Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giga-intelektualistka

moje życie seksualne

Polecane posty

ja mam 25 lat i bardzo chętnie poczytam o twoich doświadczeniach sexualnych i o swoich też napiszę. Miałam trochę facetów i spostrzeżenia są różne. Powymieniajmy się uwagami. :-P

Gość giga prawdziwa
O ja p i e r d o l ę !

Gość giga prawdziwa
Skurwysyn podszył się pode mnie i zajebał mi (tzn. zarejestrował) nicka. No to chyba

Gość giga prawdziwa
Dam se spokój

z charakteru jestem raczej taka "zimna suka" mam lodowate spojrzenie, jestem ambitna, dużo pracuję bo zależy mi na kasie facetom się podobam chociaż raczej się mnie boją :-P

Ogólnie przesrane. Chciałam sobie wejść na forum i postukać trochę w klawisze. Wchodzę, a tam już ktoś zapodaje od rana pod moim pseudo. I to jakie bzdury zapodaje! Fakt trochę musiał czytać moich wypocin w piątek, bo nawiązuje itd itp. Ale to są niestety żenujące nawiązania. Skapnęłam się trochę za późno, żeby zarejestrować nicka. No i chuj wszystko strzelił. Fajnie się pisało na tym forum, ale chyba dam sobie na wstrzymanie, bo terraz to już bez sensu. Ale baran to musiał wymyślić! \"Przygodny seks z masażystą\". Żenadziarz! Idiota i bęcwał!

Gość fiutek jeden
alexandra mała smialo pisz czekamy ale hot

Gość fiutek jeden
Giga ale jak spokoj to foki zadnej nie bedzie :( jakies pikantne opowiadanie? nakrecilas starsznie a tearz co? prosze

ja miałem jedno fajne przeżycie z facetem|! jadę se jak normalny biały człowiek metrem do pracy, a tu mnie jakiś kolo podchodzi z kartką że niby napisane ma, że zbiera na operację stulejki! ale widać po nim było od razu, że to pedau, bo miał różowy sweter, to ja mu mówię - odejdź szybko, niesforny homoseksualisto! i on się speszył był i zmył jak niepyszny niezłe, co? do dziś dobrze to pamiętam

jak miałam 16 lat umówiłam się na sylwestra do swojej przyjaciólki.Zapytała mnie ,że podobam się takiemu jej koledze i czy wyrażam zgodę żeby on też był na tej imprezce bo chciałby może nawet być moim partnerem na zabaiwie. Widziałam go kilka razy, rozmawialiśmy i wyraziłam zgodę. Przyszedł , było kilka par. Jedliśmy, bawiliśmy się i po pólnocy pary rozeszły się do pokoi. Przyjaciólka przygotowała nam pokój z romantycznym oświetleniem. Śmiać mi się chciało ,byłam niedoświadczona i nigdy w życiu wówczas nawet nie widziałam faceta gołego :-O.............

Gość Dop******lam dziś każdemu
:D

znalazłam się z chłopakiem 19 letniam sam na sam w pokoju. Ja mam 16 lat (obecnie mam 25) leżymy na tapczanie w ubraniach. Rozebraliśmy się ja w majtkach ,on goły Zobaczyłam olbrzymi organ \"przylepiony do brzucha\" byłam zaskoczona, zapytałam \"co to ?\" a on - jak to co to ? zapytałam jeszcze - on ci stoi ? a on - no tak leżymy sobie on mnie pogładził ,dotykał piersi, ja też dotknęłam tego organu tzn penisa całował mnie i takie duperele w końcu powiedział że chce się kochać ,odpowiedziałam że nie wyrażam zgody miał patologicznie wielkiego penisa, ok 23, 24 cm zaczął mnie błagać na kolanach i powiedział że wsadzi tylko czubek przysięgał - tylko czubeczek oczywiście nie pozwoliłam nawet palcem dotknąć swojej pipki tylko się ubrałam i wyszłam :-P później też było śmiesznie