mniej wiecej podobne do jedzenia kupy, kapieli w szambie itp itd....niezbyt przyjemne nawet za wielkie pieniadze

i Ci powyżej są właśnie Facetami przez duże F:) jak ktos jest gejem oki tka ma psychike czy nature ale " normalny" mysli jak Ci powyżej

Jestem facetem. Coz, kreci mnie seks z zona,miewam rozne fantazje, ale jak juz to wolalbym patrzec na dwie dziewczyny, albo na kochajaca sie pare... To (mnie) kreci. czuje sie normalny... ale nie odmawiam normalnosci innym. Byc moze to tylko ciekawosc swiata, i przejdzie, a moze sie okazac, ze tak juz masz, tylko zaczales teraz do tego dojrzewac... Grunt to byc szczerym ze soba i bliskimi(mam na mysli partnerke/a), bo rodizna... Dla mnie homo jest czlowiekiem, z ktorym da sie pogadac i wypic piwo, byle nie bylo niedomowien! Jestem zdecydowanym hetero, a moze nawet 100 lesbijka (bo mi sie strasznie kobiety podobaja - i nie musza byc super modelkami, biust FF, ... jak dziewczyna jest naturalna - jest piekna). Przepraszam, odszedlem od tematu. Rajcuja Cie faceci - spoko! Zaakceptuj to, a moze i inni ludzie to w Tobie zaakceptuja. W takim, tolerancyjnym inaczej kraju zyjemy. Pozdrawiam

Gość Mnie ni razi sex z kobieta
Ale nie mam na to ochoty. nie jestem lesba ale czasem podnieca mnie jakas laska.

Jeżeli mężczyznę kręci seks zarówno z kobietą jak i z mężczyzną, to jest on biseksualistą. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość heeenioooo
niektorzy pewnie myślą ale przyzna sie pewnie jeden na milion

Gość czarna xwka
nie seks dwóch facetów to dla mnie syff kiła i mogiła :D wole nawet o tym nie myslec, ale jak ktos chce być homo to niech sobie bedzie byle nie podbijał do mnie :) peace